Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

ΛΙΟΥΝΓΚΣΚΙΛΕ - ΜΠΡΑΓΚΕ

Όταν η Λιουνγκσκιλε είναι γηπεδούχος με απόδοση απο 1,75 έως 1,85 στην ΣΟ2




Όταν η Μπράγκε παίζει σε έδρες με απόδοση 1,80 στην ΣΟ2



ΣΧΟΛΙΟ : Με τετοιες κάρτες δεν γίνεται να μην δεν ρισκάρεις στην ισοπαλία .  

Εγώ θα παίξω : Ισοπαλία   ImageHost.org Centrebet 3,50
Bookmark and Share

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΝΙΓΗΡΙΑ


Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση απο 6,50 έως 7,50 στο ΠΚ


ΣΧΟΛΙΟ : Πάρα πολύ χαμηλή απόδοση  αλλα έχει 100% επαλήθευση.

Εγώ θα παίξω :Αργεντινη  www.stanjames.com  ImageHost.org    1,45
Bookmark and Share

Centrebet - Προσφορες Παγκοσμίου Κυπέλλου




100€ Bonus ÅããñáöÞò


** Το 1ο σας LIVE στοίχημα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο δε χάνει με τίποτα!**

Το «Στοίχημα που δε χάνει» επιστρέφει στη Centrebet πάνω στην ώρα για το Μουντιάλ! Εσείς, απλά εισάγετε τον κωδικό προσφοράς LIVEWC προτού τοποθετήσετε το πρώτο σας στοίχημα αξίας €15 (ή και παραπάνω) σε οποιοδήποτε παιχνίδι και σε οποιαδήποτε αγορά προσφέρεται στο Live Betting της Centrebet και σε περίπτωση που τελικά το στοίχημα δεν κερδίσει, εμείς θα σας δώσουμε άλλα €15 για να δοκιμάσετε ξανά στο Live!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Για να μπορέσετε να διεκδικήσετε την προσφορά θα πρέπει να έχετε εισάγει τον κωδικό της προσφοράς «LIVEWC» προτού τοποθετήσετε κάποιο στοίχημα στο Live Betting της Centrebet.

Για τις αποδόσεις των παιχνιδιών που προσφέρονται στο Live Betting πατήστε εδώ.

Να πώς μπορείτε να διεκδικήσετε την προσφορά:

1. Πραγματοποιήστε είσοδο στο λογαριασμό σας και στη συνέχεια κλικάρετε στο tab «Ο λογαριασμός μου» και μετά στο tab «Τα freebets μου»
2. Στο ειδικό πεδίο που θα βρείτε εκεί εισάγετε των κωδικό LIVEWC
3. Τοποθετήστε ένα στοίχημα αξίας €15 ή και παραπάνω σε οποιαδήποτε αγορά του Παγκοσμίου Κυπέλλου2010.
4. Αυτό ήταν! Σε περίπτωση που το δελτίο σας δεν κερδίζει, ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί αυτόματα με ένα freebet αξίας €15 για να το χρησιμοποιήσετε σε κάποια άλλη αγορά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 στο Live Betting της Centrebet! Μόνο προσοχή: το freebet σας θα ισχύει μέχρι και τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου.

Σε αυτό το Μουντιάλ ρίξτε το παρολί σας στη Centrebet!

Σας αρέσει να στοιχηματίζετε σε παρολί; Αν ναι, τότε κατά τη διάρκεια αυτού Μουντιάλ ετοιμαστείτε να αναμετρηθείτε με τους υπόλοιπους παίκτες της Centrebet για να δούμε ποιος θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των Παρολί!

Πέρα από το γόητρο, ο νικητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Παρολί θα έχει δικαίωμα να επιλέξει ανάμεσα σε €7.500 σε μετρητά ή σε ένα ταξίδι για δύο άτομα για έναν από τους δύο μεγάλους ευρωπαϊκούς τελικούς της περιόδου 2010/11 (Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας ή Τελικός Champions League)... Αν ήσασταν εσείς τι απ’ τα δύο θα διαλέγατε;

Για να συμμετάσχετε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Παρολί απλά τοποθετήστε ένα παρολί αξίας €10 ή και παραπάνω επιλέγοντας το πόσα γεγονότα θα περιέχει, καθώς και τη συνολική απόδοση που βγάζει… Η συνολική απόδοση είναι πολύ σημαντική, γιατί βάσει αυτής καθορίζετε το πόσο ψηλά μπορείτε να ανεβείτε στον πίνακα κατάταξης (ΣΗΜ: η συνολική απόδοση υπολογίζεται επί της απόδοσης που έχει το παρολί στο €1) .

Σε όλη τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος των Παρολί, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάταξη των συμμετεχόντων στο σχετικό πίνακα των 20 πρώτων θέσεων (‘Leaderboard’). Ωστόσο, για να ανεβάσουμε λίγο την ένταση, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε και το ‘Nearlyboard’ όπου θα εμφανίζονται οι αμέσως επόμενοι 10 συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν ακόμα μία ή παραπάνω επιλογές από το παρολί τους σε εκκρεμότητα.

ΘέσηΈπαθλο
€7.500 ΜΕΤΡΗΤΑ Ή ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 2011
4 Freebets x €750
2 Freebets x €750
1 Freebets x €750
1 Freebets x €550
6η – 10η1 Freebets x €180
11η – 20η1 Freebets x €75



Σκοράρετε με τη Centrebet σε κάθε παιχνίδι του Π.Κ. 2010!

Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο παίζεται στο κέντρο του παιχνιδιού - παίζεται στη Centrebet.com! Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έχουμε ετοιμάσει κυριολεκτικά ένα πλήθος προσφορών ώστε ο κάθε παίκτης να μπορεί να επιλέξει αυτήν του ταιριάζει περισσότερο!

Οι παρακάτω 3 ειδικές προσφορές επιστροφής χρημάτων θα ισχύουν σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γιατί οι παίκτες της Centrebet παίζουν πάντα με αβαντάζ!
1 – Ποιος είπε ότι το ματς τελείωσε; Στοιχηματίστε στο ακριβές σκορ οποιουδήποτε αγώνα του Π.Κ. 2010 και εμείς θα σας επιστρέψουμε το ποντάρισμά σας σε περίπτωση που το σκορ που είχατε επιλέξει αλλάξει από ένα γκολ που σημειώθηκε από το 87:01 και έπειτα!

2 – Σε κανέναν δεν αρέσει να παρακολουθήσει 90 λεπτά ποδόσφαιρο και να μη δει ούτε ένα γκολ! Ε, ούτε σε εμάς! Στοιχηματίστε στο ποιος παίκτης θα είναι ο Α’ σκόρερ του αγώνα και εμείς θα σας επιστρέψουμε το ποντάρισμά σας σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0!

3 – Κάθε γκολ μετράει! Στοιχηματίστε στο ποιος θα είναι ο τελευταίος σκόρερ του αγώνα και εμείς θα σας επιστρέψουμε το ποντάρισμά σας σε περίπτωση που ο παίκτης που είχατε επιλέξει σκοράρει και ας μην σκοράρει τελευταίος!.

Και κατά τη διάρκεια του Π.Κ. προσθέστε αξία στις επιλογές σας – παίξτε στο κέντρο του παιχνιδιού!


Bookmark and Share

Unibet - Προσφορες για το Παγκόσμιο Κύπελλο



 ΜΟΥΝΤΙΑΛ 0 – 0: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ

Άλλη μια μεγάλη προσφορά για το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της χρονιάς! Επιστρέφουμε τα χαμένα στοιχήματα Πρώτος και Τελευταίος Γκολ Σκόρερ για όλα τα ματς του Μουντιάλ που θα λήξουν 0 – 0. Στοιχηματίστε άφοβα και αποζημιωθείτε για τις λευκές ισοπαλίες που όλοι μισούμε! Η προσφορά μας ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του Μουντιάλ 2010! Διαβάστε το πλήρες άρθρο για τους όρους και προϋποθέσεις


ΜΠΟΝΟΥΣ ΕΩΣ 100% ΜΕΧΡΙ €300 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΜΟΥΝΤΙΑΛ!
Δώστε τις καλύτερες δυνατές προβλέψεις στο WORLD CUP PREDICTOR και κερδίστε μπόνους μέχρι και €300 στην επόμενη σας κατάθεση για τη φάση των νοκ-άουτ αγώνων! Η προσφορά αυτή ισχύει αποκλειστικά για τους Έλληνες φίλους της Unibet. Διαβάστε το πλήρες άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες.



Πιάστε τουλάχιστον το 50% της τέλειας πρόβλεψης με βάση τα πραγματικά αποτελέσματα της φάσης των ομίλων 16 και κερδίστε μέχρι και €300 μπόνους στην επόμενη κατάθεση σας για τη φάση των νοκ-άουτ αγώνων. Αφού ολοκληρωθεί η φάση των ομίλων, θα υπολογιστούν οι πόντοι της τέλειας πρόβλεψης, δηλαδή αυτής που θα έχει πετύχει σωστά όλα τα αποτελέσματα & σκορ της φάσης των ομίλων. Το ποσοστό μπόνους που θα δικαιούστε στην επόμενη σας κατάθεση από τις 26 Ιουνίου μέχρι και τις 11 Ιουλίου 2010 υπολογίζεται ως εξής:


- 50% μπόνους αν πιάσετε από 50% έως 59% της τέλειας πρόβλεψης
- 60% μπόνους αν πιάσετε από 60% έως 69% της τέλειας πρόβλεψης
- 70% μπόνους αν πιάσετε από 70% έως 79% της τέλειας πρόβλεψης
- 80% μπόνους αν πιάσετε από 80% έως 89% της τέλειας πρόβλεψης
- 90% μπόνους αν πιάσετε από 90% έως 95% της τέλειας πρόβλεψης
- 100% μπόνους αν πιάσετε από 96% έως 100% της τέλειας πρόβλεψης


Το ποσό του μπόνους που θα δικαιούστε ισούται με το άθροισμα των καθαρών καταθέσεων (καταθέσεις μείον αναλήψεις μείον ποσά μπόνους) που θα έχετε κάνει από 1η έως και 11 Ιουνίου 2010. Για παράδειγμα αν από 1 έως 11 Ιουνίου έχετε κάνει 300 ευρώ καταθέσεις, 80 ευρώ αναλήψεις και έχετε πάρει και μπόνους 50 ευρώ, τότε το μέγιστο μπόνους που θα δικαιούστε είναι 300-80-50 ευρώ, δηλαδή 170 ευρώ.

Επίσης θα πρέπει το ποσό των καταθέσεων και του μπόνους που έχετε λάβει, να έχει ικανοποιήσει τις προϋποθέσεις τζίρου (x3 σε αποδόσεις μεγαλύτερες του 1,60) κατά τη διάρκεια της φάσης των ομίλων.

Εκμεταλλευτείτε αυτή τη φανταστική προσφορά και πραγματοποιήστε πριν την έναρξη του Μουντιάλ όσο μεγαλύτερες καταθέσεις μπορείτε ώστε να κερδίσετε μπόνους μέχρι και €300!

Bookmark and Share

Gamebookers - Προσφορές για το Παγκόσμιο Κύπελλο

100upto50

Κερδιστε 100.000.000 € κάνοντας την τέλεια πρόβλεψη για το Παγκόσμιο Κύπελλο





Σημαντικές Προσφορές







Bookmark and Share

Vistabet - Προσφορες για το Παγκόσμιο Κύπελλο






O Betατζής διεκδικεί στο Mundial €1.000 κάθε μέρα

Το VistaBet.com δίνει τη μοναδική ευκαιρία σε 25 υπερτυχερούς να κερδίσουν €1.000 μετρητά στο λογαριασμό τους κάθε μέρα, σε όλη τη διάρκεια του Mundial.
Μπες τώρα στο λογαριασμό σου και συμπλήρωσε τη φόρμα στο ειδικό πεδίο του διαγωνισμού που υπάρχει στο κάτω μέρος της σελίδας.
Προσοχή: Η δήλωση συμμετοχής είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό.
Στη συνέχεια και για κάθε στοίχημα πάνω από €30 που θα τοποθετείς σε αγορά των παρακάτω ειδικών στοιχημάτων:
  • ημίχρονο –τελικό,
  • ακριβές σκορ,
  • scorecast,
  • πρώτος σκόρερ,
  • τελευταίος σκόρερ,
για αγώνες της κάθε μέρας της διοργάνωσης, θα λαμβάνεις και μία συμμετοχή για την ημερήσια κλήρωση.
Κάθε μέρα θα προκύπτει ένας τυχερός που θα κερδίζει €1.000 μετρητά και αναλήψιμα στο λογαριασμό του.

Bookmark and Share

Αποκτήστε το μοναδικό παιχνίδι γνώσεων ποδοσφαίρου "Σηκωσέ το"







Bookmark and Share

Περισσότερη δράση - Περισσότερες προσφορές στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου!


Περισσότερη δράση - Περισσότερες προσφορές στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Match Centre - Πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο +livescore (Θα βρεις τον αντίστοιχο σύνδεσμο κάτω αριστερά στην κεντρική μας σελίδα www.bet24.com






ΠΚ - Ερωτηματολόγιο - Καθημερινά θα ποστάρουμε ερωτήσεις σχετικά με τους αγώνες της ημέρας και θα δίνονται βραβεία στους παίκτες σε καθημερινή βάση (Θα βρεις τον αντίστοιχο σύνδεσμο κάτω αριστερά στην κεντρική μας σελίδα www.bet24.com



Bookmark and Share

Bet365 - Προσφορες για το Παγκόσμιο Κύπελλο


Μουντιάλ 0-0 - Επιστροφή Χρημάτων

Η προσφορά μας Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων επεκτείνεται και για Πρώτο, Τελευταίο και Οποιαδήποτε Στιγμή Σκόρερ σε κάθε αγώνα του Μουντιάλ!

Οπότε παίξτε ένα στοίχημα πριν από οποιοδήποτε αγώνα του Μουντιάλ και ο αγώνας λήξει 0-0, θα επιστρέψουμε όλα τα χαμένα στοιχήματα για τις ακόλουθες αγορές:

* Πρώτος Παίκτης Που Θα Σκοράρει
* Τελευταίος Παίκτης Που Θα Σκοράρει
* Παίκτης Να Σκοράρει Οποιαδήποτε Στιγμή
* Ακριβές Σκορ
* Ημίχρονο/Τελικό
* Scorecast

Μην αφήσετε ένα σκορ 0-0 να σας απογοητεύσει στο Μουντιάλ αυτό το καλοκαίρι.

Μην ξεχνάτε ότι η κανονική μας προσφορά Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων εξακολουθεί να ισχύει για όλους τους άλλους Ποδοσφαιρικούς αγώνες. Οπότε παίξτε ένα στοίχημα πριν από οποιοδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου για Ακριβές Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό ή Scorecast και αν ο αγώνας λήξει 0-0, θα επιστρέψουμε όλα τα χαμένα στοιχήματα για αυτές τις αγορές.

Μια ισοπαλία χωρίς γκολ δεν μπορεί ποτέ να είναι το χειρότερο αποτέλεσμα με τη bet365.

Προηγούμενοι Πληρωμένοι Αγώνες σε Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων :

Εσθονία v Κροατία

Αζερμπαιτζάν v Ονδούρες

Πολωνία v Σερβία

Λουξεμβούργο v Νήσια Φερόε

Πολωνία v Φινλανδία


Μουντιάλ - Ήττα στα Πέναλτι

Στοιχηματίστε στον Νικητή του Μουντιάλ 2010 και αν η ομάδα που επιλέξατε αποκλειστεί στα πέναλτι, θα σας επιστρέψουμε το χαμένο στοίχημά σας.

Αυτή η προσφορά ισχύει εξίσου για στοίχηματα νίκης και each-way.

Μην ξεχνάτε ότι θα προσφέρουμε αυτή την αγορά Σε-Εξέλιξη καθ' όλη της διάρκεια της διοργάνωσης, με αυτή τη φανταστική προσφορά να είναι διαθέσιμη μέχρι την έναρξη του τελικού του Μουντιάλ, την Κυριακή 11 Ιουλίου.

Όποια ομάδα κι αν πιστεύετε ότι θα σηκώσει το τρόπαιο στη Νότια Αφιρκή, μπορείτε να στοιχηματίσετε με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι δε θα υποφέρετε κατά τη διαδικασία των πέναλτι αυτό το καλοκαίρι.

Κερδίστε ένα απο τα 100 Bonus που θα κληρωθούν μεχρι τις 13/6


Κληρώνουμε 100 μπόνους!
και για να προσθέσουμε και κάτι ακόμη στην ένταση και τον ενθουσιασμό των ημερών θα ανταμείψουμε 100 τυχερούς παίκτες στο Καζίνο με μπόνους έκπληξη που μπορεί να είναι οποιασδήποτε αξίας από 5 έως και 500 ευρώ*! Για να λάβεις κι εσύ μέρος στην κλήρωση, το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να παίξεις από τις 9 μέχρι και τις 13 Ιουνίου, σε ένα από τα παρακάτω παιχνίδια: Football Cup Mini ή/και Mini Goooooal στο Καζίνο ή World Champions 2010 ή/και World Cup Stars στην αίθουσα με τα Παιχνίδια.


* Οι νικητές θα λάβουν τα μπόνους τους στις 14 Ιουνίου. Ισχύουν οι συνήθεις κανονισμοί μπόνους στο Καζίνο.

Bookmark and Share

Betsson - Προσφορες για το Παγκόσμιο Κύπελλο








Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις