Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

ΑΡΣΕΝΑΛ - ΜΠΕΡΜΙΓΧΑΜ -> Live Bet

Όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει απόδοση 1,20 και το σκορ στο ημίχρονο είναι 1-1 στην ΑΓΠ

Δεν καταφέρνει εύκολα να κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα και ας είναι τόσο μεγάλο φαβορί.

Bookmark and Share

Live bet

Δεν βγαίνει κάτι που αξίζει να παιχτεί απο Γερμανία Α' . Περιμένουμε τώρα τα ημίχρονα απο Πρεμιερ Λιγκ για να δούμε αν βγει κάτι "καλό"

Bookmark and Share

Δείτε στη UnibetTV απολύτως δωρεάν το 1ο ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ Μπαρτσελόνα - Βαλένθια




Δείτε στη UnibetTV απολύτως δωρεάν το 1ο ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την πρωτοπόρο Βαλένθια στο Νου Καμπ με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση των 3 πόντων που θα της επιτρέψουν να πιάσουν τις νυχτερίδες στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν, σε ένα παιχνίδι που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν στη UnibetTV το Σάββατο στις 21:00. 
Τα μάτια  όλων όμως θα βρίσκονται στη συμμετοχή ή όχι του Νταβίντ Βίγια απέναντι στην πρώην ομάδα του αν και οι απουσίες του Τσάβι και του Πέδρο κάνουν ήδη πιο δύσκολο το έργο του Πέπε Γκουαρντιόλα. Από την άλλη μεριά η Βαλένθια θα στερηθεί τον Χοακίν αλλά θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή 11άδα με σκοπό την νίκη.
Όπως αναφέρει ο Erik Bäcklund, υπεύθυνος του Στοιχήματος στη Unibet, στις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα και για αυτό οι traders της Unibet τη δίνουν στο υψηλό 1.40, για αγώνα της Μπάρτσα μέσα στο Νου Καμπ. Παρόλο αυτά, οι αρκετές απουσίες των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την εξαιρετική φόρμα των φιλοξενούμενων δίνουν αξία στο 4.70 της ισοπαλίας ή ακόμη και στο 8.00 για το διπλό! 
Σε έναν αγώνα  που μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα  από περίπου 100 ειδικά στοιχήματα, η  Unibet προσφέρει στο 1.78 τον Μέσι να βάλει γκολ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα ενώ η αντίστοιχη τιμή για τον Ρομπέρτο Σολδάδο, πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Βαλένθια, είναι στο 4.00.
Η Unibet, η εταιρία που κέρδισε για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια το βραβείο της «Καλύτερης Εταιρίας Στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming Review, προβάλει ζωντανά και εντελώς δωρεάν και τους υπόλοιπους αγώνες του συναρπαστικότερου πρωταθλήματος του κόσμου, της Ισπανικής Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς επίσης και του Καμπιονάτο, του Πορτογαλικό πρωταθλήματος και πολλών ακόμη κορυφαίων  διοργανώσεων από όλο τον κόσμο.

Κάντε εγγραφή τώρα στη Unibet για να δειτε ζωντανά και δωρεάν το Μπαρτσελόνα – Βαλένθια στη UnibetTV και ξεκινήστε να παίζετε στη Unibet με €100 μπόνους πρώτης κατάθεσης που προσφέρει για όλους τους νέους παίκτες της.  
Το μοναδικό Live Betting, η δωρεάν ζωντανή μετάδοση των αγώνων στη UnibetTV και το ca$h-in που σου επιτρέπει την εξαργύρωση των στοιχημάτων σου πριν καν λήξει ένας αγώνας, δημιουργούν το απόλυτο εργαλείο διασκέδασης που απλά θα λατρέψεις!

Η bwin.com ανανέωσε τη συμφωνία χορηγίας με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ!


Η bwin.com ανανέωσε τη συμφωνία χορηγίας με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ!

Φέτος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ενέργειες φιλανθρωπικής δράσης!
Μια πρωτοβουλία προσφοράς και στήριξης στην κοινωνία της Κύπρου από την bwin.com, σε συνεργασία με τα Ιδρύματα «Θεοτόκος», «Fundraising» και
τo «Σύνδεσμο Ατόμων με Αυτισμό»

Η bwin.com, η παγκόσμια εταιρεία online gaming, ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ως επίσημος Υποστηρικτής του κορυφαίου Κυπριακού Συλλόγου. Το νέο ανανεωμένο χορηγικό πακέτο παρουσιάστηκε πρόσφατα σε Συνέντευξη Τύπου, που διοργανώθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του Alegra, στη Λευκωσία.
Η bwin.com αποτελεί επίσημο Υποστηρικτή του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το νέο συμβόλαιο υπογράφηκε στις 4 Οκτωβρίου 2010 και θα ισχύει έως τo τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με προοπτική ανανέωσης για περισσότερα χρόνια.
Και οι δύο πλευρές, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένες με την ανανέωση της χορηγίας.
Ο κ. Ποταμίτης, εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για την ανανέωση της συνεργασίας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο με μια εταιρεία κολοσσό όπως την bwin. Είμαστε περήφανοι που έχουμε την bwin ανάμεσα στους υποστηρικτές της ομάδας μας, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι η bwin ως εταιρεία αναγνωρίζει την ανάγκη προβολής μέσω της ποδοσφαιρικής χορηγίας με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και την αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό. Το φετινό πρόγραμμα συνεργασίας μας επεκτείνεται και εξωγηπεδικά με τη συμμετοχή φιλανθρωπικών οργανώσεων και συνδέσμων, κάτι που ως ΑΠΟΕΛ όχι μόνο υποστηρίζουμε αλλά και επικροτούμε».
Η φετινή συνεργασία της bwin με το ΑΠΟΕΛ δεν περιορίζεται μόνο στα χορηγικά προνόμια προβολής που αποκτά η εταιρεία, αλλά επεκτείνεται και εξωγηπεδικά. Το εν λόγω χορηγικό πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ, περιλαμβάνει σημαντικές ενέργειες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με τα Ιδρύματα «Θεοτόκος», «Fundraising» και το «Σύνδεσμο Ατόμων με Αυτισμό» που εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της bwin. Συγκεκριμένα, για κάθε εντός έδρας γκολ που θα σημειώνει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, η bwin θα δίνει €100 σε ένα από τα παραπάνω Ιδρύματα, μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Με την ανανέωση της χορηγίας με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, η bwin.com επισφραγίζει τον τίτλο της ως ο «χορηγός των πρωταθλητών»!

ΓΚΕΡΜΙΝΑΛ - ΛΙΡΣ

Όταν η Γκέρμιναλ είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,75 στο ΒΕΛ




Όταν η Λίρς παίζει σε έδρες με απόδοση 1,75 στο ΒΕΛ




Όταν δίνεται το σετ 1,75 - 3,30 - 3,60 στο ΒΕΛ



ΣΧΟΛΙΟ : Η αποκωδικοποίηση και στις τρεις κάρτες μας δείχνουν οτι πιθανόν να έχουμε σπάσιμο .  

Εγώ θα παίξω : Λίρς +0,5  ImageHost.org Stan James! Register here! 2,00
Bookmark and Share

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΚΑΠΦΕΝΜΠΕΡΓΚ

Όταν η Σάλτσμπουργκ είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,20 στην ΑΥ1



Όταν η Κάπφενμπεργκ παίζει σε έδρες με απόδοση 1,20 στην ΑΥ1


ΣΧΟΛΙΟ : Η αποκωδικοποίηση του άσου και για τις δύο ομάδες μας λέει οτι σήμερα πιθανόν να έχουμε έκπληξη .
Εγώ θα παίξω : Κάπφενμπεργκ +0,5   3,80
Bookmark and Share

ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ - ΜΠΟΥΚΑΣΠΟΡ

Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση 3,15 στην ΤΟΥ


ΣΧΟΛΙΟ : Εξαιρετικό σερι που ελπίζω σήμερα να διευρυνθεί.  
Εγώ θα παίξω : Γκαζιάντεπσπορ  ImageHost.org ImageHost.org Stan James! Register here! 2,00
Bookmark and Share

ΓΙΟΡΚ - ΜΠΑΘ ΣΙΤΙ

Όταν η Γιόρκ είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,75 στην ΑΦΚ



Όταν η Γιόρκ παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 3,60 στην ΑΦΚ



ΣΧΟΛΙΟ : Η αποκωδικοποίηση της Γιόρκ και στις δύο αποδόσεις μας οδηγούν στο να την κοντράρουμε.
Εγώ θα παίξω : Μπάθ Σίτι +0,5  ImageHost.org 2,20
Bookmark and Share

ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ - ΡΙΝΤ

Όταν η Στούρμ Γκράτς παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 4,00 στην ΑΥ1



Όταν η Ρίντ παίζει σε έδρες με απόδοση 1,65 στην ΑΥ1



Όταν δίνεται το σετ 1,65 - 3,30 - 4,00 στην ΑΥ1


ΣΧΟΛΙΟ : Με τέτοιες κάρτες πως είναι δυνατόν να παίξω άσο. Θα την κοντράρω την Στουρμ Γκρατς και θα περιμένω στραβοπάτημα της.  

Εγώ θα παίξω : Ρίντ +0,5   2,15
Bookmark and Share

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΤΣΕΣΤΕΡΦΙΛΝΤ

Όταν  η Γουίκομ είναι γηπεδούχος με απόδοση 2,05 στην ΑΓ2



Όταν η Τσέστερφιλντ παίζει σε έδρες με απόδοση 2,05 στην ΑΓ2


ΣΧΟΛΙΟ : Πολύ καλή είναι η επαλήθευση για την γηπεδούχο ομάδα και αξίζει το ποντάρισμα .  

Εγώ θα παίξω : Γουίκομ  ImageHost.org Centrebet 2,20
Bookmark and Share

ΙΠΣΟΥΙΤΣ - ΚΟΒΕΝΤΡΙ

Όταν η Κόβεντρι παίζει σε εδρες με απόδοση 1,60 στην ΑΓΤ




Όταν η Ίπσουιτς είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,60 στην ΑΓΤ



ΣΧΟΛΙΟ : Η αποκωδικοποίηση του άσου δεν είναι καθόλου καλή για την γηπεδούχο ομάδα . Αντιθέτως πολύ καλή είναι η επαλήθευση της ισοπαλίας . Όποιος θέλει να ρισκάρει μπορεί να παίξει μόνο την ισοπαλία .   

Εγώ θα παίξω :Κόβεντρι +0,5  2,10
Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις