Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΡΕΪΝΤΖΕΡΣ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Όταν η Ρεϊντζερς παίζει με φιλοξενούμενους που έχουν αποδόσεις φαβορί στο CHL


ΣΧΟΛΙΟ : Δεν τα πάει καθόλου καλά η Ρεϊντζερς με αυτά τα δεδομένα.  

Εγώ θα παίξω : Βαλένθια  Stan James! Register here! ImageHost.org 2,15
Bookmark and Share

ΤΖΕΝΟΑ - ΓΚΡΟΣΕΤΟ

'Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση 7,00 στο ΙΤΚ



ΣΧΟΛΙΟ : Ακόμη δεν έχει κερδίσει η γηπεδούχος ομάδα με απόδοση 7,00 του φιλοξενούμενου και ελπίζω να μην το κάνει και σήμερα.  

Εγώ θα παίξω : Γκροσέτο (Draw No Bet)  Centrebet 6,20
Bookmark and Share

Προσφορά Επιστροφής Πονταρισμάτων Για Σκόρερ Αγώνα




Bookmark and Share

Επιστροφή στοιχημάτων σε όλα τα ματς που λήγουν 0-0




Επιστροφή στοιχημάτων σε όλα  τα ματς που λήγουν 0-0
 

Το Τσάμπιονς Λιγκ επιστρέφει αυτή την εβδομάδα και η δράση κορυφώνεται με τη νέα φανταστική προσφορά της Unibet
H Unibet για να «αποζημιώσει» τους φίλους του ποδοσφαίρου για όλα τα βαρετά παιχνίδια που θα λήγουν 0-0, θα τους επιστρέψει όλα τα χαμένα στοιχήματα στις εξής σημαντικές κατηγορίες: Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό, 1ος & Τελευταίος Σκόρερ! 
Αυτή είναι  η καλύτερη προσφορά που υπάρχει στην αγορά και μπορούν να την εκμεταλλευτούν όλοι οι παίκτες ανεξαιρέτως, νέοι και υπάρχοντες. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ιδιαίτερα μικρή γκανιότα της Unibet στους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ, καθιστούν ουσιαστικά μονόδρομο την επιλογή της Unibet για τον παίκτη που θέλει να παίξει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση!
Επιπλέον, για τους φίλους του Παναθηναϊκού η Unibet τον προσφέρει στην ιδιαίτερα ελκυστική τιμή του 2.75 ενώ το ενδεχόμενο να προηγείται ήδη από το πρώτο ημίχρονο ανεβάζει την απόδοση στο 4.50! Παράλληλα υπάρχει και το μεγάλο ντέρμπι όπου η Ρεάλ των 9 τίτλων υποδέχεται την Μίλαν των 7 κατακτήσεων με τους Μαδριλένους να προσφέρονται στο 1.57 και τους Ιταλούς να πληρώνουν 6 φορές τα χρήματα όσων ποντάρουν πάνω τους.  
Το συναρπαστικό Live Betting της Unibet με την τεράστια ποικιλία στοιχημάτων αλλά και το μοναδικό ca$h-in που επιτρέπει την εξαργύρωση των στοιχημάτων πριν καν λήξει ένας αγώνας, δημιουργούν το απόλυτο εργαλείο διασκέδασης που απλά θα λατρέψετε.  
Κάντε εγγραφή τώρα στη Unibet εκμεταλλευτείτε την πραγματικά μεγάλη προσφορά της για το Τσάμπιονς Λιγκ και ξεκινήστε να παίζετε στη Unibet με €100 μπόνους πρώτης κατάθεσης που προσφέρει για όλους τους νέους παίκτες της.
Bookmark and Share

Πρόβλεψε σωστά και κέρδισε ένα ταξίδι στι Γουέμπλεϊ






Bookmark and Share

Αυτήν την εβδομάδα παίζετε τον 1ο σκόρερ στα παιχνίδια του Champions League ... άφοβα!

100€ Bonus ÅããñáöÞò




Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις