Σάββατο 16 Μαΐου 2009

Πολλοι αγώνες έχουν ενδιαφέρον

Πολλοί αγώνες έχουν ενδιαφέρον σήμερα , φτάνει να τους μάντεψα σωστά ώστε να πάμε Ταμείο. Για να δούμε τι έβγαλε η μελέτη μου. Στην Γερμανία σήμερα έχει αρκετά σημεία που έχουν αξία. Η Βόλφσμπουργκ είναι πολύ ανώτερη από το Αννόβερο και το διπλό είναι μια πολύ καλή επιλογή. Θα πάω όμως και με το over μιας και σε περίπτωση ισοβαθμίας παίζουν ρόλο η διαφορά των γκολ. Η Ντόρτμουντ είναι το σημείο από την Γερμανία και δεν βλέπω να χαλάει . Η Μπάγερν θέλει να καλύψει το -2(γκολ) από την Βόλφσμπουργκ και το over μ'αρέσει ποιο πολύ από το διπλό. Η Γκλάντμπαχ παίζει σε μία από την χειρότερες έδρες του πρωταθλήματος , αυτήν της Λεβερκούζεν και με νίκη σήμερα σώνεται και μαθηματικά , ενώ με ενδεχόμενη ήττα τα πράγματα δυσκολεύουν αρκετά μιας και την τελευταία αγωνιστική παίζει με την Ντόρτμουντ. Πάω λοιπόν με Γκλάντμπαχ και τρίτη σερί νίκη. Η Σετούμπαλ έχει τρομερή παράδοση με την Λεϊσόες 19-6-0 και σήμερα το παιχνίδι της είναι πολύ κρίσιμο και πρέπει να το πάρει. Το πρέπει δεν είναι λόγος για να ποντάρουμε , αλλά το μπορεί. Μπορεί γιατί παίζει με μια αδιάφορη ομάδα που τους τελευταίους μήνες κάνει τουρισμό και περιμένει πότε θα τελειώσει το πρωτάθλημα.

Στην Ιταλία παίζουν οι δύο ποιο φορμαρισμένες ομάδες . Μιλάω για την Ουντινέζε και για την Μίλαν . Η Ουντινέζε κάνει ένα ντεμαραζ για να προλάβει το τρένο της Ευρώπης και είναι πολύ κοντά. Από την άλλη η Μίλαν μετά την ισοπαλία την προηγούμενη αγωνιστική με την Γιουβέντους έχει βγει από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος και έχει μόνο μαθηματικές πιθανότητες . Πιστεύω ότι το πάθος των παιχτών της Ουντινέζε θα είναι μεγαλύτερο και γι'αυτο θα πάω με τον άσο . Η Λα Κορούνια είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έστω και δύσκολα θα κερδίσει την Χετάφε . Η Βιγιαρεαλ παίζει την χρονιά της στα δύο επόμενα παιχνίδια με Ρεάλ σήμερα και με Βαλένθια την άλλη αγωνιστική. Το θετικό είναι ότι και τα δύο παιχνίδια τα παίζει μέσα στην έδρα της και μπορεί να τα κερδίσει και να βγει ακόμη και Τσάμπιονς Λίγκ . Το αρνητικό είναι πως αρχής γενομένης από σήμερα αν δεν κερδίσει μπορεί να μείνει εκτός Ευρώπης. Πάω λοιπόν με κίνητρο και Βιγιαρεάλ. Πάω με Χέρκουλες στο ντέρμπι κορυφής. Η Χέρκουλες έχει τρομερή παράδοση με την Τενερίφη 16-3-0 , θα έχει 25.000 οπαδούς μέσα και τέλος πάω με ομάδα που σκοράρει πάνω από 2 γκολ Μ.Ο. μέσα στην έδρα της. Η Αλαβές εάν δεν μπορεί να κερδίσει την υποβιβασμένη Εϊμπαρ ας την ακολουθήσει .

100€ Bonus Εγγραφής

Στην Γαλλία θα πάω με την ισοπαλία στο παιχνίδι Γκρενόμπλ - Νανσύ . Παίρνουν από έναν βαθμό και σώζονται. Μου θυμίζει όπως σας είχα πει το χθεσινό Αμιαν - Γκινγκαμπ. Η Μπορντό δεν θα έχει πρόβλημα να βγάλει τον άσο . Όμως επειδή είναι πολύ χαμηλός δεν θα ασχοληθώ καθόλου αλλά θα ασχοληθώ με το over. Κυνηγάει την Μαρσέιγ στα γκολ διαφορά (-2) και μέχρι το τελευταίο λεπτό δεν θα σταματήσει να ζητάει το γκολ . Βοηθάει και η αντίπαλος που έχει πολλά over εκτός έδρας . Η Βαλενσιέν με νίκη στην Μονακό σώνεται , ενώ με μη νίκη δυσκολεύουν πολύ τα πράγματα. Μπορεί να είναι 6 βαθμούς πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού 3 αγωνιστικές πριν την λήξη όμως έχει πολύ δύσκολο πρόγραμμα μιας και τις δύο τελευταίες αγωνιστικές παίζει μέσα με ΠΣΖ και έξω με Σεντ Ετιέν. Σήμερα θα τα παίξει όλο για όλα και βοηθάει η αντίπαλός πολύ . Η Μονακό δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο και είναι σε πολύ κακή κατάσταση . Αξίζει το ρίσκο σε τιμές που φτάνουν και στο 4,00. Η Άντερλεχτ έχει 24βαθμούς διαφορά από την Γκένκ και θα το δείξει στον αγωνιστικό χώρο .

ΠΡΟΤΑΣΗ : Βόλφσμπουργκ 1,60 Ντόρτμουντ 1,45 Λα Κορούνια 1,85 10/10 4,29 ΠΡΟΤΑΣΗ : Μπορντό Όβερ 1,72 Βόλφσμπουργκ (-1) 2,075 Αλαβές 1,65 Άντερλεχτ 1,40 7/10 8,24 ΠΡΟΤΑΣΗ : Ουντινέζε 3,60 Βιγιαρεάλ 2,20 Γκρενόμπλ Χ 2,90 Γκλάντμπαχ 3,60 Σετούμπαλ 1,70 Βαλενσιεν 4,00 Σύστημα 4/5/6 8/10 562,25

Δημοφιλείς αναρτήσεις