Πέμπτη 2 Απριλίου 2009

H betoto.com κάνει τον φετινό χειμώνα καυτό!

H betoto.com κάνει τον φετινό χειμώνα καυτό!
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο Διαγωνισμός «Winter Competition» από την betoto.com, τη Νο 1 Ελληνική online gaming πλατφόρμα με μεγάλο έπαθλο μία 4ήμερη απόδραση για ένα ζευγάρια στο μαγευτικό Saint Moritz με όλα τα έξοδα πληρωμένα. Ο Γιώργος Κ., κάνοντας απλά εγγραφή στη betoto.com και δηλώνοντας συμμετοχή, μπήκε στην κλήρωση και έγινε ο Μεγάλος Υπερτυχερός που θα ζήσει την φαντασίωση του κάθε χειμερινού ταξιδιώτη με την συντροφιά ενός ακόμη ατόμου που εκείνος επιλέγει αποκλειστικά από την betoto.com
Το St.Moritz είναι το παλαιότερο θέρετρο χειμερινών διακοπών του κόσμου, συνδυάζει τη γοητεία της κοσμικής ζωής με τις συγκινήσεις του χιονιού, όπως μόνο λίγα θέρετρα επιτυγχάνουν. Για αυτό και είναι κάθε χρόνο το σημείο συνάντησης του διεθνούς jet set.
Αλλά και λάτρης των σπορ να μην είναι κανείς, έχει πολλά να δει και να απολαύσει στην χιονοπολιτεία του St. Moritz. Αναρίθμητες συναυλίες κλασικής μουσικής και φολκλόρ, εκθέσεις τέχνης, επιδείξεις χειμερινών σπoρ, σόου στον πάγο, γαστρονομικά πρωταθλήματα και φεστιβάλ μπορούν να ικανοποιήσουν και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Kάθε μέρα χιλιάδες παίκτες ζουν την εμπειρία του αληθινού παιχνιδιού στη betoto.com. Η betoto σε προκαλεί να μπεις στο παιχνίδι και ίσως να είσαι εσύ ο επόμενος Μεγάλος νικητής!

Bwin - Προπόνηση με τους Πρωταθλητές!

Προπόνηση με τους Πρωταθλητές!
Η μεγάλη στιγμή για να προπονηθείς με τους Πρωταθλητές έφτασε ! Ο sms διαγωνισμός της bwin vip pass συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία! Και αυτή τη φόρα η bwin.com, ως χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης , κλήρωσε τον Υπερτυχέρο Σωτήρη Κ. o οποίος μόλις χθες έζησε την μοναδική εμπειρία του να βρεθεί στο προπονητικό κέντρο Ciudad deportiva de Real Madrid και να λάβει μέρος στην προπόνηση παρέα με τους αστέρες της θρυλικής Ρεάλ Μαδρίτης. Η εμπειρία όμως δεν τελειώνει εδώ! Ο Υπερτυχερός Σωτήρης Κ. περιηγήθηκε εντός του Θρυλικού Σταδίου Sandiago Bernabeu, εντός του Μουσείου του Σταδίου, θαύμασε από κοντά την μεγάλη ιστορία της ομάδας μέχρι σήμερα, και βρέθηκε στα αποδυτήρια παρέα με την ομάδα όπου είχε την δυνατότητα να φωτογραφηθεί αλλά και να λάβει αυτόγραφα και αναμνηστικές επίσημες εμφανίσεις υπογεγραμμένες από τους αστέρες της Ρεάλ Μαδρίτης! Ο sms διαγωνισμός VIP Pass δεν σταματάει εδώ! Συνεχίζεται με νέο προορισμό για Μαδρίτη όπου οι επόμενοι νικητές θα απολαύσουν τη μοναδική εμπειρία που θα τους προσφέρει η bwin να δούνε τον αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Barcelona από της vip Θέσεις του Santiago Bernabeu στις 03/05/09 και να απολαύσουν το απόλυτο αθλητικό θέαμα με όλα τα έξοδα πληρωμένα! Μπές τώρα στην http://www.bwin.com/ και γίνε εσύ ο επόμενος Τυχερός που θα ταξιδέψει παρέα με τον χορηγό των Πρωταθλητών!

Image Hosted by ImageShack.us

Δημοφιλείς αναρτήσεις