Κυριακή 8 Μαρτίου 2009

ΛΕΒΑΝΤΕ - ΧΕΡΕΘ

Όταν η Χερέθ παίζει σε έδρες του 2,45 στην ΙΣ2
Free Image Hosting
Όταν η Χερέθ είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,50 στην ΙΣ2
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : 1
Gif Banners

ΝΟΥΜΑΝΘΙΑ - ΒΑΛΕΝΘΙΑ

Όταν η Βαλένθια παίζει σε έδρες του 2,70 στην ΙΣ1
Free Image Hosting
Όταν η Νουμάνθια είναι γηπεδούχος με απόδοση 2,70 στην ΙΣ1
Free Image Hosting
Όταν δίνεται το σετ 2,70 - 3,25 - 2,10 στην ΙΣ1
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : X(2/2 ημ./τελ.)

ΛΟΥΚΕΡΝΗ - ΖΥΡΙΧΗ

Gif Banners Όταν η Λουκέρνη παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 1,60 στην ΕΛΒ
Free Image Hosting
Όταν η Ζυρίχη είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 1,60 στην ΕΛΒ
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : 2

ΜΑΓΙΟΡΚΑ - ΜΠΕΤΙΣ

Όταν η Μαγιόρκα παίζει στην έδρα της με απόδοση 1,95 στην ΙΣ1
Free Image Hosting
Όταν η Μαγιόρκα παίζει με γιλοξενούμενους με απόδοση 3,10 στην ΙΣ1
Free Image Hosting
Όταν η Μπέτις είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 3,10 στην ΙΣ1
Free Image Hosting
Όταν η Μπέτις παίζει σε έδρες του 1,95 στην ΙΣ1
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : Χ

ΑΛΕΝ - ΒΕΧΕΝ

Όταν η Άλεν παίζει με φιλοξενούμενους του 2,85 στην ΓΕ2
Free Image Hosting
Όταν η Άλεν παίζει στην έδρα της με απόδοση 2,05 στην ΓΕ2
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : 1

Προτασεις

Καλήμερα και σήμερα παμε να δούμε τι αξιζει να παίξουμε. Απο χθές έχουμε τέσσερα παιχνίδια . Πάμε να θυμηθούμε τι έγραψα εχθές . Χμ Θρασύμβουλος - Εργοτέλης .Αν δεν φύγει με το διπλό σήμερα απο τον ουραγό Θρασύμβουλο θα μπέι σε περιπέτειες μιας και θα παίξει με ομάδες που παλεύουν να σωθούν και με την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική . Πάμε με διπλό. Απο σήμερα θα παίξω τον άσο του ΠΑΟΚ . Ο ΠΑΟΚ μετά από όσα έγιναν στο κύπελλο θέλει όσο τιποτε άλλο να κερδίσει τον Ολυμπιακό . Έναν Ολυμπιακό που θα παίξει χωρίς Ντιόγκο , Γαλέτι (ποιος θα βάλει γκολ?) Άντζα , Ντομί και αμφίβολος είναι ο Τοροσίδης. Σκέφτομαι και λέω ο Ολυμπιακός ποιον θέλει δεύτερο τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό ?
Στην Αυστρία λες αν έχουμε κανένα κουλό με την νίκη της Μάτερσμπουργκ επι της Ραπίντ Β. και μάλιστα με 1-0 ?
Ντέρμπι του Μπριζ με την Κλάμπ νικήτρια . Η Σέρκλ έχει μεσοβδόμαδα ο επαναληπτικός του κυπέλλου και μάλλον θα έχουν εκεί το μυαλό τους, αλλά και να μην το έχουν το ίδιο είναι ). Αυτα είναι τα χθεσινά , πάμε να δούμε και σήμερα τι ανακάλυψα . Απο Ελλάδα δεν βλέπω να χάνει ο Πανσερραϊκός με πιθανότερο αποτέλεσμα την ισοπαλία.
Gif Banners
Στην Γερμανια η Μπίλεφελντ θα εκμεταλευτεί τις απουσίες που έχει η Φρανκφούρτη και θα φύγει με τους 3 βαθμούς. Άν δεν μπορεις βρε 'Αλεν να κερδίσεις την τελευταία και χειροτερη ομάδα την Βέχεν τοτε να πέσεις κατηγορία. Αλλα επείδη είσαι ομαδα θα σε ποντάρω. Πάμε λίγο βόρεια και προς Δανία μεριά. Οντένσε δεν πιστευω να στραβοπατήσεις απο το μπάζο την Χόρνενς? Στους μακαρονάδες τωρα θα πάω με την Λάτσιο που παίζει πολύ καλα στα τελευταία παιχνίδια και βρίσκει μιά Νάπολι με απουσίες και πολύ κακή φόρμα.Τελευταία νίκη της Νάπολι στις 11/1 επι της Κατάνια. Λέω να ρισκάρω στο παιχνίδι Λέτσε - Ρετζίνα στα 2-3 γκολ που είναι αγαπημένο και στις δύο ομάδες.
Στην Ισπανία θα ρισκάρω με την φορμαρισμένη Βαγιαδολίδ επι της Ουέλβα. Η Βαγιαδολίδ κέρδισε μέσα σε Ατλέτικο και Βαλένθια γιατι να κολώσει σήμερα? Αλλα επειδή μιλάμε για Ουέλβα πρέπει να βάλουμε και τη ισοπαλία μέσα. Στο Σεβίλλη - Αλμερία λέτε να έχουμε 4-6 γκόλ? Στην Ελβετία θα πάρω την διπλάρα της 1ης Ζυρίχης επι της τελευταίας Λουκέρνης Στην Ολλανδία σε δύο παιχνίδια βλέπω αρκετα γκολ και θα παίξω 4-6. Τα παιχνίδια είναι Μπρέντα - Φέγενορντ και Φόλενταμ - Φίτεσε. Αλλα βλέπω και δύο νίκες . Η Φίτεσε έχει φορμαριστεί και μπορει να φύγει με το διπλό απο την έδρα της Φόλενταμ. Πάω να βγάλω απο την ζώνη υποβιβασμού την Ρόντα , άντε ρε Ουτρέχτη κάνε μας την χάρη και συνέχεισε το σερι με της ήττες. Αυτα για σήμερα. Καλή επιτυχεία σε ότι και αν παίξετε

Δημοφιλείς αναρτήσεις