Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2009

ΦΟΥΛΑΜ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Όταν δίνεται το σετ 1,70 - 3,20 - 4,00 στο EUL
ImageHost.org


ΣΧΟΛΙΟ : Μ' αρέσει η επαλήθευση της ισοπαλίας και θα ρισκάρω επανω της
Εγώ θα παίξω :Χ  
 3,95

Bookmark and Share

ΤΙΜΙΣΟΑΡΑ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ

Όταν η Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι φιλοξενούμενη με ευρος απόδοσης 2,60-3,60
ImageHost.org


ΣΧΟΛΙΟ : Ωραια καρτα η παραπάνω
Εγώ θα παίξω : Χ  3,50
Bookmark and Share




ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΓΙΑΞ

Όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει απόδοση 2,70 στο EUL
ImageHost.org


Όταν ο Άγιαξ είναι φιλοξενούμενος με εύρος αποδόσεος 2,05-2,20 στο EUL
ImageHost.org

ΣΧΟΛΙΟ : Αρκετα καλό είναι το διπλό σ' αυτήν την αναμέτρηση
Εγώ θα παίξω : 2
2,20
Bookmark and Share




ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ - ΣΠΑΡΤΑ ΠΡΑΓΑΣ

Η Κοπεγχαγη γηπεδούχος με αποδόσεις 1,65-2,20 στο EUL
ImageHost.org


Η Σπάρτα Πράγας με αποδόσεις 2,90 - 3,95 στο EUL
ImageHost.org

ΣΧΟΛΙΟ : Η μια κάρτα δείχνει οτι η Κοπεγχάγη δεν μπορει να κερδίσει με εύρος αποδόσεων 1,65-2,20 και η άλλη κάρτα δείχνει οτι η Σπάρτα Πράγας δεν χάνει με ευρος αποδόσεων 2,90-3,95. Οπότε θα παίξω να σπάσει ο άσος της Κοπεγχάγης
Εγώ θα παίξω : Χ(2) 
3,95(4,50)
Bookmark and Share




ΑΟΥΣΤΡΙΑ ΒΙΕΝΝΗΣ - ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ

Όταν η Αούστρια είναι γηπεδούχος με αποδόσεις  1,85-2,10 στο EUL
ImageHost.org


Όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει απόδοση 2,00 και η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση 3,00 στο EUL
ImageHost.org


ΣΧΟΛΙΟ : H Aούστρια αν κερδίσει θα κερδίσει δύσκολα. Παίζει πολύ και η ισοπαλία
Εγώ θα παίξω : 1(Χ) 
2,26(3,50)
Bookmark and Share




BWIN - Η bwin και η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνουν παράταση της συμφωνίας χορηγίας έως το 2013

Η bwin και η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοινώνουν παράταση της συμφωνίας χορηγίας έως το 2013


Για να υπογραμμίσει την ανανέωση της συμφωνίας, η bwin παρουσιάζει ένα ειδικό στοίχημα για το 10ο πρωτάθλημα Τσάμπιονς Λιγκ της Ρεάλ Μαδρίτης.



Βιέννη/Μαδρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2009 – η bwin και η Ρεάλ Μαδρίτης ανακοίνωσαν σήμερα την ανανέωση της μεταξύ τους συμφωνίας χορηγίας έως τη σεζόν 2012-2013. Η συμφωνία μεταξύ του μεγαλύτερου παρόχου online gaming παγκοσμίως και του πιο επιτυχημένου ποδοσφαιρικού συλλόγου του 20ου αιώνα θα τεθεί σε εφαρμογή την 1η Ιουλίου 2010. Με την παράταση της συμφωνίας, η bwin υπογραμμίζει τη μακροπρόθεσμη δέσμευσή της με το κορυφαίο επίπεδο ποδοσφαίρου προσφέροντας ένα εξαιρετικό στοίχημα για να γιορτάσει την περίσταση.


Με αυτό το ειδικό στοίχημα, η bwin υποστηρίζει ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα κερδίσει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Τσάμπιονς Λιγκ για 10η φορά έως το 2013. Το στοίχημα θα είναι ανοιχτό για όλους τους χρήστες της bwin όλο το 48ωρο από τις 08.00 σήμερα το βράδυ, 28 Σεπτεμβρίου. Στη συνέχεια, θα κληρωθούν 100 από τους συμμετέχοντες χρήστες της bwin. Εάν ποντάρουν «ναι» και η Ρεάλ Μαδρίτης κερδίσει ξανά τον τίτλο της πρωταθλήτριας Τσάμπιονς Λιγκ έως το 2013, θα πληρωθούν αποδόσεις 100:1 για μέγιστο ποντάρισμα ύψους 10 ευρώ.


Αμφότερα τα συμβαλλόμενα μέρη εξέφρασαν τη χαρά τους για τη συνέχιση της συνεργασίας τους και υπογράμμισαν τη σημασία της για το διεθνές ποδόσφαιρο κορυφαίου επιπέδου.


Ο Manfred Bodner, Co-CEO της bwin, δήλωσε: «Είμαστε περήφανοι που έχουμε τη δυνατότητα να προσφέρουμε μακροχρόνια στήριξη στο πιο θρυλικό ποδοσφαιρικό σύλλογο του κόσμου. Η bwin και η Ρεάλ Μαδρίτης είναι συνδεδεμένες όχι μόνο λόγω της μακροχρόνιας συνεργασίας χορηγίας. Το τεράστιο πάθος για το ποδόσφαιρο και η δέσμευση για τα αθλήματα γενικότερα είναι απλά μερικά στοιχεία που συγκροτούν τα δυνατά θεμέλια μιας διαρκούς και επιτυχημένης συνεργασίας μεταξύ της bwin και της Ρεάλ Μαδρίτης. Είμαστε πεπεισμένοι ότι η Ρεάλ θα συνεχίσει να γράφει ιστορία κερδίζοντας τον 10ο τίτλο πρωταθλητριών Τσάμπιονς Λιγκ μέσα σε αυτό το διάστημα.»


«Το διεθνές ποδόσφαιρο χρειάζεται δυνατούς εταίρους σαν τη bwin. Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για τη συνέχιση και την εντατικοποίηση της επιτυχημένης μας συνεργασίας με τη bwin,» προσθέτει ο νέος πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης, Florentino Perez.


ImageHost.org

Δημοφιλείς αναρτήσεις