Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΧΙΧΟΝ - ΜΑΓΙΟΡΚΑ

Όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει απόδοση 2,05 στο ΙΣΚ




Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση 2,85 στο ΙΣΚ


ΣΧΟΛΙΟ : Εξαιρετική επαλήθευση έχει το Under σε αυτές τις αποδόσεις στον άσο αλλά και στο διπλό .  

Εγώ θα παίξω : Under   1,80
Bookmark and Share

H Unibet σου προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μπόνους μέχρι και 250 ευρώ δώρο!


H Unibet σου προσφέρει τη δυνατότητα επιλογής μπόνους μέχρι και 250 ευρώ δώρο!
Η σούπερ προσφορά που αγαπήθηκε από όλους το 2009 επιστρέφει για λίγες ημέρες και φέτος από τη Unibet! Η συγκεκριμένη προσφορά είναι μοναδική καθώς δίνει την επιλογή σε ένα παίκτη να φέρει το μπόνους στα μέτρα του, επιλέγοντας ο ίδιος από 3 διαφορετικές εναλλακτικές προτάσεις αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες.
Έτσι, η Unibet προσφέρει 100% μπόνους έως 30 ευρώ σε όσους χρήστες θέλουν απλά να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της αλλά και 25% μπόνους μέχρι 250 ευρώ σε όσους είναι σίγουροι για την επιλογή τους να ξεκινήσουν να παίζουν στη Unibet. Και φυσικά, υπάρχει πάντα η "χρυσή τομή" για την πλειοψηφία των παικτών που είναι 50% μπόνους έως 100 ευρώ.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή καθώς επιλέγεις από τα 3 μπόνους αυτό που σου ταιριάζει και πραγματοποιείς την αρχική κατάθεση λαμβάνοντας το μπόνους που αντιστοιχεί στο μπόνους που επέλεξες. Ανεξαρτήτως ποια θα είναι η επιλογή του μπόνους αρχικής κατάθεσης, όλοι οι παίκτες βγαίνουν κερδισμένοι από τις κορυφαίες αποδόσεις και το μοναδικό live betting με δυνατότητα ca$h-in που επιπλέον προσφέρει όλους τους αγώνες της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ με τη μικρότερη γκανιότα της αγοράς.

Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις