Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Βάζεις 100, παίζεις με 200!!


bwin.com: βάζεις 100, παίζεις με 200!! 

Η bwin.com, η No1 εταιρία online gaming, εκτοξεύει την αρχική σου κατάθεση έως και 200 ευρώ! 
Η bwin.com, προσφέρει έως και 100 ευρώ μπόνους εγγραφής και σας προσκαλεί να μπείτε στον κόσμο του αληθινού παιχνιδιού! Μπείτε τώρα στο www.bwin.com/bonus100, εγγραφείτε στη Νο1 online gaming πλατφόρμα, καταθέστε από 10 ευρώ και πάνω και δείτε την αρχική σας κατάθεση να εκτοξεύεται στο διπλάσιο και να φτάνει έως και τα 200 ευρώ!
Εκμεταλλευτείτε τη μοναδική αυτή ευκαιρία και ποντάρετε  σε όλα τα είδη αθλητικού στοιχήματος  που θα βρείτε στη bwin.com, από fixed odds έως live στοίχημα ακόμα και ιππόδρομο!
Με πάνω από 20.000.000 εγγεγραμμένους χρήστες και  περισσότερα από 14.000 διαθέσιμα στοιχήματα καθημερινά, σε μία μεγάλη ποικιλία αθλημάτων και διοργανώσεων, η bwin.com είναι η παγκόσμια εταιρία online gaming!
Μη χάνετε χρόνο, το μπόνους σας περιμένει  στη bwin.com!
bwin.complay for real!


Bookmark and Share

... θα είσαι και εσύ στο κότερο;


... θα είσαι και εσύ στο κότερο;
Εμείς Σκεφτήκαμε να χρωματίσουμε και να κάνουμε πιο διασκεδαστικά τον χρόνο και τα χρήματα που στοιχηματίζετε στην εταιρεία μας.
Γι΄ αυτό, για να λες και εσύ «ότι ήσουνα στο κότερο» και όχι μόνο κάποιοι άλλοι, σκεφτήκαμε να οργανώσουμε για εσάς μία μοναδική VIP βραδιά, για να απολαύσετε τους δημοφιλείς αγώνες του CHL.
Unexpekted bonus για όσους εγγραφούν μέσα στον Οκτώβριο!
Δώδεκα ζευγάρια φίλων μας θα φιλοξενηθούν σε ένα Γιώτ πολυτελείας για να παρακολουθήσουν αγώνα και να περάσουν μια αξέχαστη βραδιά! Ποδόσφαιρο, καναπεδάκια, ποτάκι …… κι ας κερδίσει η ομάδα μας!
Αραγμένο σε μαρίνα στη παραλία του Φαλήρου, το πολυτελέστατο σκάφος που βλέπετε στην φωτογραφία, cruiser μήκους 38 μέτρων θα σας περιμένει για να σας προσφέρει μια απολαυστική βραδιά ποδοσφαίρου.
Εφοπλιστές ; ΝΑΙ, έστω και για μια βραδιά… με την Expekt.com! 


Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις