Παρασκευή 25 Ιουνίου 2010

Η bwin.com σε συνεργασία με το αθλητικό metropolis 95,5 διοργανώνουν για πρώτη φορά ένα συναρπαστικό 3on3 street basket!



Η bwin.com σε συνεργασία με το αθλητικό metropolis 95,5 διοργανώνουν για πρώτη φορά ένα συναρπαστικό 3on3 street basket!

Δευτέρα 28 & Τρίτη 29 Ιουνίου, Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης!


Λίγο πριν την έναρξη του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2010, η bwin.com και το αθλητικό metropolis 95,5, διοργανώνουν ένα διαφορετικό τουρνουά μπάσκετ, το 3 on 3 street basket, στις 28 και 29 Ιουνίου, στη Νέα παραλία Θεσσαλονίκης!


Σουτ, τρίπλες, καλάθια και μουσική θα είναι τα συστατικά ενός συναρπαστικού 2ημέρου γεμάτο από αθλητική δράση και διασκέδαση. 40 ομάδες από ταλαντούχους, επίδοξους μπασκετμπολίστες, θα ξεκινήσουν το απόγευμα της Δευτέρας τον αγώνα για την κορυφή, σε μία μοναδική αναμέτρηση όπου θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν το ταλέντο τους! Μόνο μία ομάδα θα κατακτήσει την πρωτιά!


Η bwin.com, ο χορηγός των πρωταθλητών, με χαρακτηριστικό της moto “no sports – no sports betting”, επιβεβαιώνει την άρρηκτη σχέση της με τον αθλητισμό, αυτήν τη φορά και σε τοπικό επίπεδο. Παράλληλα ανταποκρίνεται άριστα στις ανάγκες των φιλάθλων, προσφέροντάς τους ευκαιρία για δράση και θέαμα μαζί, σε ένα άθλημα όπως είναι το 3 on 3 μπάσκετ, το οποίο τον τελευταίο καιρό συγκεντρώνει όλο και περισσότερο το ενδιαφέρον του κοινού.


Από την ίδρυσή της έως τώρα, η bwin.com είναι χορηγός κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων. Μεταξύ άλλων αποτελεί Παγκόσμιο Εταίρο της FIBA και, συνεπώς, χορηγό των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πρωταθλημάτων μπάσκετ. Σαφώς, έντονη θα είναι η παρουσία της εταιρείας στην επικείμενη μεγάλη διοργάνωση της FIBA, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ανδρών στην Τουρκία, το οποίο θα διεξαχθεί τον Σεπτέμβριο και αναμένεται από τον φίλαθλο μπασκετικό κόσμο και όχι μόνο, με μεγάλη ανυπομονησία!


28 & 29 Ιουνίου, Νέα παραλία Θεσσαλονίκης: Να είστε όλοι εκεί! Σας περιμένουν πλούσια δώρα!

Bwin.com – play for real


Bookmark and Share

Απογευματινή Σάμπα - Παίξε 3 πλήρωσε τα 2!


Απογευματινή Σάμπα - Παίξε 3 πλήρωσε τα 2!

 

Μετά από τις επιβλητικές τους νίκες η Πορτογαλία και η Βραζιλία διασταυρώνουν τα ξίφη τους στις 17:00 και έχουμε μια «Σάμπα» προσφορά!
Τοποθέτησε 3 στοιχήματα* των 5 Ευρώ στον αγώνα και πλήρωσε τα 2!

* Όλοι οι τύποι στοιχημάτων επιτρέπονται. Τα 5 Ευρώ θα πιστωθούν στο λογαριασμό σoυ της Βet24 μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες. Ισχύει μία επιστροφή ανά λογαριασμό.Bookmark and Share

ΧΙΛΗ - ΙΣΠΑΝΙΑ

Όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει απόδοση 7,00 στο ΠΚ



ΣΧΟΛΙΟ :  Βλέπουμε στην κάρτα οτι το διπλό έχει 100% επαλήθευση , αλλα το ποσοστό είναι πολυ χαμηλό.  Θα το ρισκάρω στο 2/2 που έχει 75% επαλήθευση για να ανεβάσω το ποσοστό.
Εγώ θα παίξω : Ισπανία - Ισπανία  ImageHost.org ImageHost.org 2,35
Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις