Δευτέρα 11 Μαΐου 2009

ΜΙΛΙΚΟΣΚΙ - ΕΛΣΙΝΚΙ

Όταν η Ελσίνκι είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,20 στην ΦΙΝ
Image Hosted by ImageShack.us Όταν ο γηπεδούχος έχει απόδοση 2,55 στην ΦΙΝ Image Hosted by ImageShack.us
ΠΡΟΤΑΣΗ : 2 5/10 2,26

Στο 130,00 έφτασε η ισοπαλία στο Καμπ Νου

Τα πλέι-οφ ξεκίνησαν στη Σουπερλιγκ και τα δύο παιχνίδια κράτησαν αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσοι το παρακολούθησαν, αλλά και των χρηστών του ανταλλακτηρίου της Betfair.

Στο παιχνίδι της Τούμπας, τα δεδομένα άλλαξαν μετά την αποβολή του Πάμπλο Γκαρσία στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Μέχρι το γκολ του Γιώργου Καραγκούνη, η απόδοση στη νίκη του Παναθηναϊκού έφτασε στο 6,00 και φυσικά μετά την επίτευξη του τέρματος, κατρακύλησε μέχρι το 1,02, με το κέρδος κάθε χρήστη που επέλεξε το συγκεκριμένο στοίχημα (6,00) να εξασφαλίζεται, μετά από πώληση του στοιχήματος σ’ αυτή τη χαμηλή απόδοση (1,02).

Η αμφίρροπη φύση του αγώνα ανάμεσα σε δύο ομάδες, που προσέχουν την άμυνα τους οδήγησε την απόδοση στο under 1,5 γκολ να φτάσει μέχρι το 2,88.

Στο ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ με τη Λάρισα προσέφεραν ένα παιχνίδι με πολλά γκολ, με το over 4,5 γκολ να ταιριάζεται στο 15,50 και τους χρήστες της Betfair, που το προτίμησαν να έχουν μεγάλες πιθανότητες επιβεβαίωσης, αφού στο ημίχρονο το παιχνίδι ήταν ήδη ισόπαλο 2-2. Μπορεί στο δεύτερο ημίχρονο να άργησε να έρθει η επιβεβαίωση, αλλά ο Ίσμαελ Μπλάνκο έδωσε προβάδισμα με 3-2 στην ΑΕΚ, χαρίζοντας ταυτόχρονα τα αντίστοιχα κέρδη.

Μέχρι το 79’ οπότε και ο Αργεντινός επιθετικός της «Ένωσης» πέτυχε το τρίτο γκολ της ομάδας του, η απόδοση της ΑΕΚ έφτασε μέχρι το 4,00.

Εκπληκτικό παιχνίδι έγινε στο Καμπ Νου, όπου η Μπαρτσελόνα είχε την ευκαιρία, σε περίπτωση νίκης να στεφθεί και μαθηματικά πρωταθλήτρια. Η Βιγιαρεάλ πάντως αποδείχθηκε δυσκολότερη αντίπαλος και κατάφερε να ισοφαρίσει στις καθυστερήσεις του αγώνα σε 3-3, παρά το γεγονός ότι έχανε με 3-1 από το πρώτο ημίχρονο και μέχρι το 77’. Η ισοπαλία έφτασε σε μεγάλα ύψη, καθώς ταιριάστηκε σε απόδοση 130,00, κάτι που σημαίνει ότι μόλις με 10 ευρώ, ένας χρήστης της Betfair είχε τη δυνατότητα να κερδίσει 1300 ευρώ. Χαρακτηριστικό του ενδιαφέροντος που υπήρχε στο παιχνίδι, ο τζίρος, που ανήλθε περίπου στα €9,5 εκ.

Η εναλλαγή των συναισθημάτων έφτασε στο αποκορύφωμά της, όταν όσοι χρήστες της Betfair ταίριαξαν το Ακριβές Σκορ 3-3 σε απόδοση 220,00, επιβεβαίωσαν τα κέρδη τους στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων και την ισοφάριση του «Κίτρινου Υποβρύχιου».

Για πληρέστερη ενημέρωση για την αγορά των ποδοσφαιρικών στοιχημάτων της Betfair επισκεφθείτε το http://www.betfair.com/ και για στατιστικά, αναλύσεις και μαθήματα αποτελεσματικού trading το blog: stoixhma.betfair.gr.

Δημοφιλείς αναρτήσεις