Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΙΝΤΕΡΝΑΣΙΟΝΑΛ - ΦΛΟΥΜΙΝΕΝΣΕ

Όταν δίνεται το σετ 2,05 - 3,20 - 2,85 στην ΒΡΑ



ΣΧΟΛΙΟ : Μονο Over βγάζει αυτο το σετ και αυτο θα παίξω. 

Εγώ θα παίξω : Over ImageHost.org 2,05
Bookmark and Share

ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ - ΜΠΑΓΕΡΝ

Όταν δίνεται το σετ *** - 3,30 - 1,70 στο CHL


ΣΧΟΛΙΟ : Θα παίξω την ισοπαλία και θα περιμένω να γίνει το 4/4 

Εγώ θα παίξω : Ισοπαλία  ImageHost.org ImageHost.org 3,60
Bookmark and Share

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΧΑΜΕΝΩΝ ΤΕΤΡΑΠΛΩΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΩΝ ΣΤΟ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ!


Μοναδική προσφορά για τους Έλληνες φίλους της Unibet. Τοποθέτησε ένα τετραπλό στοίχημα με αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ από την Δευτέρα 01/11 μέχρι την Τετάρτη 03/11 στις 21:45 και αν το στοίχημα σου χάσει λόγω μιας και μόνο λανθασμένης πρόβλεψης θα σου επιστέψουμε το 100% της αξίας του Στοιχήματος σου μέχρι 5 ευρώ. Παίξε δηλαδή ένα τετραπλό στοίχημα και αν πετύχεις 3 από τα 4 αποτελέσματα θα σου επιστρέψουμε το στοίχημα σου! Διάβασε το πλήρες άρθρο για περισσότερες πληροφορίες και για τους όρους και κανονισμούς

Για να λάβεις μέρος στην προσφορά θα πρέπει να ποντάρεις τουλάχιστον 5 ευρώ σε ένα τετραπλό στοίχημα με αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ αυτής της εβδομάδας. Μόνο το πρώτο σου τετραπλό στοίχημα αξίας 5 ευρώ μετράει για την προσφορά αυτή. Στοιχήματα στο Live Betting δεν μετρούν για την προσφορά αυτή.

Παρακαλούμε σημείωσε πως η μέγιστη δυνατή επιστροφή χαμένου στοιχήματος είναι 5 ευρώ και θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου την Πέμπτη 4/11 υπό την μορφή μπόνους. Ισχύει ένα μπόνους ανά πελάτη. Θα πρέπει να στοιχηματίσεις το μπόνους τουλάχιστον 3 φορές πριν το εξαργυρώσεις.

Παίξε στο Τσάμπιονς Λιγκ στο καλύτερο και αποδοτικότερο Στοίχημα της αγοράς. Γιατί στην Unibet κάνεις δεν είναι χαμένος!

Bookmark and Share

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ 0 - 0!






Άλλη μια μεγάλη προσφορά για την μεγαλύτερη διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση! Επιστρέφουμε όλα τα χαμένα στοιχήματα στο Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Πρώτος και Τελευταίος Γκολ Σκόρερ σε όλα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 που θα λήξουν 0 – 0. Στοιχηματίστε άφοβα και αποζημιωθείτε για τις λευκές ισοπαλίες που όλοι μισούμε! Διαβάστε το πλήρες άρθρο για τους όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς.



Όροι και προϋποθέσεις:
*Η προσφορά μας ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθούν στις 19-20 Οκτωβρίου, 2-3 Νοεμβρίου, 23-24 Νοεμβρίου και 7-8 Δεκεμβρίου 2010.
*Μόνο στοιχήματα στο Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Πρώτος / Τελευταίος Γκολ Σκόρερ πριν την έναρξη του αγώνα λαμβάνουν μέρος στην προσφορά. Στοιχήματα στο Live Betting δεν ισχύουν για την προσφορά αυτή.
*Για την επιστροφή των χαμένων στοιχημάτων σας στο Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Πρώτος / Τελευταίος Γκολ Σκόρερ θα πρέπει ο αγώνας να λήξει 0 - 0 στο τέλος της κανονικής διάρκειας (90 λεπτά + καθυστερήσεις). *Επιστροφές στο Σωστό Σκορ ισχύουν μόνο για στοιχήματα στο Σωστό Σκορ (Τελικό). Στοιχήματα στο Σωστό Σκορ (Ημίχρονο) δεν λαμβάνουν μέρος στην προσφορά.
* Πρώτος / Τελευταίος Γκολ Σκόρερ είναι ο παίκτης που θα σκοράρει το πρώτο / τελευταίο γκολ ενός αγώνα. Τα αυτογκόλ δεν λαμβάνονται υπόψη.
*Τα αποτελέσματα της προσφοράς θα βασιστούν στα πρώτα στατιστικά της UEFA που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.uefa.com.
*Δεν υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο όριο πονταρίσματος.
*Τα χαμένα στοιχήματα θα επιστραφούν μέσα σε 24 ώρες από την λήξη του αγώνα.
*Η προσφορά ισχύει για μονά ή πολλαπλά στοιχήματα. Στην περίπτωση πολλαπλού στοιχήματος το χαμένο στοίχημα στο Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Πρώτος / Τελευταίος Γκολ Σκόρερ θα υπολογιστεί ως μονάδα και το υπόλοιπο στοίχημα θα ισχύσει κανονικά.
*Η Unibet διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να αποσύρει την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή.
*Ισχύουν οι γενικοί όροι και κανονισμοί της Unibet.
*Η Unibet διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις αποδόσεις και να μειώσει τα όρια του πονταρίσματος οποιαδήποτε στιγμή.


Bookmark and Share

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ CHAMPIONS LEAGUE 2010-2011





Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις