Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

Η bwin.com παρουσιάζει το “Superleague Χpert”, τη μεγαλύτερη πρόκληση στο ελληνικό πρωτάθλημα!





Η bwin.com
παρουσιάζει το “Superleague Χpert”,
τη μεγαλύτερη πρόκληση στο ελληνικό πρωτάθλημα!

Η bwin.com, η No 1 online gaming εταιρία, παρουσιάζει το Superleague Χpert, ένα μοναδικό παιχνίδι με το οποίο σας προσκαλεί να συμμετέχετε στη μάχη για τη διεκδίκηση του στέμματος του «ειδικού γνώστη της Super League». Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι απλά να επιστρατεύσετε όλες τις γνώσεις και τις ικανότητές σας στο ελληνικό πρωτάθλημα και εύκολα θα αναρριχηθείτε στη κορυφή της κατάταξης για να διεκδικήσετε το μεγάλο έπαθλο των 5000 ευρώ. Πολλά πλούσια έπαθλα περιμένουν τους παίκτες στο τέλος κάθε αγωνιστικής.

Οι εκπλήξεις όμως και τα δώρα από την bwin.com δε σταματούν εδώ.. 200 ευρώ θα κερδίσει όποιος τοποθετήσει το πιο θαρραλέο στοίχημα με την υψηλότερη απόδοση! Οι τρεις τελευταίοι χρήστες που θα τοποθετήσουν το στοίχημά τους, οι τρεις χρήστες με τα περισσότερα στοιχήματα και οι τρεις Lucky Losers στο τέλος της κατάταξης, θα φύγουν επίσης με 200 ευρώ στο λογαριασμό τους.

Μια μεγάλη πρόκληση, αποκλειστικά από τη bwin.com!

Μπείτε στο www.bwin.com/xpert λάβετε μέρος στο Superleague Xpert, τοποθετώντας τουλάχιστον 16 στοιχήματα σε κάθε αγωνιστική έως το τέλος της κανονικής περιόδου της Super league και κατακτείστε τον τίτλο του Super League Xpert!

Η μάχη θα είναι σκληρή! Έχετε τα προσόντα να ανέβετε στη κορυφή? Αποδείξτε τις ποδοσφαιρικές σας γνώσεις στη bwin.com και 5.000 ευρώ μπορούν να γίνουν δικά σας.

Bwin.com, o χορηγός των πρωταθλητών!




Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις