Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου 2010

Επιστροφή χρημάτων έως και 100 EUR για το Champions League

100upto50

Επιστροφή χρημάτων έως και 100 EUR για το Champions League


Το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο επιστρέφει στις οθόνες μας μετά από τη χειμερινή διακοπή και έχουμε ετοιμάσει μερικές προσφορές για να σας βάλουμε κατευθείαν στη δράση. Δηλώστε συμμετοχή για να εκμεταλλευτείτε δύο καταπληκτικές προσφορές:

Μίλαν - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Ειδικοί στις στημένες φάσεις

Με μεγάλο αριθμό ειδικών στις στημένες φάσεις και σφιχτή άμυνα στο γήπεδο, θα υπάρξουν γκολ από ελεύθερο χτύπημα;
Προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων για όλα τα χαμένα στοιχήματα στις παρακάτω αγορές στην περίπτωση που μπει γκολ απευθείας από στημένη φάση.
.
100upto50


Μπάγερν Μονάχου - Φιορεντίνα – Κεφαλιές

Αυτός ο αγώνας σίγουρα θα στρέψει την προσοχή όλων στο Allianz Arena, αλλά ποια ομάδα θα χρησιμοποιήσει κεφαλιές για να πάρει το προβάδισμα;
Προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων για όλα τα χαμένα στοιχήματα στις παρακάτω αγορές στην περίπτωση που μπει γκολ από κεφαλιά.


Οι αγορές για τις οποίες προσφέρουμε επιστροφή χρημάτων είναι οι "Πρώτος/Οποιοσδήποτε/Τελευταίος σκόρερ" και "Ακριβές σκορ". Τοποθετήστε στοίχημα σε μία ή και στις δύο αγορές. Θα σας επιστρέψουμε έως και 50 EUR για το πρώτο στοίχημά σας σε κάθε αγορά.
100upto50






Bookmark and Share


ΠΡΟΣΦΟΡΑ CHAMPIONS LEAGUE – ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;

ΠΡΟΣΦΟΡΑ CHAMPIONS LEAGUE – ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ Η ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ;



Η επιστροφή της μεγαλύτερης διασυλλογικής ποδοσφαιρικής διοργάνωσης συνοδεύεται από τιτανομαχίες και μια προσφορά για ΟΛΟΥΣ τους φίλους μας. Παίξτε στο Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Γκολ Σκόρερ στους αγώνες του Champions League στις 16/02 και 17/02 και αν η γηπεδούχος ομάδα χάνει στο πρώτο ημίχρονο αλλά καταφέρει να γυρίσει το παιχνίδι θα σας επιστρέψουμε τα χαμένα σας στοιχήματα! Διαβάστε το πλήρες άρθρο για περισσότερες λεπτομέρειες.


Πως λειτουργεί:
Για να λάβετε μέρος στην προσφορά αυτή το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να στοιχηματίσετε τουλάχιστον 5 Ευρώ σε μια ή περισσότερες από τις αγορές: Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Γκολ Σκόρερ, σε έναν από τους αγώνες του Champions League στις 16/02 και 17/02. Αν η γηπεδούχος στον αγώνα που στοιχηματίσατε βρεθεί να χάνει στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά καταφέρει να πάρει τη νίκη στο τέλος του αγώνα, θα σας επιστρέψουμε τα χαμένα στοιχήματα που τοποθετήσατε στις παραπάνω αγορές του συγκεκριμένου αγώνα.

Για παράδειγμα, αν στον αγώνα Μίλαν – Μάντσεστερ Γ. η φιλοξενούμενη ομάδα προηγείται στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου αλλά η Μίλαν καταφέρει να κερδίσει τον αγώνα τότε θα σας επιστρέψουμε την αξία των χαμένων στοιχημάτων σας στις αγορές Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Γκολ Σκόρερ.

Παρακαλούμε σημειώσατε πως η προσφορά ισχύει μόνο για το πρώτο σας στοίχημα στην κάθε αγορά αξίας τουλάχιστον 5 Ευρώ το καθένα και πως η μέγιστη επιστροφή για κάθε στοίχημα είναι 5 Ευρώ. Έτσι, αν ποντάρετε τουλάχιστον 5 Ευρώ σε κάθε μια από τις αγορές και η γηπεδούχος γυρίσει τον αγώνα, τότε θα λάβετε 15 Ευρώ μπόνους.


Η προσφορά ισχύει για όλους τους αγώνες του Champions League αυτή την εβδομάδα πράγμα που σημαίνει πως μπορείτε να επωφεληθείτε της προσφοράς μας στο έπακρο ποντάροντας και στους τέσσερις αγώνες. Το αποτέλεσμα κάθε αγώνα είναι ανεξάρτητο από αυτό των άλλων.


Παίξτε στο Champions League με τους πρωταθλητές του στοιχήματος και κερδίστε!

Καλή διασκέδαση και καλά κέρδη.


Όροι και προϋποθέσεις:

*Η προσφορά ισχύει μόνο για τους αγώνες του Champion League στις 16/02 και 17/02 και μόνο για τις αγορές: Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Γκολ Σκόρερ.
*Το μέγιστο μπόνους που μπορείτε να λάβετε είναι 5 Ευρώ για κάθε στοιχηματική αγορά του κάθε αγώνα (15 Ευρώ ανά αγώνα στο σύνολο).
*Το ελάχιστο ποντάρισμα για να λάβετε μέρος στην προσφορά είναι 5 Ευρώ για κάθε στοιχηματική αγορά του κάθε αγώνα.
*Τα μπόνους θα πιστωθούν στους λογαριασμούς μέσα σε 24 ώρες από την λήξη του αγώνα.
* Θα πρέπει να στοιχηματίσετε το μπόνους τουλάχιστον 3 φορές σε αθλητικά στοιχήματα, στο Ξυστό ή στα Παιχνίδια πριν το εξαργυρώσετε ή το μεταφέρετε στο Καζίνο και στο Πόκερ.
* Ισχύουν οι όροι χρήσης της Unibet. Η Unibet διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει/ακυρώσει την προσφορά αυτή οποιαδήποτε στιγμή.



Bookmark and Share


Δημοφιλείς αναρτήσεις