Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

ΝΑΣΙΟΝΑΛ ΜΑΔΕΪΡΑ - ΠΟΡΤΟ

Όταν η Πόρτο παίζει σε έδρες με απόδοση 6,00 στην ΠΟΡ




Όταν η Πόρτο είναι φιλοξενούμενη με απόοση 1,40 στην ΠΟΡ



ΣΧΟΛΙΟ : Δεν της πάνε αυτές οι αποδόσεις της Πόρτο . Θα την κοντράρω.
Εγώ θα παίξω : Νασιονάλ Μαδεϊρα +0,5  2,50
Bookmark and Share

ΣΟΥΝΤΣΒΑΛ - ΦΑΛΚΕΝΜΠΕΡΓΚ

Όταν η Σούντσβαλ είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,45 στην ΣΟ2



Όταν η Φάλκενμπεργκ παίζει σε έδρες με απόδοση 1,45 στην ΣΟ2



ΣΧΟΛΙΟ : Καθόλου καλή δεν είναι η επαλήθευση για έναν τόσο χαμηλό άσο . Για μένα δεν αξίζει η επιλογή του άσου .
Εγώ θα παίξω : Φάλκενμπεργκ +0,5   2,10
Bookmark and Share

ΧΑΚΑ - ΜΑΡΙΕΝΧΑΜ

Όταν η Χάκα παίζει σε έδρες με απόδοση 2,50 στην ΦΙΝ



Όταν η Μαριενχάμ είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,50 στην ΦΙΝ


ΣΧΟΛΙΟ : Η αποκωδικοποίηση του διπλού μας οδηγεί στο να ρισκάρουμε στην ισοπαλία που έχει πάρα πολύ καλή επαλήθευση .
Εγώ θα παίξω : Ισοπαλία   Centrebet 3,30
Bookmark and Share

Στην τελική φάση του Mundobasket της Τουρκίας με τη bwin.com


Στην τελική φάση του Mundobasket της Τουρκίας με τη bwin.com

H δημοσιογραφική αποστολή της bwin.com, της παγκόσμιας εταιρίας online gaming, βρέθηκε στην τελική φάση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Μπάσκετ Ανδρών της Τουρκίας, στην Κωνσταντινούπολη. Η bwin.com, ως παγκόσμιος εταίρος της FIBA από το 2006, ήταν και φέτος παρούσα στη μεγάλη αυτή διοργάνωση, προσφέροντας σε όλους όσους βρέθηκαν εκεί μαζί της μοναδικές εμπειρίες.
Η bwin.com από τη VIP ζώνη, «στρατηγικό» σημείο του γηπέδου, εξασφάλισε για τους καλεσμένους, την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές, έντασης και αγωνίας και να παρακολουθήσουν την «πορτοκαλί θεά» να πρωταγωνιστεί σε «έξυπνα» κλεψίματα και εντυπωσιακά καρφώματα!

Από την εξαιρετική φιλοξενία της bwin.com, δεν θα μπορούσε να λείπει η άριστη μεταχείριση των καλεσμένων της, στο VIP lounge του γηπέδου. Ο χώρος αποτέλεσε σημείο συνάντησης όλων των «εκλεκτών» προσκεκλημένων της FIBA, αλλά και σημαντικών προσωπικοτήτων της διοργανώτριας χώρας.
Πρόκειται για μία αποκλειστικότητα και VIP αντιμετώπιση που μόνο η bwin.com μπορεί να προσφέρει!

Εκτός όμως από την πολυτελή φιλοξενία, τον πρώτο λόγο και στη φετινή διοργάνωση, είχε η ανεπανάληπτη αθλητική δράση και το μοναδικό θέαμα που απήλαυσαν οι εκλεκτοί καλεσμένοι της bwin.com στους ημιτελικούς και τελικούς αγώνες.

Με χορηγίες αυτού του επιπέδου, η bwin είναι βέβαιο ότι προσφέρει στους συνεργάτες της μοναδικές και αξέχαστες εμπειρίες… εμπειρίες ζωής! Μέσα από τις χορηγίες της στις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις και τους μεγαλύτερους αθλητικούς συλλόγους παγκοσμίως, εξασφαλίζει μοναδικά προνόμια και απαράμιλλη αγωνιστική δράση. Η bwin.com είναι πάντα «με τους καλύτερους», δικαιώνοντας έτσι τον τίτλο της ως ο «χορηγός των πρωταθλητών»

Λίγα λόγια για τη χορηγία

Η bwin αποτελεί Παγκόσμιο Εταίρο της Διεθνούς Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (FIBA) από το 2006. Η πρεμιέρα της bwin σε διοργάνωση της FIBA ήταν η εμφάνισή της ως χορηγός στο Ευρωμπάσκετ 2005 στη Σερβία - Μαυροβούνιο. Έκτοτε η συνεργασία διευρύνθηκε και από το 2006, η bwin.com αποτελεί Παγκόσμιο Εταίρο της FIBA και, συνεπώς, χορηγό όλων των ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πρωταθλημάτων μπάσκετ. Έτσι η εταιρία ήταν παρούσα στις επόμενες μεγάλες διοργανώσεις μπάσκετ: στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2006 στην Ιαπωνία, στο Ευρωμπάσκετ 2007 στην Ισπανία και στο Ευρωμπάσκετ 2009 στην Πολωνία.



Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις