Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

ΛΕΤΣΕ - ΡΟΜΑ

Όταν παίζουν Λέτσε - Ρόμα με το διπλό να είναι 1,85 στην ΙΤ1

ΝΤΡΟΧΕΝΤΑ - ΓΙΟΥ ΣΙ ΝΤΙ

Όταν η Ντροχέντα παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 1,75 στην ΙΡΛ

ΟΣΝΑΜΠΡΙΓΚ - ΓΚΡΟΪΤΕΡ ΦΙΡΤ

Όταν η Όσναμπριγκ είναι γηπεδούχος με απόδοση 2,45 στην ΓΕ2

Ταξιδεύοντας με την αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης και την bwin.com!


ο Ozil ετοιμαζεται για επιβίβαση.JPGΌπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, πιστή στο ραντεβού της, η bwin.com βρέθηκε στο ίδιο αεροπλάνο με την ομάδα της Ρεάλ και ακολούθησε την αποστολή σε έναν εκτός έδρας αγώνα. Αυτήν τη φορά προορισμός ήταν η Βαρκελώνη, όπου η «βασίλισσα» αντιμετώπισε την τοπική Espanyol, σε μία ακόμα μάχη στην κούρα για την κατάκτηση της Primera Division! Σε αυτή την «ονειρεμένη» πτήση, η αποστολή της bwin, βρέθηκε στα 10.000 πόδια, στο ίδιο αεροπλάνο, να συνταξιδεύει με Mourinho, Ronaldo, Adebayor, Kaka και το υπόλοιπο «βασιλικό» team.

Ένα ταξίδι διαφορετικό, απρόσμενο και σίγουρα αξέχαστο! Η bwin.com το έκανε και πάλι πραγματικότητα! Στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης, στο αεροπλάνο, κατά την άφιξη στη Βαρκελώνη, ακόμα και στο ξενοδοχείο, η αποστολή της bwin ήταν εκεί, ακλουθώντας την ομάδα, νιώθοντας έστω και για λίγες ώρες μέλος της μεγάλης οικογένειας της Ρεάλ!

Adebayor και Ronaldo υπογράφουν αυτόγραφα.JPGΟι φιλοξενούμενοι της bwin.com είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά παίκτες και προπονητές και να νιώσουν την αγωνία τους αλλά και την ανυπομονησία τους πριν από τον αγώνα! Ronaldo, Casillas, Marcelo, Ramos, Alonso, Adebayor …και οι υπόλοιποι αστέρες, ήταν εκεί για να φωτογραφηθούν, να συνομιλήσουν και να δώσουν αυτόγραφα στους καλεσμένους του επίσημου χορηγού της ομάδας!

Εκτός όμως το ταξίδι με την ομάδα, η αποστολή της bwin παρακολούθησε από της VIP θέσεις της καυτής έδρας της Espanyol, τη Ρεάλ να μάχεται και τελικά να επικρατεί της οικοδέσποινας, μένοντας έτσι ζωντανή στη μάχη του τίτλου της Primera Division!
Μια, συνολικά, αξέχαστη και μοναδική εμπειρία που μόνο η bwin.com μπορεί να προσφέρει!

Δημοφιλείς αναρτήσεις