Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Η bwin.com, η παγκόσμια εταιρία online gaming, εντάσσει τις ιπποδρομίες στη στοιχηματική προσφορά της!


Η bwin.com, η παγκόσμια εταιρία online gaming, εντάσσει τις ιπποδρομίες στη στοιχηματική προσφορά της!

Βιέννη, 1 Οκτώβρίου 2010H bwin.com, η παγκόσμια εταιρία online gaming, εντάσσει τις ιπποδρομίες στη στοιχηματική προσφορά της. «Στη νέα πλατφόρμα οι χρήστες της bwin μπορούν να διαλέξουν ανάμεσα σε μία ευρεία γκάμα αγώνων από την Ευρώπη, τον Καναδά και τις Η.Π.Α», δήλωσε ο Stefan Wukovitsch, Product Management Betting της bwin.

Παραδοσιακά «σύνθετο» σύστημα
Στα κλασικά αθλητικά στοιχήματα οι bookmakers με βάσει τις ειδικές γνώσεις που διαθέτουν, καθορίζουν τις πιθανότητες νίκης, χρησιμοποιώντας ως βασικό τους εργαλείο τις αποδόσεις. Ο ιππόδρομος, όμως, έχει άλλους κανόνες. Παραδοσιακά, χρησιμοποιεί το σύνθετο σύστημα. Αυτό σημαίνει πως για κάθε αγώνα, πρώτα συγκεντρώνονται τα πονταρίσματα των παικτών και στη συνέχεια καθορίζονται οι αποδόσεις, με βάσει το σύνολο στοιχημάτων, το λεγόμενο “pool”. Μόλις τελειώσει ο αγώνας, το pool διανέμεται στους νικητές. Μέρος των εσόδων επανεπενδύεται στην ανάπτυξη του αθλήματος καθώς και στην εκτροφή αλόγων.

«Δυνατοί» συνεργάτες
Η bwin εστιάζει σε ισχυρούς συνεργάτες στο χώρο διοργάνωσης ιπποδρομιών και συνεργάζεται απευθείας με τους αγωνιστικούς συλλόγους. «Οι συνεργάτες μας, εγγυώνται μια εναλλακτική στοιχηματική προσφορά, έως 300 αγώνες την ημέρα, καθώς επίσης και ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων. Στόχος είναι αυτή η στοιχηματική προσφορά να επεκταθεί τους επόμενους μήνες» συμπληρώνει ο κύριος Wukovitsch.


Bookmark and Share

Κληρώθηκε τζακπότ 155.000 ευρώ!




Κληρώθηκε τζακπότ 155.000 ευρώ!

 

Ο Σουηδός Daniel N. μπορεί περήφανα να αποκαλέσει τον εαυτό του «millionaire» εφόσον πέτυχε το τζακπότ των €155.000 στο παιχνίδι Millionaires Club στην αίθουσα με τα Παιχνίδια!

Mε ένα ποντάρισμα της τάξεως των €3 πέτυχε 3 σύμβολα Millionaires Club, το μπόνους παιχνίδι ενεργοποιήθηκε και στη συνέχεια πέτυχε τζακπότ!

Πώς σκοπεύει να αξιοποιήσει αυτά τα χρήματα; Σε μια πρώτη φάση σχεδιάζει ένα ταξίδι για τον ίδιο και την οικογένειά του στις ΗΠΑ ή στην Ταϊλάνδη. Ωστόσο, ακόμη δεν έχει συνειδητοποιήσει πλήρως πως κέρδισε τόσα χρήματα!

Δοκί μασε κι εσύ την τύχη σου σε κάποιο από τα 8 παιχνίδια που διαθέτουν τζακπότ και δες αν θα σταθείς τόσο τυχερός όσο ο Danie




Bookmark and Share

10 χρόνια bet-at-home.com: Γιορτάστε μαζί μας και κερδίστε 10 χρόνια διακοπές!



10 χρόνια bet-at-home.com: Γιορτάστε μαζί μας και κερδίστε 10 χρόνια διακοπές!

Γιορτάζουμε τα γενέθλια μας και χαρίζουμε δώρα στους χρήστες μας! Προσοχή: Από τις 10.10 μέχρι τις 10.11.2010 μπορείτε να αποκτήσετε βαθμούς για κάθε κερδισμένο αθλητικό στοίχημα (Ελάχιστο ποσό στοχήματος: 10 ευρώ). Οι βαθμοί υπολoγίζονται με βάση την συνολική αποδόση. Δηλαδή, με υψηλές αποδόσεις αποκτάτε περισσότερους βαθμούς! Οι καλύτεροι 500 στον βαθμολογικό μας πίνακα, ο οποίος είναι πάντα διαθέσιμος και ενημερώνεται μια φορά την ημέρα, κερδίζουν ένα πολύτιμο δώρο.
Τι περιμένετε λοιπόν; Συνδεθείτε τώρα και αποκτήστε βαθμούς!
 

Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις