Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

ΒΑΓΙΕΚΑΝΟ - ΧΙΡΟΝΑ

Gif Banners 'Οταν η Χιρόνα είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 4,50 στην ΙΣ2
Free Image Hosting
Όταν η Χιρόνα είναι φιλοξενούμενη και έχει απόδοση στην ισοπαλία 3,10 στην ΙΣ2
Free Image Hosting
Όταν η Χιρόνα παίζει σε έδρες του 1,65 στην ΙΣ2
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : X

ΣΑΛΤΣΜΠΟΥΡΓΚ - ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ

Όταν η Σάλτσμπουργκ είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,45 στην ΑΥ1Free Image Hosting
Όταν η Σάλτσμπουργκ παίζει με φιλοξενούμενους του 5,50 στην ΑΥ1
Free Image Hosting
Όταν η Στούρμ Γκράτς είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 5,50 στην ΑΥ1
Free Image Hosting
Όταν η Σάλτσμπουργκ είναι γηπεδούχος με απόδοση στην ισοπαλία 3,60 στην ΑΥ1
Free Image Hosting
ΠΡΟΤΑΣΗ : 1/1 (Ημ/Τελ)

ΠΙΑΤΣΕΝΤΖΑ - ΜΟΝΤΕΝΑ

Όταν η Πιατσέντζα είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,85 στην ΙΤ2
Free Image Hosting
Όταν η Μόντενα παίζει σε έδρες του 1,85 στην ΙΤ2
Free Image Hosting
Όταν η Μόντενα είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 3,80 στην ΙΤ2
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : 1

ΓΚΡΕΪΣ - ΟΛΝΤΙΡΧΑΜ

Όταν η Γκρέις παίζει με φιλοξενούμενους του 2,65 στην ΑΦΚ
Free Image Hosting
Όταν η Γκρέις είναι γηπεδούχος με απόδοση 2,15 στην ΑΦΚ
Free Image HostingGif Banners
Όταν δίνεται το σετ 2,15 - 3,25 - 2,65 στην ΑΦΚ
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : 1

ΜΠΡΑΝΤΦΟΡΝΤ - ΟΛΝΤΕΡΣΟΤ

Όταν η Μπράντφορντ είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,65 στην ΑΓ2
Free Image Hosting
Ότανη Μπράντφορντ παίζει με φιλοξενούμενους του 4,00 στην ΑΓ2
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : 2(X)

ΣΑΟΥΘΕΝΤ - ΓΟΥΟΛΣΟΛ

Όταν η Σάουθεντ είναι γηπεδούχος με απόδοση 2,15 στην ΑΓ1
Free Image Hosting
Όταν η Γούολσολ παίζει σε έδρες του 2,15 στην ΑΓ1
Free Image Hosting
Όταν η Γούολσολ είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,70 στην ΑΓ1
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : 1

Νέα στήλη

Νέα στήλη από σήμερα με παιχνίδια " ψαγμένα " , μελετημένα όπως θέλετε πείτε το . Πάμε να εγκαινιάσουμε την νέα στήλη. Ποδαρικό με Ελληνικό πρωτάθλημα και πάμε με τον άσο του Ηρακλή επι του Πανιωνίου χωρίς πολλά πολλά . Στην Τρίπολη βλέπω να σταυρώνουν τα ξίφη τους και θα πάω με σκοράκια χαλαρά 1-1 και 0-0. Χμ Θρασύμβουλος - Εργοτέλης .Αν δεν φύγει με το διπλό σήμερα απο τον ουραγό Θρασύμβουλο θα μπέι σε περιπέτειες μιας και θα παίξει με ομάδες που παλεύουν να σωθούν και με την ΑΕΚ την τελευταία αγωνιστική . Πάμε με διπλό. Απο σήμερα θα παίξω τον άσο του ΠΑΟΚ . Ο ΠΑΟΚ μετά από όσα έγιναν στο κύπελλο θέλει όσο τιποτε άλλο να κερδίσει τον Ολυμπιακό . Έναν Ολυμπιακό που θα παίξει χωρίς Ντιόγκο , Γαλέτι (ποιος θα βάλει γκολ?) Άντζα , Ντομί και αμφίβολος είναι ο Τοροσίδης. Σκέφτομαι και λέω ο Ολυμπιακός ποιον θέλει δεύτερο τον ΠΑΟΚ ή τον Παναθηναϊκό ?
Β΄Εθνική σταυρόλεξο για δυνατούς λύτες. Διαγόρας - Καλιθέα . Γίνεται με τις απόδοσεις το έλα να δεις . Ανεβοκατεβαίνουν συνέχεια οι αποδόσεις . Λίγο πριν την έναρξη συνήθως δείχνει προς τα που θα πάει το παιχνίδι. Εγώ μάλλον θα πάρω το διπλό γιατί η Καλιθέα έχει κίνητρο. Στην Τσάμπιονσιπ θα κοντράρω την Μπερμιγχαμ(Χ2) , ας έχει πάρει και παιχνίδι επάνω της . Η Σαουθάμπτον έχει πιάσει φόρμα και κάτι 4,50 μου αρέσουν . Άντε ρε Ρέντινγκ πάρε το διπλάκι μέσα στο Πλιμουθ-άκι.Θα βρέψει γκολ στο Τσάρλτον - Γουότφορντ. Μικρούλες Αγγλιδούλες. Ποια Σουιντον , Μιλτον οεο , πολυβόλο η επίθεση της Μιλτον εκτός έδρας σουρωτήρι η άμυνα της Σουίντον εντός έδρας , διπλό και over . Πάμε να σώσουμε την μεγαλη Γκρέις . Ποία Όλντινχαμ , Γκρέις και τα μυαλά στα κάγκελα. Στην Αυστρία λες αν έχουμε κανένα κουλό με την νίκη της Μάτερσμπουργκ επι της Ραπίντ Β. και μάλιστα με 1-0 ? Στην Ιταλία είναι φαβορί η Πίζα . Γιατί ρε επειδή έχει να σκοράρει 3 αγώνες ή επειδή η μεγάλη Αλμπινολέφε σκοράρει στα 3 τελευταία συνεχώς? Πλάκα μας κάνουνε ? Δεν χάνει το Αλμπινολέφε.
Στην Ισπανία λες να έρθει πάλι το αγαπημένο 4-6 της Μπαρτσελόνα ? θα το ποντάρω για να μάθω μιας και οι φέρνουν αρκετά οβεράκια . Στην Γερμανία λέτε να έχουμε την δεύτερη εντός έδρας ήττα της Χόφενχαϊμ? Ευκαιρία για την Βερντερ να εκμεταλλευτεί τις απουσίες της Χόφενχαϊμ και να φύγει με την διπλούρα. Βαρεθήκατε να με διαβάζεται ε ? Κουράγιο σε λίγο τελειώνω. Γαλλία και γκέλα της Μαρσέιγ . Μήπως έχει φορμαριστεί η μεγάλη Βαλενσιέν ? Λοριάν -ΠΣΖ , μπορεί η Παρι χωρίς Μακελελε και Σεσενιόν στο κέντρο . Χλωμό το κόβω Δέν χάνει η Λοριάν . Στην Ολλανδία η Χέρενφεν και θα κερδίσει και θα μπούνε 4-6 γκολ. Πελάτισσα την έχει την Γκρόνινγκεν . Άντε ρε Ντε Γκράαφστσαπ που θες να κερδίσεις την τεράστια Χεράκλες . Στο Βέλγιο βροχή τα γκολ στην Γάνδη 4-6 θα έχουμε . Ντέρμπι του Μπριζ με την Κλάμπ νικήτρια . Η Σέρκλ έχει μεσοβδόμαδα ο επαναληπτικός του κυπέλλου και μάλλον θα έχουν εκεί το μυαλό τους, αλλά και να μην το έχουν το ίδιο είναι ).
Gif Banners
Έκτος λίστας ΟΠΑΠ το ΡΟΖΕΛΑΡ - Μουσκρόν . Νίκη για να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας θα κάνει σήμερα η Ρόζελαρ και απέναντι της έχει την προβληματική Μουσκρόν (θα χρεοκοπήσει? , δεν θα χρεοκοπήσει) . Από κάτι μυστήρια πρωταθλήματα βρήκα λαβράκια . Πρώτα απο Κύπρο και ασάρα η ΑΕ Πάφος και διπλάρα ο Απόλλων Λεμεσού . Η Πάφος κυνηγάει την 8η θέση για τους ομίλους και ο Απόλλων για να μπει στον όμιλο 1-4 . Συνέχεια από τα εκτός λίστας . Βέλγιο 2. Ναμούρ - Εξέλσιορ . Η Ναμούρ ή όπως την λένε έχει να κερδίσει από της 31/8/2008 και από τότε έχει 0-5-19 . Η Εξέλσιορ όχι ότι είναι καλύτερη , αλλά κερδίζει και καμία φορά . Με νίκη η Εξέλσιορ θα απομακρυνθεί από την ζώνη υποβιβασμού. Τελευταιο απο Ουαλία . Βρήκα κάτι ενω έξαχνα . Free Image Hosting Άρα ασάρα Πόρθμαντόγκ? ή όπως λέγεται . Αυτά δεν πιστεύω να σας κούρασα ? Καλή επιτυχεία

Δημοφιλείς αναρτήσεις