Τρίτη 25 Μαΐου 2010

Πρόβλεψε τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλου και κέρδισε 1000 Ευρώ!



Πρόβλεψε τον νικητή του Παγκοσμίου Κυπέλου και κέρδισε 1000 Ευρώ!

 

 

Η Bet24 σε προκαλεί να προβλέψεις το αποτέλεσμα του Παγκοσμίου Κυπέλου στην Νότια Αφρική. Συνδέσου στον λογαριασμό σου ή κάνε εγγραφή  για να δεις το ερωτηματολόγιο των 20 ερωτήσεων και να υποβάλεις τις προβλέψεις σου. Τα άτομα με τον μεγαλύτερο αριθμό σωστών προβλέψεων θα συμμετάσχουν στην κλήρωση με έπαθλο μετρητά.

1η Θέση: €1000 Κουπόνι
2η Θέση: € 500 Κουπόνι
3η Θέση: € 300 Κουπόνι



Bookmark and Share



Πρόβλεψε ποια ομάδα πιστεύεις οτι θα κατακτήσει την 1η και την 2η θέση στον Όμιλο A



ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ Π.Κ. - ΟΜΙΛΟΣ Α 

Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010 ξεκίνησε στην Bet24! Στοιχημάτισε ακριβώς 11 ευρώ στην ομάδα που πιστεύεις οτι θα κατακτήσει την 1η και την 2η θέση στον Όμιλο A (Πρόβλεψη Ομίλου) και κερδίστε επιπλέον 20 ευρώ όταν και αν το στοίχημά σου κερδίσει!

*Η προσφορά ισχυέι για σημερινά στοιχήματα 25.05.2010. Το μπόνους των 20 ευρώ θα πιστωθεί στον λογαριασμό σου της bet24 μέσα σε 5 εργάσιμες ημέρες εφόσον το στοίχημα έχει επιβεβαιωθεί. Το μπόνους θα πρέπει να το ποντάρεις 3 φορές σε αποδόσεις το λιγότερο 1.5 πριν μπορέσεις να κάνεις ανάληψη. Ένα μπόνους μόνο ανά λογαριασμό.


Bookmark and Share

Η betoto.com έδωσε για τρίτη συνεχή χρονιά δυνατό «παρόν» στο διαγωνισμό “Playmate of the Year”


Η betoto.com έδωσε για τρίτη συνεχή χρονιά δυνατό «παρόν» στο διαγωνισμό “Playmate of the Year

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε την Τετάρτη 19 Μαΐου, ο 14ος διαγωνισμός ομορφιάς “Playmate of the Year”, με επίσημο χορηγό για τρίτη συνεχή χρονιά τη betoto.com, την ελληνική εταιρία online gaming.

Νικήτρια της βραδιάς αναδείχτηκε η Κάτια Δέδε, η οποία κέρδισε ένα πολυτελές αυτοκίνητο και ένα «εισιτήριο» για διεθνή καριέρα στο χώρο της μόδας. Η Playmate 2010 δήλωσε ενθουσιασμένη με τη νίκη της, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τη betoto.com, για την υποστήριξή της στο θεσμό.

Το κέντρο διασκέδασης  «Ιερά Οδός» φιλοξένησε γι’ ακόμα μια φορά μία λαμπερή βραδιά, με λαμπερές παρουσίες από τον επιχειρηματικό και καλλιτεχνικό κόσμο. Η betoto.com, η ελληνική εταιρία on line gaming, έδωσε και πάλι δυνατό «παρόν»! Παρουσιάστρια του διαγωνισμού ήταν η Χριστίνα Λαμπίρη, ενώ ο Νίνο «έδωσε ρυθμό» στη βραδιά με τη μουσική και τα νέα του τραγούδια.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν και οι 6 νικητές της betoto.com, οι οποίοι έπαιξαν και κέρδισαν! Η betoto.com εξασφάλισε για τους 6 τυχερούς 2διπλές VIP προσκλήσεις για τη βραδιά του διαγωνισμού και οι νικητές παρακολούθησαν από κοντά τις 12 playmates να μάχονται για τον τίτλο της πιο σέξι Ελληνίδας για το 2010!

Kαι μπορεί ο διαγωνισμός να τελείωσε… η betoto.com όμως δε σταματά τις εκπλήξεις... η Playmate 2010 θα φωτογραφηθεί με τους νικητές της betoto.com! Τρεις μεγάλοι τυχεροί θα ποζάρουν στο φακό, μαζί με την «πιο σέξι Ελληνίδα για το 2010», σαν πραγματικοί playboys, σε μια αποκλειστική φωτογράφιση για το περιοδικό Playboy που δεν πρέπει να χάσετε!

Μπείτε κι εσείς στο παιχνίδι με τη betoto.com





Bookmark and Share

Τα φαβορί για τον πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2010 στη Unibet


Τα φαβορί για τον πρώτο Ημιτελικό της Eurovision 2010 στη Unibet
Σήμερα το βράδυ στις 22:00 διοργανώνεται ο πρώτος ημιτελικός για το διαγωνισμό τραγουδιού Eurovision 2010 στο Όσλο της Νορβηγίας, με τη συμμετοχή της Ελλάδας και του Γιώργου Αλκαίου. Τα φαβορί της μουσικής αναμέτρησης έχουν ξεχωρίσει ήδη από τις πρώτες μέρες που άνοιξαν τα στοιχήματα.
Στην κορυφή των στοιχημάτων για την πρωτιά στον 1ο ημιτελικό βρίσκεται το Βέλγιο με τον Tom Dice και το τραγούδι 'Me and my Guitar' με απόδοση 4.50. Από πολύ κοντά ακολουθούν η Ελλάδα με τον Γιώργο Αλκαίο να τραγουδάει το 'ΟΠΑ' με απόδοση 5.00, ενώ ίδια απόδοση έχει και η Σλοβακία με την γοητευτική Kristina και το 'Horehronie'
Αναλυτικά οι αποδόσεις όπως διαμορφώνονται αυτή τη στιγμή:
1.       Βέλγιο 4.50 (Tom Dice - Me and my Guitar)
2.       Σλοβακία 5.00 (Kristina - Horehronie)
3.       Ελλάδα 5.00 (Γιώργος Αλκαίος & Friends - ΟΠΑ)
4.       Αλβανία 8.00 (Juliana Pasha - It’s All About You)
5.       Λευκορωσία 10.00 (3+2 - Far Away)
6.       Ισλανδία 10.00 (Hera Bjork - Je Ne Sais Quoi)
7.       Μολδαβία 12.00 (Sun Stroke Project & Olia Tira - Run Away)
8.       Σερβία 12.00 (Milan Stankovic - Ovo je Balkan)
9.       Ρωσία 18.00 (Peter Nalitch & Band - Lost and Forgotten)
10.   Βοσνία 20.00 (Vukasin Brajic - Munja)
11.   Μάλτα 25.00 (Thea Garrett - My Dream)
12.   Εσθονία 30.00 (Malcolm Lincoln - Siren)
13.   Λετονία 30.00 (Aisha - What For)
14.   Φινλανδία 45.00 (Kuunkuiskaajat - Tyolki Ellaa)
15.   Πορτογαλία 50.00 (Filipa Azevedo - Ha Dias Assim)
16.   ΠΓΔΜ 65.00 (Gjoko Taneski - Jas Ja Imam Silata)
17.   Πολωνία  85.00 (Marcin Mrozinski - Legenda)
Εκτός το στοίχημα για τον νικητή του πρώτου ημιτελικού, η Unibet προσφέρει και στοιχήματα για την πρόκριση στον τελικό, αλλά και μια πληθώρα ειδικών στοιχημάτων με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για τη βραδιά του μεγάλου Τελικού. Τα στοιχήματα θα προσφέρονται και για live betting κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο οποίος θα προβληθεί ζωντανά από τη NET στις 22:00.
Υπενθυμίζεται, ότι η Unibet προσφέρει διπλασιασμό του ποσού της πρώτης κατάθεσης μέχρι τα 50€ για όλους τους νέους παίκτες. Επωφεληθείτε της προσφοράς και βάλτε στοίχημα στη Eurovision σήμερα. Κάντε κλικ εδώ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις