Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

1η Επιλογή - 16/3

* κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση

1η Επιλογή - Εδώ θα βλέπουμε αυτά που έχουν πολύ καλή επαλήθευση σε σχέση τιμής - απόδοσης

2η Επιλογή - Εδώ θα βλέπουμε τα παιχνίδια που δεν μπόρεσαν να μπουν στην 1η επιλογή . Είτε γιατί έχουν μικρή απόδοση , είτε γιατί έχουν τέτοια επαλήθευση που ναι μεν είναι καλή,  οχι όμως και να είναι τέτοια που να μας κάνει να την πάμε 1η επιλογή

Διπλή επιλογή - Εδώ βλέπουμε αμφίρροπα παιχνίδια που μετά από την αποκωδικοποίηση  αφαιρούμε ένα σημείο .

Πιθανά Σπασίματα - Εδώ βλέπουμε τα παιχνίδια που είναι πιθανόν να έχουμε σπάσιμο του φαβορί ή παιχνίδια προς αποφυγήν για αυτούς που δεν παίζουν κόντρα σε φαβορί .

 Λες να κάτσει στο Χ ; -Εδώ βλέπουμε ποια παιχνίδια έχουν πολλές πιθανότητες να επαληθευτούν στην ισοπαλία

Κουπόνι - 16/3

* κλικ στην φωτογραφία για μεγέθυνση 

Η στήλη που γράφει "Γηπ στον 1" είναι τα αποτελέσματα που έχει φέρει η γηπεδούχος ομάδα με την απόδοση που την δίνουν στον άσο . Η στήλη που γράφει " Φιλ στον 1" είναι τα αποτελέσματα που έχει φέρει η φιλοξενούμενη ομάδα με την απόδοση που την δίνουν στον άσο. Αντιστοίχως είναι και για το διπλό . Μετά γράφει " Γηπ + Φιλ στον 1" , εδώ αθροίζουμε τα αποτελέσματα που είχε η γηπεδούχος ομάδα , αλλά και η φιλοξενούμενη ομάδα στον άσο . Αντιστοίχως στον διπλό , η στήλη που γραφει " Γηπ + Φιλ στο 2" . Προτελευταία στήλη είναι η στήλη " Γήπ + Φιλ Σύνολο " εδώ προσθέτουμε τα αποτελέσματα των ομάδων στον άσο και το διπλό και βγαίνει το σύνολο . Τελευταία στήλη είναι " Πρόταση" εδώ θα βάζω εγώ οτι πιστεύω ότι αξίζει .

Δημοφιλείς αναρτήσεις