Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

ΕΚΟΜΑΞ ΚΛΟΥΖ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Όταν η Έκομαξ Κλούζ είναι γηπεδούχος στο CHL



Όταν δίνεται το σετ 2,15 - *** - 2,65 στο CHL



ΣΧΟΛΙΟ : Μικρό το δείγμα αλλα πολύ καλή επαλήθευση .
Εγώ θα παίξω : Βασιλεία   ImageHost.org 2,90
Bookmark and Share

Διάλεξε τον αγώνα και την προσφορά σου!





Έφτασε η ώρα για την σύγκρουση των μεγαλύτερων Ευρωπαϊκών ομάδων, στο Champions League! Στη Bet24 είμαστε στην ευχάριστη θέση να σου προσφέρουμε την επιλογή του αγώνα που εσύ επιθυμείς για να έχεις προσφορά!

Στοιχημάτισε 6 ή 16 Ευρώ στο νικητή οποιουδήποτε αγώνα της 1ης αγωνιστικής του Champions League (1x2, όχι χάντικαπ, όχι ζωντανό στοιχηματισμό) και αν η ομάδα σου χάσει τον αγώνα, τότε θα επιστρέψουμε το στοίχημά σου! Μπορείς να διαλέξεις όποιον αγώνα θες εσύ – Στοιχημάτισε τώρα!


Bookmark and Share

Ο πρωταθλητής των Πρωταθλητών





ΣΧΟΛΙΟ : Εγώ θα παίξω : 2,00
Bookmark and Share

Η betoto.com αυξάνει τις αποδόσεις και εγγυάται καλύτερα αποτελέσματα!




ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η betoto.com αυξάνει τις αποδόσεις και εγγυάται καλύτερα αποτελέσματα!

Η betoto.com, λανσάρει τη νέα επικοινωνιακή της καμπάνια με τίτλο «Μεγαλύτερες αποδόσεις… καλύτερα αποτελέσματα». Λίγες μόνο ημέρες μετά την έναρξη των Εθνικών πρωταθλημάτων της Ευρώπης, ανατρέπει τα δεδομένα, καθώς προσφέρει τώρα τις μεγαλύτερες αποδόσεις σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, μειώνοντας το περιθώριο κέρδους της!

Με χιουμοριστικό ύφος η betoto.com, ως «εναλλακτικός γιατρός», συμβουλεύει το ανδρικό κοινό πώς να πετύχει καλύτερα αποτελέσματα, γιατί ως γνωστόν η απόδοση μετράει και στο ποδόσφαιρο! Η καμπάνια βρίσκεται στον αέρα από τις 25 Αυγούστου με την ελληνική εταιρία online στοιχήματος να δηλώνει δυναμικά την παρουσίας της, στη νέα αθλητική σεζόν.

Η betoto.com προσαρμοσμένη απόλυτα στις ανάγκες του Έλληνα παίκτη, διατηρεί το online κουπόνι της, δίνοντάς του έτσι τη δυνατότητα να συμμετέχει ενεργά στις εξελίξεις όλων των κορυφαίων ποδοσφαιρικών αγώνων της Ευρώπης. Με τρόπο απλό, γρήγορο και εύχρηστο, η betoto.com συνδυάζει τις μεγαλύτερες αποδόσεις σε όλα τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, με απαράμιλλη αθλητική δράση προσφέροντας έτσι στο χρήστη μια μοναδική εμπειρία.

betoto.com, μπείτε στο παιχνίδι!

Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις