Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2009

Με την bwin στο motogp της Πορτογαλίας!!!

Με την bwin στο motogp της Πορτογαλίας!!!



Την ευκαιρία να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία έδωσε η bwin, η Νο 1 on line gaming πλατφόρμα, σε εκπροσώπους επιλεγμένων ΜΜΕ από Ελλάδα και Κύπρο. Η bwin, ως επίσημος χορηγός του πρωταθλήματος motogp, έδωσε την ευκαιρία στους εκλεκτούς καλεσμένους της να παρακολουθήσουν από κοντά τους αγώνες motogp και 250cc, που πραγματοποιήθηκαν στην πίστα του Εστορίλ στην Πορτογαλία.


Η αποστολή ένιωσε την αδρεναλίνη να ανεβαίνει, καθώς παρακολούθησε από απόσταση αναπνοής την προσπάθεια των κορυφαίων οδηγών να ανέβουν στην κατάταξη του πρωταθλήματος, ξεναγήθηκε στην πίστα και τις εγκαταστάσεις από τα πανέμορφα Grid girls της bwin, ενώ τους περίμενε και ένα μοναδικό service road tour, όπου ειδικά αυτοκίνητα οδήγησαν τους καλεσμένους της bwin παράλληλα με τη πίστα του αγώνα ενώ οι οδηγοί έκαναν προθέρμανση.


Εκτός όμως από το αγωνιστικό κομμάτι, η αποστολή πέρασε ένα υπέροχο 3ήμερο στην γραφική Λισσαβόνα. Ξενάγηση στη πόλη, βόλτες στα γραφικά σοκάκια, γεύσεις της Πορτογαλίας, νυχτερινή ζωή και άλλα πολλά συνέθεσαν ένα 3ήμερο αγωνιστικής δράσης και διασκέδασης.


Η bwin πάντα πιστή στον θεσμό των χορηγιών, είναι παρούσα στα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα παγκοσμίως και σας προσκαλεί όλους να μπείτε στο παιχνίδι!

ImageHost.org



Δημοφιλείς αναρτήσεις