Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Δυο παιχνίδια με πάρα πολύ καλή επαλήθευση

ΑΥΡΙΟ δύο παιχνίδια με πάρα πολύ καλή επαλήθευση .
Τα παιχνίδια ειναι απο Μεγάλη Βρετανία .

ΜΠΟΧΟΥΜ - ΚΟΛΩΝΙΑ


Όταν η Μπόχουμ είναι γηπεδούχος με απόδοση 2,05 στην ΓΕ1
ImageHost.org



Όταν η Μπόχουμε παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 2,85 στην ΓΕ1
ImageHost.org



ΣΧΟΛΙΟ : Καλό σερί ισοπαλιών για την Μπόχουμ σ'αυτες τις αποδόσεις . Για να δούμε θα συνεχιστει το σερί .
Εγώ θα παίξω : Χ 
3,30

Bookmark and Share

ΙΣΤΡ - ΒΑΝ


Όταν η Ίστρ παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 3,40 στην ΓΑ2
ImageHost.org



ΣΧΟΛΙΟ : Η Ιστρ με τέτοιους φιλοξενούμενους τα καταφέρνει πολύ καλά .
Εγώ θα παίξω :Ιστρ  
2,20

Bookmark and Share

ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ - ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ


Όταν η Γαλατάσαραϊ είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,00 στην ΤΟΥ
ImageHost.org



ΣΧΟΛΙΟ : Ενδιαφέρουσα η συμπεριφορά της Γαλατάσαραϊ οταν είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,00 στην ΤΟΥ
Εγώ θα παίξω : Χ  
3,60

Bookmark and Share

Στη bwin.com η μετάδοση του αγώνα Μπαρτσελόνα - Ρεάλ Μ.





Η bwin θα μεταδώσει τον αγώνα Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης στη bwin.com


Οι bookers της bwin δημιουργούν ειδικά στοιχήματα για το ισπανικό «El Clasico».


Oι λάτρεις των αθλημάτων παγκοσμίως είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν μια από τις μεγαλύτερες μονομαχίες του διεθνούς ποδοσφαίρου, το ισπανικό «El Clasico» μεταξύ των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης. Οι χρήστες της bwin έχουν τώρα τη μοναδική δυνατότητα να ζήσουν τη δράση στην ιστοσελίδα http://www.bwin.com μόλις οι κάτοχοι των τελευταίων δύο ισπανικών πρωταθλημάτων μπουν στη μάχη head to head. Η κορυφαία δημοσίως καταχωρημένη πλατφόρμα online gaming στον κόσμο θα μεταδώσει τον αγώνα στην ιστοσελίδα της χωρίς χρέωση για εγγεγραμμένους χρήστες. Η μετάδοση live stream θα είναι διαθέσιμη σε περισσότερες από 50 χώρες και θα ξεκινήσει την Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, στις 20:00 ώρα Ελλάδος.


Λόγω του «El Clasico» θα αυξηθεί σημαντικά το ενδιαφέρον για ασυνήθιστα στοιχήματα. Η bwin θα προσφέρει περισσότερα από 400 στοιχήματα μόνο γι’ αυτόν τον αγώνα καθώς και ειδικά στοιχήματα για συγκεκριμένους παίκτες όπως τα καλοκαιρινά αποκτήματα της Ρεάλ Μαδρίτης Κακά και Καρίμ Μπενζεμά και τους κανονιέρηδες της Μπαρτσελόνα Λιονέλ Μέσι και Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς. Για αυτούς τους παίκτες, οι bookers της bwin έχουν δημιουργήσει μοναδικά στοιχήματα σχετικά με την απόδοσή τους κατά τη διάρκεια του αγώνα.


Η bwin προσφέρει τις ακόλουθες αποδόσεις στη http://www.bwin.com


Σκόρερ Head-to-Head Ιμπραΐμοβιτς/Μπενζεμά

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μπαρτσελόνα) 2,75

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ) 4,50

Ισοπαλία 1,85


Θα σκοράρει ένα γκολ στον αγώνα ο Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ);

Ναι 2,70 Όχι 1,40

Θα σκοράρει ένα γκολ στον αγώνα ο Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα);

Ναι 2,30 Όχι 1,55


Ποιος παίκτης θα σκοράρει 2 ή περισσότερα γκολ στον αγώνα;

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μπαρτσελόνα) 5,00

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) 6,00

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ) 9,00

Κακά (Ρεάλ) 15,00


Ποιος παίκτης θα σκοράρει το 1ο γκολ στον αγώνα; (κανονική διάρκεια)

Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς (Μπαρτσελόνα) 5,00

Λιονέλ Μέσι (Μπαρτσελόνα) 5,50

Καρίμ Μπενζεμά (Ρεάλ) 7,00

Κακά (Ρεάλ) 10,00

Bwin - Χορηγός του αγώνα Hahnekamm έως το 2012



Η bwin ανακοινώνει τη χορηγία του αγώνα Hahnenkamm έως το 2012


Το πακέτο χορηγίας περιλαμβάνει αποκλειστική χορηγία της θρυλικής στροφής Seidlalm για τους αγώνες Σούπερ G και Κατάβασης.


Βιέννη/ Kitzbühel, 23 Νοεμβρίου 2009 – η bwin και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα Χάνενκαμ ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή της συμφωνίας χορηγίας τους έως το 2012. Στο πλαίσιο της συμφωνίας χορηγίας, η bwin θα είναι αποκλειστικά παρούσα στη θρυλική στροφή Σάιντλαλμ με ένα θεαματικό διαφημιστικό πανό εξήντα μέτρων κατά τη διάρκεια των αγώνων Σούπερ G και Κατάβασης. Επίσης, η bwin θα απολαμβάνει περίοπτη θέση σε όλο το αγώνισμα σλάλομ. Η 70η διοργάνωση του πιο αναγνωρισμένου τουρνουά σκι παγκοσμίως θα διεξαχθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου 2010 στο Κίτσμπουελ.


«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε σήμερα αυτή τη συμφωνία χορηγίας», δήλωσε ο Co-CEO της bwin Manfred Bodner. «Από τη σύλληψη του μέχρι σήμερα, ο αγώνας έχει εξελιχθεί σε μια πολύ δημοφιλή διοργάνωση ακόμη και για όσους δεν συνηθίζουν να παρακολουθούν αγώνες σκι. Για εμάς, ως διεθνές εμπορικό σήμα, με αυστριακή καταγωγή, είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε μια κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση»


«Η bwin είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και αξιόπιστους χορηγούς αθλημάτων. Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την επίτευξη της σημερινής χορηγίας, καθώς ενισχύει τους δεσμούς μας με τα κορυφαία διεθνή εμπορικά σήματα. Ενώ η bwin αναπτύχθηκε ραγδαία σε παγκόσμιο παίκτη, ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες της και αυτό είναι κάτι που εκφράζει και τις δικές μας αξίες», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Σκι Κίτσμπουελ (K.S.C), Dr. Michael Huber.

Gamebookers - Εκλογή Νέου αρχηγού στην Νέα Δημοκρατία


Ποιός θα διαδεχθεί τον απερχόμενο πρόεδρο Κωνσταντίνο Καραμανλή στην ηγεσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης; Ποιός θα αναλάβει την ευθύνη να οδηγήσει το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ξανά στην εξουσία;



Η διαδικασία έγινε πολύ περίπλοκη από τη στιγμή που οι υπόλοιποι υποψήφιοι αποχώρησαν και άφησαν τρεις να ερίζουν για μια θέση στον ήλιο.



Αντώνης Σαμαράς, Ντόρα Μπακογιάννη και Παναγιώτης Ψωμιάδης θα δώσουν μάχη μέχρις εσχάτων για τον τίτλο του αρχηγού. Η Gamebookers προσφέρει μια ποικιλία αγορών όχι μόνο για το νικητή της εκλογικής αναμέτρησης αλλά και για τα ποσοστά που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι, όπως και για την πιθανότητα να υπάρχει δεύτερος γύρος.





ImageHost.org



Expekt - Εκλογή Νέου αρχηγού στην Νέα Δημοκρατία




Ποιός θα διαδεχθεί τον απερχόμενο πρόεδρο Κωνσταντίνο Καραμανλή στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας ; Οι τρεις υποψήφιοι Αντώνης Σαμαράς, Ντόρα Μπακογιάννη και Παναγιώτης Ψωμιάδης διεκδικούν την προεδρία.


ImageHost.org

Δημοφιλείς αναρτήσεις