Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

Bwin - Χορηγός του αγώνα Hahnekamm έως το 2012



Η bwin ανακοινώνει τη χορηγία του αγώνα Hahnenkamm έως το 2012


Το πακέτο χορηγίας περιλαμβάνει αποκλειστική χορηγία της θρυλικής στροφής Seidlalm για τους αγώνες Σούπερ G και Κατάβασης.


Βιέννη/ Kitzbühel, 23 Νοεμβρίου 2009 – η bwin και η οργανωτική επιτροπή του αγώνα Χάνενκαμ ανακοίνωσαν σήμερα την υπογραφή της συμφωνίας χορηγίας τους έως το 2012. Στο πλαίσιο της συμφωνίας χορηγίας, η bwin θα είναι αποκλειστικά παρούσα στη θρυλική στροφή Σάιντλαλμ με ένα θεαματικό διαφημιστικό πανό εξήντα μέτρων κατά τη διάρκεια των αγώνων Σούπερ G και Κατάβασης. Επίσης, η bwin θα απολαμβάνει περίοπτη θέση σε όλο το αγώνισμα σλάλομ. Η 70η διοργάνωση του πιο αναγνωρισμένου τουρνουά σκι παγκοσμίως θα διεξαχθεί από 22 έως 24 Ιανουαρίου 2010 στο Κίτσμπουελ.


«Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που ανακοινώνουμε σήμερα αυτή τη συμφωνία χορηγίας», δήλωσε ο Co-CEO της bwin Manfred Bodner. «Από τη σύλληψη του μέχρι σήμερα, ο αγώνας έχει εξελιχθεί σε μια πολύ δημοφιλή διοργάνωση ακόμη και για όσους δεν συνηθίζουν να παρακολουθούν αγώνες σκι. Για εμάς, ως διεθνές εμπορικό σήμα, με αυστριακή καταγωγή, είναι τιμή μας να συμμετέχουμε σε μια κορυφαία παγκόσμια διοργάνωση»


«Η bwin είναι ένας από τους πιο αναγνωρίσιμους και αξιόπιστους χορηγούς αθλημάτων. Για το λόγο αυτό είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι με την επίτευξη της σημερινής χορηγίας, καθώς ενισχύει τους δεσμούς μας με τα κορυφαία διεθνή εμπορικά σήματα. Ενώ η bwin αναπτύχθηκε ραγδαία σε παγκόσμιο παίκτη, ποτέ δεν ξέχασε τις ρίζες της και αυτό είναι κάτι που εκφράζει και τις δικές μας αξίες», πρόσθεσε ο πρόεδρος του Συλλόγου Σκι Κίτσμπουελ (K.S.C), Dr. Michael Huber.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις