Δευτέρα 28 Ιουνίου 2010

Bonus - Προσφορές απο Εταιρίες Στοιχημάτων

Bonus Εταιριών Στοιχημάτων



Bookmark and Share

Παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες με προορισμό τη Μύκονο να ετοιμαστούν προς αποβίβαση!


Παρακαλούνται οι κύριοι επιβάτες με προορισμό τη Μύκονο να ετοιμαστούν προς αποβίβαση!


Αποκλειστικά από τη betoto.com

Είστε έτοιμοι για διακοπές, ήλιο, θάλασσα; Αν ναι, μπείτε τώρα στη betoto.com και σαλπάρετε για Μύκονο! Η betoto.com υποδέχεται το καλοκαίρι με ένα super διαγωνισμό και χαρίζει 3ήμερα ταξίδια στον πιο κοσμοπολίτικο προορισμό του Αιγαίου.

Η ελληνική εταιρία online gaming, προσφέρει μια ανάσα δροσιάς στο φετινό καυτό καλοκαίρι, οργανώνοντας για εσάς καλοκαιρινές αποδράσεις στη Μύκονο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα!

Εσείς το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι μια κατάθεση στο λογαριασμό σας στη betoto.com, σε διάστημα μιας εβδομάδας, από τις 18/06 μέχρι και τις 15/08, και μπαίνετε αυτόματα στις εβδομαδιαίες κληρώσεις. Δυο τυχεροί θα κερδίζουν κάθε εβδομάδα από ένα τριήμερο ταξίδι 2 ατόμων στο νησί των ανέμων, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, αποκλειστικά από τη betoto.com.

Ετοιμαστείτε…το ταξίδι μόλις ξεκίνησε!

betoto.com – μπείτε στο παιχνίδι!

Bookmark and Share

Ο Βασιλιάς του Μουντιάλ είναι η Unibet!




Ο  Βασιλιάς του Μουντιάλ είναι η Unibet!

Η καλύτερη εταιρία  στοιχημάτων στην Ευρώπη για το 2009,  φοράει το στέμα της και έρχεται να σαρώσει το Μουντιάλ με πάνω από 2,000 στοιχήματα πριν την έναρξη των αγώνων και μια σούπερ προσφορά. Η Unibet σου δίνει πίσω τα χαμένα στοιχήματα για Πρώτος και Τελευταίος Γκολ Σκόρερ σε περίπτωση που ένας αγώνας λήξει 0 – 0. Παίξε με την ασφάλεια του 0 – 0, με τις καλύτερες αποδόσεις και μόνο κερδισμένος μπορείς να βγεις!
Για κάθε αγώνα θα έχεις στη διάθεσή σου πάνω από 100 επιλογές για να ποντάρεις πριν τον αγώνα και άλλες τόσες την ώρα του live betting. Πονταρίσματα για κάθε γούστο και εμπειρία, από 8 γραμμές Over / Under σε ημίχρονο και τελικό αποτέλεσμα μέχρι ποσοστά κατοχής μπάλας, πόντοι ποινής & αριθμός κόρνερ για την κάθε ομάδα, θα σε κάνουν πιστό ακόλουθο του Βασιλιά του Μουντιάλ!
Θα κερδίσει ή  θα χάσει η Ελλάδα; Δεν έχει καμία  σημασία …Εσύ μπορείς να συνεχίσεις να ποντάρεις σε μια όαση αποδόσεων, με τεράστια επιλογή σε στοιχήματα και live betting. Νικητής παιχνιδιού, διπλή ευκαιρία, ακριβές σκορ, over / under και άλλα. Δεν σε ψήνουν τα απλά; Παίξε τότε στα κόρνερ, στα φάουλ, στην κατοχή μπάλας των ομάδων και στα Live ειδικά πονταρίσματα παικτών.
Νιώθεις μήπως ανασφάλεια για αυτά που πόνταρες; Μην αγχώνεσαι αφού έχεις το Ca$h-in για να διασφαλίσεις τα κέρδη σου ή να περιορίσεις την χασούρα πριν την λήξη του αγώνα.
Για 100% Bonus εγγραφής, τις καλύτερες αποδόσεις και το μοναδικό Ca$h-in παίξε στη Unibet!



Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις