Παρασκευή 5 Μαρτίου 2010

ΜΠΡΕΪ - ΝΤΑΛΝΤΑΚ

Όταν η Μπρεϊ παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 1,65 στην ΙΡΛ
Image and video hosting by TinyPic

ΣΧΟΛΙΟ : Θα παώ με το διπλό , όπως δείχνουν και οι κάρτες
  Εγώ θα παίξω : Ντάλντακ  €5 + €50 free bet! 1,80
Bookmark and Share

ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ - ΑΛΕΝ

Όταν η Άλεν παίζει σε έδρες με απόδοση 1,60 στην ΓΕ2

ImageHost.org


Όταν η Χάνσα Ροστόκ είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,60 στην ΓΕ2
ImageHost.org





ΣΧΟΛΙΟ :  Είναι δυνατόν να παίξω αυτόν τον άσο ? Η Άλεν σε έδρες του 1,60 παίρνει εύκολα το διπλάκι , γιατι να μην το κάνει και σήμερα . Θα το ρισκάρω.
Εγώ θα παίξω : Άλεν 5,00
Bookmark and Share

Μόνο 100 μέρες απομένουν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου!





Μόνο 100 μέρες απομένουν για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου! 

Ισπανία και Βραζιλία τα φαβορί!

Απομένουν μόνο 100 μέρες για το Mundial και η Ισπανία φαίνεται να είναι το φαβορί σύμφωνα με τις αποδόσεις της bwin.com. Η νούμερο 1 online gaming εταιρεία προσφέρει ήδη στο site της www.bwin.com περισσότερα από 180 στοιχήματα, για τη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της χρονιάς!
Η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Ισπανία βρίσκεται στην κορυφή της λίστας των συμμετεχόντων με απόδοση 5.25, ενώ Βραζιλία και Αγγλία ακολουθούν με αποδόσεις 6.00 και 7.00 αντίστοιχα. Η Γερμανία και η Αργεντινή «ισοψηφούν» στο 11.00, ενώ η Ιταλία και η Γαλλία εμφανίζονται στην πρώτη δεκάδα!
Από το πανόραμα των στοιχημάτων δεν θα μπορούσαν να λείπουν και αποδόσεις για τον πρώτο scorer της διοργάνωσης. Οι Ισπανοί David Villa και Fernando Torres, μαζί με το Βραζιλιάνο Luis Fabiano, τον Πορτογάλο Cristiano Ronaldo και τον Άγγλο Wayne Rooney αποτελούν τη βασική πεντάδα!
Όλες τις λεπτομέρειες για τα προγνωστικά του Mundial καθώς και όλες τις πληροφορίες για τα προκριματικά μπορείτε να τις βρείτε στο https://www.bwin.com/football στην ενότητα "World".




Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις