Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2009

BWIN - Χορηγός του Eυρωπαικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ 2009

Χωρίς αθλήματα δεν υπάρχουν αθλητικά στοιχήματα. Για αυτό τον απλό λόγο, η χορηγία των αθλημάτων αποτελούσε πάντα βασική πτυχή της φιλοσοφίας της bwin, της μεγαλύτερης δημοσίως καταχωρημένης πλατφόρμας online gaming . Από την ίδρυσή της, η bwin υπήρξε πάντα χορηγός των κορυφαίων αθλητικών διοργανώσεων. Μετά το ποδόσφαιρο και το MotoGP, το μπάσκετ αποτελεί έναν από τους 3 στρατηγικούς στυλοβάτες της στρατηγικής χορηγιών της εταιρίας. Οι χορηγίες παρέχουν στη bwin την ιδανική ευκαιρία να υπογραμμίσει τις σχέσεις της με τον αθλητισμό.
Το συμβόλαιο με τη FIBA, το οποίο υπεγράφη για το χρονικό διάστημα 2006-2010, είναι μία από τις πιο σημαντικές δεσμεύσεις χορηγίας που έχει κάνει η bwin στον κόσμο του αθλητισμού. Ως «Παγκόσμιος Χορηγός FIBA», η bwin διατηρεί τα δικαιώματα χορηγίας για τις πιο σημαντικές διοργανώσεις της FIBA, όπως για παράδειγμα, το Ευρωμπάσκετ 2009 και το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIBA του 2010.
Η bwin θα αξιοποιήσει στα μέγιστα τη δέσμευση χορηγίας του Ευρωμπάσκετ 2009 προσφέροντας διάφορα στοιχήματα για κάθε έναν αγώνα καθ’ όλη τη διάρκεια του τουρνουά – από τους πρώτους αγώνες έως τους προημιτελικούς, τους ημιτελικούς και τον τελικό στις 20 Σεπτεμβρίου.
Είτε πρόκειται για το ΝΒΑ, την Ευρωλίγκα, το BBL, τα Παγκόσμια Πρωταθλήματα ή το Ευρωμπάσκετ, οι φίλοι του μπάσκετ μπορούν να στοιχηματίσουν στη bwin. Η bwin προσφέρει online στοιχήματα για όλες τις κορυφαίες μπασκετικές διοργανώσεις. Τα στοιχήματα στο μπάσκετ ποικίλουν από money line (ποιος θα κερδίσει;) σε spreads (χάντικαπ), παρολί, σύνολα και 1/4 του στοιχήματος.
O επικεφαλής του Αθλητικού Μάρκετινγκ της bwin, Andrea Gaudenzi, υπογραμμίζει τη σημασία του μπάσκετ για την εταιρεία bwin: «Η καρδιά μας χτυπάει για το μπάσκετ και μαζί με αυτό. Μαζί με το ποδόσφαιρο και το MotoGP, είναι ένας από τους τρεις στυλοβάτες της στρατηγικής αθλητικής χορηγίας της bwin».

Ο εμπορικός διευθυντής της FIBA, Matthew Osmon, εξηγεί: «Η bwin είναι ένας βασικός στρατηγικός συνεργάτης από την πρώτη κιόλας ημέρα της συνεργασίας μας. Το μπάσκετ έχει απίστευτη δυνατότητα επέκτασης και οι διορατικοί χορηγοί, όπως η bwin είναι απαραίτητοι για τη θετική συνεργασία με τον κλάδο των στοιχημάτων».

Δημοφιλείς αναρτήσεις