Κυριακή 10 Απριλίου 2011

ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ - ΓΚΕΝΚ

Όταν η Γκένκ παίζει σε έδρες με απόδοση 2,05 στο ΒΕΛ

ΤΡΟΜΣΟ - ΣΤΑΡΤ

Όταν η Τρόμσο παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 3,40 στην ΝΟ1

ΛΑΡΙΣΑ - ΑΕΚ

Όταν η ΑΕΚ είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,00 στην ΕΛΛ

ΑΡΗΣ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ

Όταν ο Άρης είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,55 στην ΕΛΛ


ΣΑΝΤΑΝΤΕΡ - ΛΕΒΑΝΤΕ

Όταν η Σανταντερ είναι γηπεδούχος ομάδα με απόδοση 1,80 στην ΙΣ1

ΜΟΝΠΕΛΙΕ - ΝΙΣ

Όταν δίνεται το σετ 1,65  - 3,25 - 4,20 στη ΓΑ1

ΧΕΛΣΙΝΓΚΜΠΟΡΓΚ - ΕΛΦΣΜΠΟΡΓΚ

Όταν η Χέλσινγκμποργκ είναι γηπεδούχος με απόδοση 2,10 στην ΣΟ1

ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ - ΒΑΣΙΛΕΙΑ

Όταν δίνεται το σετ 2,30 - *** - 2,45 στην ΕΛΒ

Unibet: Το Triplex επιστρέφει με 250 ευρώ μπόνους στο στοίχημα!

Η σούπερ προσφορά TripleX επιστρέφει και πάλι. Η συγκεκριμένη προσφορά είναι μοναδική καθώς δίνει την επιλογή σε ένα παίκτη να διαλέξει από 3 διαφορετικές εναλλακτικές προτάσεις αυτό που ταιριάζει στις δικές του ανάγκες και να εξασφαλίσει μπόνους έως 250 ευρώ!
Έτσι, η Unibet προσφέρει 100% μπόνους έως 30 ευρώ σε όσους χρήστες θέλουν απλά να δοκιμάσουν τις υπηρεσίες της αλλά και 25% μπόνους μέχρι 250 ευρώ σε όσους είναι σίγουροι για την επιλογή τους να ξεκινήσουν να παίζουν στη Unibet. Και φυσικά, υπάρχει πάντα η "χρυσή τομή" για την πλειοψηφία των παικτών που είναι 50% μπόνους έως 100 ευρώ.
Η διαδικασία είναι πολύ απλή καθώς επιλέγεις από τα 3 μπόνους αυτό που σου ταιριάζει και πραγματοποιείς την αρχική κατάθεση λαμβάνοντας το μπόνους που αντιστοιχεί στο μπόνους που επέλεξες. Ανεξαρτήτως ποια θα είναι η επιλογή του μπόνους αρχικής κατάθεσης, όλοι οι παίκτες βγαίνουν κερδισμένοι από τις κορυφαίες αποδόσεις και το μοναδικό live betting με δυνατότητα ca$h-in που επιπλέον προσφέρει όλους τους αγώνες της Ελληνικής Σούπερ Λιγκ με τη μικρότερη γκανιότα της αγοράς. Δες αναλυτικά πως λειτουργεί το Ca$h-In στο παρακάτω demo:



Ξεκίνα τώρα στη Σουηδική εταιρία που έχει βραβευθεί 3 φορές ως η Καλύτερη Εταιρία Στοιχημάτων στην Ευρώπη με τη μοναδική προσφορά εγγραφής που δίνει μπόνους έως €250!


Δημοφιλείς αναρτήσεις