Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

BWIN - H Ισπανικής Primera and Segunda Divisiόn μέχρι το 2012

Η bwin εξασφαλίζει τα δικαιώματα για την αναμετάδοση της Ισπανικής Primera Divisiόn Το «πακέτο» της ζωντανής αναμετάδοσης περιλαμβάνει όλα τα παιχνίδια της Ισπανικής Primera and Segunda Divisiόn μέχρι το 2012. Η παγκοσμίως Νο 1 online-gaming πλατφόρμα, bwin, προσφέρει μία συναρπαστική εμπειρία αθλητισμού και στοιχήματος, με περισσότερα από 25 διαφορετικά αθλήματα και ζωντανές αναμεταδόσεις. Η πιο πρόσφατη προσθήκη της είναι τα δικαιώματα αναμετάδοσης όλων των παιχνιδιών της Ισπανικής Primera and Segunda Divisiόn μέχρι το 2012 σε περισσότερες από 30 ευρωπαϊκές χώρες συμπεριλαμβανομένων της Ελλάδας, της Γερμανίας, της Αυστρίας και 50 ακόμα χώρες σε όλο τον κόσμο. Στην bwin.com, ο ενθουσιασμός δε σταματά ποτέ με περισσότερα από 10000 ζωντανά γεγονότα κάθε χρόνο και πάνω από 15 παράλληλες ζωντανές αναμεταδόσεις σε ώρες αιχμής. Η λίστα με τα αναμεταδιδόμενα παιχνίδια περιλαμβάνει τα πάντα, από το Γερμανικό Πρωτάθλημα (Bundesliga) Α και Β κατηγορίας και τα προκριματικά του UEFA Champions League μέχρι το Ιταλικό Πρωτάθλημα Α και Β κατηγορίας, τα προκριματικά παιχνίδια για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου της FIFA και το Ουκρανικό ή Κορεάτικο Πρωτάθλημα. Με κατά μέσο όρο 30 αθλητικά γεγονότα να μεταδίδονται καθημερινά, η bwin κερδίζει ένα ισχυρό πλεονέκτημα συγκριτικά με τα τηλεοπτικά δίκτυα παγκοσμίως.
“Η bwin έχει εξελιχθεί σε έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες ζωντανής αθλητικής αναμετάδοσης. Όπως καμία άλλη διαδικτυακή πλατφόρμα, η bwin.com προσφέρει μια πρωτοφανή ποικιλία μεταξύ διαφορετικών αθλημάτων, που κυμαίνεται από το ποδόσφαιρο μέχρι το roller χόκεϊ. Βρισκόμαστε στην κορυφή της αγοράς και συνεχίζουμε να επεκτείνουμε το χαρτοφυλάκιο μας , όπως ακριβώς κάναμε τώρα με τα παιχνίδια του Ισπανικού Πρωταθλήματος,” εξηγεί ο Co-CEO της bwin, κύριος Manfred Bodner. Η bwin δεν επικεντρώνεται μόνο στα κορυφαία αθλήματα, αλλά δίνει χώρο στη πλατφόρμα της και σε μικρού μεγέθους αθλήματα, προσφέροντάς τα σε ένα ευρύ κοινό. Γι’ αυτό το λόγο η bwin συνεργάζεται με πολλούς αθλητικούς συλλόγους και διοργανωτές, όπως η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία Badminton, η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Μπιλιάρδου και το Παγκόσμιο Τουρνουά Μπόουλινγκ, προωθώντας με αυτό τον τρόπο την ποικιλομορφία στον αθλητισμό.

Συμβάλετε στην ανανέωση του Stoiximatzis.blogspot.com

ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ και εσείς στην ΑΝΑΝΕΩΣΗ του BLOG
Είμαι της άποψης ότι ποτέ δεν πρέπει να μένει κάτι στάσιμο , αλλά να βελτιώνεται . Έτσι λοιπόν αποφάσισα να προσθέσω από την 'Νεα Στοιχηματική Χρονιά" μερικά καινούργια πράγματα.Επειδή όμως πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που επισκέπτονται το blog , θέλω όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στην αναβάθμιση του stoiximatzis.blogspot.com.Θέλω να μου πείτε απόψεις - σχόλια - προτάσεις για το Blog .
Μπορείτε να τα γράψετε στα ΣΧΟΛΙΑ που υπάρχουν στο τέλος του κειμένου ή να στείλετε e-mail στην διεύθυνση stoiximatzis@gmail.com
Θα ήθελα να μου πείτε
1)Τι σας αρέσει στο blog
2)Τι δεν σας αρέσει στο blog
3) Τι θα θέλατε να προστεθεί
4)Ότι άλλο νομίζετε εσείς
* Κατεβάστε την Toolbar του Στοιχηματζή . Είναι μια Toolbar που έχει πολλές χρήσιμες σελίδες για τον παίχτη του στοιχήματος. Έχει και Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και Τηλεοπτικούς Αθλητικούς Σταθμούς και άλλα πολύ χρήσιμα πράγματα για τον παίχτη. Προτείνετε και εσείς τα site που χρησιμοποιείτε ώστε να προστεθούν και αυτά μέσα στην Toolbar.
Φυσικά και θα ανανεωθεί με την ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις