Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2009

Συμβάλετε στην ανανέωση του Stoiximatzis.blogspot.com

ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ και εσείς στην ΑΝΑΝΕΩΣΗ του BLOG
Είμαι της άποψης ότι ποτέ δεν πρέπει να μένει κάτι στάσιμο , αλλά να βελτιώνεται . Έτσι λοιπόν αποφάσισα να προσθέσω από την 'Νεα Στοιχηματική Χρονιά" μερικά καινούργια πράγματα.Επειδή όμως πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που επισκέπτονται το blog , θέλω όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στην αναβάθμιση του stoiximatzis.blogspot.com.Θέλω να μου πείτε απόψεις - σχόλια - προτάσεις για το Blog .
Μπορείτε να τα γράψετε στα ΣΧΟΛΙΑ που υπάρχουν στο τέλος του κειμένου ή να στείλετε e-mail στην διεύθυνση stoiximatzis@gmail.com
Θα ήθελα να μου πείτε
1)Τι σας αρέσει στο blog
2)Τι δεν σας αρέσει στο blog
3) Τι θα θέλατε να προστεθεί
4)Ότι άλλο νομίζετε εσείς
* Κατεβάστε την Toolbar του Στοιχηματζή . Είναι μια Toolbar που έχει πολλές χρήσιμες σελίδες για τον παίχτη του στοιχήματος. Έχει και Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και Τηλεοπτικούς Αθλητικούς Σταθμούς και άλλα πολύ χρήσιμα πράγματα για τον παίχτη. Προτείνετε και εσείς τα site που χρησιμοποιείτε ώστε να προστεθούν και αυτά μέσα στην Toolbar.
Φυσικά και θα ανανεωθεί με την ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

2 σχόλια:

  1. stoixhmatzi phga tameio poles fores prepei na valeis kai akribes skor
    eyxaristo
    alfeos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χαίρομαι που πληρώνεσε απο τις κάρτες που ανεβάζω.
    Τα σκορ που αναφέρεσε είναι πολύ δύσκολο να βγούνε απο κάρτες, οχι οτι ειναι αδύνατον. Μπορείς και εσύ να παρατηρείς απο τις κάρτες που ανεβάζω τα σκορ και αναλόγος να ποντάρεις.
    Σκέτο σκορ θα δώσω μεσα στην χρονιά , αλλα θα είναι πολύ λίγες οι φορές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοφιλείς αναρτήσεις