Σάββατο 28 Μαρτίου 2009

ΤΑΜΕΙΟ

Ένα καλό Ταμείο μεσημεριάτικο

Ανάλυση 28/3

Αρκετα σημεία έχω βγάλει για σήμερα. Ξεκινάω λοιπόν την αναφορα στα παιχνίδια που θα ποντάρω Απο το νησί ξεκινάμε . Δϋσκολο σημείο η Σουίντον αλλα αξίζει το ρίσκο. Η Γέοβιλ είναι για τα ανάθεμα και μια Σουίντον σοβαρή πιστεύω οτι θα κερδίσει. Η Λίντς είναι σε εξαιρετική κατάσταση και βέπω να κερδίζει την Μίλτον Κέιν Ντόνς που δεν είναι και στα καλύτερα της. Η Μπρίστολ Ρόβερς θα κερδίσει την Στόκπορτ που τώρα τελευταία παίζει και χάλια. Η Γκρίσμπι κάνει αγώνα για να σωθει και είναι στα μέτρα της να πάρει τους 3 βαθμους απο την Όλντερσοτ που εκτός έδρας είναι απο τις χειρότερες της κατηγορίας. Νική για Τσέστερφιλντ και συνεχίζει να κυνηγάει τα πλέι οφ. Σφιχτο παιχνίδι το Γιορκ - Κίντερμίνστερ με πρώτο σημείο το under και αν έχει νικητή αυτος θα είναι ο φιλοξενούμενος με σκορ 0-1 πιθανόν.

Καλή επιλογή είναι το under στο Αλβανία - Ουγγαρία . Που να βάλουν γκολ αυτοι οι κουτσοί. Η Πορτογαλία βλέπω να κερδίζει , αλλα το βλέπω να σκοράρει στο 2ο ημίχρονο . Επειδή η απόδοση δεν μ'αρεσει θα ποντάρω με ρίσκο στο Ημ./Τελ. (Χ-1) που το βρίσκουμε άνετα πάνω απο 4,00. Το ίδιο θα ποντάρω και στην Ελβετία (Χ-2). Η Μολδαβία θα παίξει αμυντικά κάτι που βοηθάει να βγει το Ημ. /Τελ. . Η Γαλλία τώρα θα παιχτεί και τελικο αλλα και ημ./τελ. Στο παιχνίδι Μαυροβούνιο - Ιταλία βλέπω πολύ δυνατο το under και οι δύο ομάδες προσέχουν πρώτα τις άμυνες τους . Η Ουρουγουάη έχει πολύ καλή παράδοση με την Παραγουάη και μέσα στο Μοντεβιδέο που θα καίγεται θα πάρει τους 3 βαθμούς. Μεξικό και ΗΠΑ δεν θα δυσκολευτουν να πάρουν την νίκη απο τις αρκετα χειρότερες Κόστα Ρίκα και Έλ Σαβαδόρ. Τέλος το Καμερόυν με όλα τα αστέρια της θα κερδίσει το Τονγκο του Αντεμπαγιόρ

Gif Banners

ΛΙΝΤΣ - ΜΙΛΤΟΝ ΚΕΪΝΣ ΝΤΟΝΣ

Όταν η Μίλτον Κέινς Ντόνς παίζει σε έδρες του 2,00 στην ΑΓ1
Free Image Hosting ΠΡΟΤΑΣΗ : 1

ΚΟΛΟΜΠΟΥΣ - ΤΟΡΟΝΤΟ

Centrebet Όταν η Κολόμπους είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,70 στην ΑΜΕ
Free Image Hosting Όταν η Κολόμπους είναι γηπεδούχος και στην ισοπαλία έχει απόδοση 3,25 στην ΑΜΕ Free Image Hosting
ΠΡΟΤΑΣΗ : 1

BETOTO - O νικητής του διαγωνισμού Play Room!

Free Image Hosting

Free Image Hosting

Δελτίο Τύπου

Κληρώθηκε χθες ο Μεγάλος Νικητής από τον διαγωνισμό της betoto.com Play Room!

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες ο μεγάλος διαγωνισμός “Play Room” από τη betoto.com, τη Νο 1 Ελληνική online gaming πλατφόρμα. Το απόλυτο αντρικό playroom αξίας 5.000 euro κέρδισε ο υπερτυχερός Σπύρος Μ.

Ο Σπύρος Μ , στέλνοντας απλά sms και δηλώνοντας συμμετοχή , μπήκε στην κλήρωση και έγινε ο Μεγάλος Τυχερός που θα έχει πλέον την ευκαιρία να περάσει ατελείωτες ώρες παρακολουθώντας αναπαυτικά στο νέο τριθέσιο καναπέ την αγαπημένη του ομάδα, απολαμβάνοντας ταινίες στο home cinema με τηλεόραση LCD 42” και παίζοντας τα πιο συναρπαστικά παιχνίδια στο νέο Sony Playstation 3. που του χάρισε η betoto.

Kάθε μέρα χιλιάδες παίκτες ζουν την εμπειρία του αληθινού παιχνιδιού στη betoto.com. Η betoto σε προκαλεί να μπεις στο παιχνίδι και ίσως να είσαι εσύ ο επόμενος Μεγάλος νικητής!

Image Hosted by ImageShack.usImage Hosted by ImageShack.us

Δημοφιλείς αναρτήσεις