Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2009

ΑΣΤΟΝ ΒΙΛΑ - ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ

Όταν η Μάντσεστερ Σίτι παίζει σε έδρες του 2,30 στην ΑΓΠ
ImageHost.org


Όταν η Μάντσεστερ Σίτι είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,45 στην ΑΓΠ
ImageHost.org

Όταν δίνεται το σετ 2,30 - 3,25 - 2,45 στην ΑΓΠ
ImageHost.org

ΣΧΟΛΙΟ : Παίζει πολύ η ισοπαλία και μετα απο κοντα ακολουθεί το διπλό .
Εγώ θα παίξω : Χ(2)
3,50(2,68)
Bookmark and Share




ΟΝΤΕΝΣΕ - ΑΑΛΜΠΟΡΓΚ

Όταν η Οντένσε είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,80 στην ΔΑΝ
ImageHost.org



Όταν η Άαλμποργκ παίζει με γηπεδούχους με απόδοση 1,80 στην ΔΑΝ
ImageHost.org


Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση 3,40 στην ΔΑΝ
ImageHost.org


ΣΧΟΛΙΟ : Η επαλήθευση του άσου είναι χαμηλή και δεν έχει για μένα αξία . Αντίθετα με το Χ2 που έχει καλύτερη επαλήθευση αλλα και καλύτερη απόδοση
Εγώ θα παίξω : Άαλμποργκ +0,5   
   1,975
Bookmark and Share

ΞΑΝΘΗ - ΑΕΚ

Όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει απόδοση 3,30 στην ΕΛΛ
ImageHost.org


ΣΧΟΛΙΟ : Την απόδοση 3,30 σε γηπεδούχο την έχουν δώσει ΜΟΝΟ σε αντίπαλους της ΑΕΚ!!! Η ΑΕΚ σε αυτην την απόδοση έχει αρκετα Χ και δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι.
Εγώ θα παίξω : Χ 
3,05
Bookmark and Share




BWIN - Η bwin αποκτά την Gioco Digitale S.p.A. (“Gioco Digitale”)




Η bwin αποκτά την Gioco Digitale S.p.A. (“Gioco Digitale”)


Η bwin, ο μεγαλύτερος πάροχος online αθλητικών στοιχημάτων παγκοσμίως και ένα από τα μεγαλύτερα ευρωπαϊκά δίκτυα πόκερ, ανακοίνωσε ότι θα αποκτήσει το 100% του μετοχικού κεφαλαίου της Gioco Digitale, κορυφαίας λειτουργού πόκερ στην Ιταλία. Η εξαγορά θα περιλαμβάνει αρχική καταβολή 2.300.000 μετοχών bwin και 25 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά με την ολοκλήρωση της συναλλαγής. Επιπλέον 20 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά θα καταβληθούν με την υποβολή των ελεγμένων λογαριασμών της Gioco Digitale για το 2009 και άλλα 5 εκατομμύρια ευρώ σε μετρητά θα δοθούν κατά τη δεύτερη επέτειο της συμφωνίας, ανάλογα με την οικονομική απόδοση για το 2009.

Η εξαγορά συνάδει με τη στρατηγική της bwin για την αύξηση του μεριδίου στην τοπική αγορά εδραιωμένων ευρωπαϊκών αγορών αποκτώντας τους κατά τόπους πρωτοπόρους. Συνεπεία του νέου νόμου που ψηφίστηκε πρόσφατα και πρόκειται να τεθεί σε εφαρμογή το προσεχές φθινόπωρο, τα παιχνίδια μετρητών στο πόκερ και άλλα τυχερά παιχνίδια θα επιτρέπονται στην Ιταλία μαζί με τα αθλητικά στοιχήματα και τα online τουρνουά πόκερ.

Η εξαγορά αυτή θα θέσει τη bwin στην κορυφή της ιταλικής αγοράς online gaming, και με τη νούμερο ένα θέση στο πόκερ θα συμπληρώσει την κορυφαία θέση στα αθλητικά στοιχήματα.

Σχολιάζοντας την ανακοίνωση της εξαγοράς, ο Norbert Teufelberger, Co-CEO της bwin, δήλωσε: «Η Gioco Digitale προσφέρει στη bwin τη δυνατότητα να εκμεταλλευτεί ιδανικά τις ευκαιρίες που παρέχει η ανθίζουσα ιταλική αγορά online gaming, η οποία διέπεται από σύγχρονους, δυναμικούς κανόνες. Εκτός αυτού, ο Carlo Gualandri, CEO και πρόεδρος της Gioco Digitale, θα ενσωματωθεί στην εταιρική ομάδα διαχείρισης, επιτρέποντάς μας με τον τρόπο αυτό να επωφεληθούμε από τη μακρά επιχειρηματική του εμπειρία στην ανάπτυξη και την εισαγωγή νέων, καινοτόμων σειρών προϊόντων σε καλά ρυθμισμένες αγορές.» Ο Manfred Bodner, Co-CEO της bwin, προσθέτει: «Το γεγονός αυτό υπογραμμίζει τη δέσμευσή μας στη μεγαλύτερη αγορά online gaming της ηπειρωτικής Ευρώπης. Προηγούμενες επενδύσεις στον κλάδο – ιδίως με τη μορφή της μεγάλης χορηγίας της bwin στη Μίλαν – θα μας βοηθήσουν να αποκομίσουμε το μέγιστο όφελος από τις διευρυμένες δραστηριότητες της bwin στην ιταλική αγορά υπό την εποπτεία του Carlo Gualandri και της ομάδας του.»

Ο Carlo Gualandri, CEO της Gioco Digitale, δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι με την ένταξή μας στον όμιλο της bwin και τη συνεχή εξέλιξή μας ως μεγαλύτερος λειτουργός online gaming της Ιταλίας. Είμαστε ενθουσιασμένοι με τις νέες δυνατότητες που παρέχουν οι εξαιρετικής τεχνολογίας πλατφόρμες πόκερ και αθλητικών στοιχημάτων της bwin, καθώς θα προσφέρουν στους πελάτες μας πρόσβαση στην πιο ολοκληρωμένη online προσφορά προϊόντων. Είμαι ιδιαίτερα ικανοποιημένος που θα προσχωρήσω στην ομάδα της bwin για να βοηθήσω ώστε να διευρύνουμε το προβάδισμα στον αναπτυσσόμενο κλάδο του online gaming. Στόχος είναι να επαναλάβουμε την επιτυχία που σημειώσαμε στην Ιταλία και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες που πρόκειται να ακολουθήσουν την ιταλική απελευθέρωση και ρύθμιση αγοράς.»

Δημοφιλείς αναρτήσεις