Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

Unibet - Επιλέγεις το Bonus που σου ταιριάζει (μέχρι και250€)


ImageHost.org

Interwetten - Νεο Bonus 150€






Τώρα το BONUS εγγραφής είναι 150€ απο την Interwetten

BETOTO - Live Streaming





Δείτε live…ό, τι παίζει!

Το Live streaming από τη betoto.com είναι γεγονός!

Από τις 30 Οκτωβρίου 2009, η betoto.com, η Ελληνική on line gaming εταιρία, πρόσθεσε στις υπηρεσίες της το live streaming.

Πλέον έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε ζωντανά αγώνες μέσα από μια μεγάλη γκάμα αθλημάτων δωρεάν και να επιλέξετε σε πραγματικό χρόνο μέσα από πληθώρα στοιχηματικών επιλογών με την αδρεναλίνη να χτυπάει κόκκινο!

Επιπλέον τώρα η betoto.com σας προσφέρει τη μετάδοση όλων των αγώνων της Ισπανικής Primera Division &  Γερμανικής Bundesliga χωρίς καμία χρέωση ή συνδρομή!

Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνετε δωρεάν εγγραφή στην betoto.com, και είστε έτοιμοι να παρακολουθήσετε ζωντανά όλους τους αγαπημένους σας αγώνες!

Τι περιμένετε λοιπόν; Δείτε και μπείτε στο παιχνίδι με τη betoto.com!


BET365 - Προσφορες


100% Παρολί Ποδοσφαίρου


Η φανταστική προσφορά μας για παρολί Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου περιλαμβάνει τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης μαζί με τη φάση των ομίλων και τους νοκ-άουτ αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι μπορείτε τώρα να κερδίσετε ένα μπόνους έως και 100% επί των κερδών σας, αν παίξετε παρολί στην Πρέμιερ Λιγκ, τη Σεριέ Α, την Πριμέρα Λίγκα, την Μπουντεσλίγκα 1 ή το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στοιχηματίστε ένα παρολί πριν τον αγώνα σε 3 ή περισσότερες επιλογές με ομάδες από οποιοδήποτε από τα προαναφερόμενα πρωταθλήματα και αν κερδίσετε, θα προσθέσουμε στα κέρδη σας τα ακόλουθα μπόνους:

Τύπος Στοιχήματος - Μπόνους
Τριπλά - 5% μπόνους
4-επιλογών - 7.5% μπόνους
5-επιλογών- 10% μπόνους
6-επιλογών - 20% μπόνους
7-επιλογών - 30% μπόνους
8-επιλογών - 40% μπόνους
9-επιλογών - 50% μπόνους
10-επιλογών - 60% μπόνους
11-επιλογών - 70% μπόνους
12-επιλογών - 80% μπόνους
13-επιλογών - 90% μπόνους
14-επιλογών - Ένα εκπληκτικό 100% μπόνους

Each Way Πρώτοι Σκόρερ


Παίξτε ένα each-way στοίχημα για Πρώτο Παίκτη που θα Σκοράρει σε οποιοδήποτε αγώνα, και να είστε σίγουροι ότι αν ο παίκτης σας σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, θα σας πληρώσουμε! Τα each-way στοιχήματα διευθετούνται σε όλους τους σκόρερ, στο 1/3 των αποδόσεων και για απεριόριστες θέσεις στα 90 λεπτά του αγώνα.
Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τη διευθέτηση των στοιχημάτων, παρακαλούμε ανατρέξτε στους κανονισμούς για Πρώτο Παίκτη που θα σκοράρει.

Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων





Μην αφήσετε ένα σκορ 0-0 να σας απογοητεύσει ξανά
, με τη φανταστική μας προσφορά Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων.Παίξτε ένα στοίχημα πριν τον αγώνα για Ακριβές Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό ή Scorecast σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ποδοσφαιρικό αγώνα και αυτός λήξει 0-0, θα σας επιστρέψουμε τα χαμένα στοιχήματα σε αυτές τις αγορές!Μια λευκή ισοπαλία δεν μπορεί ποτέ να είναι το χειρότερο αποτέλεσμα με τη bet365.

20 Θέσεις για το Greek Poker Tour από τη Sportingbet.gr



20 Θέσεις για το Greek Poker Tour από τη Sportingbet.gr

Το Greek Poker Tour (GPT), είναι η πρώτη και μεγαλύτερη διοργάνωση Ελληνικών τουρνουά πόκερ στην Ευρώπη και βρίσκεται ήδη στην τρίτη σεζόν του. Το Paradise Poker και η Sportingbet.gr είναι για μια ακόμη φορά οι κύριοι χορηγοί του δημοφιλέστατου Ελληνικού event.


Το Greek Poker Tour φιλοξενείται στη μαγευτική πρωτεύουσα της Αυστρίας, τη Βιέννη, από τις 13 μέχρι τις 17 Ιανουαρίου 2010. Θα πραγματοποιηθούν συνολικά 5 συναρπαστικά τουρνουά πόκερ, με το συνολικό εγγυημένο έπαθλο να φτάνει τις €180.000!

Οι Έλληνες παίκτες του Paradise Poker μπορούν να εκμεταλλευτούν τη μοναδική ευκαιρία και να κερδίσουν ένα από τα 20 συνολικά πακέτα που προσφέρονται. Κάθε πακέτο έχει αξία €1.100 και προσφέρει συμμετοχή στο Main Event του Greek Poker Tour, καθώς και €550 μετρητά για έξοδα ταξιδιού και διαμονής. Κάθε παίκτης μπορεί να διεκδικήσει ένα από τα πακέτα του Paradise Poker μέσα από online προκριματικά τουρνουά, με κόστος που ξεκινάει από μόλις €1,10! Οι νικητές θα συνδυάσουν διακοπές σε έναν από τους καλύτερους χειμερινούς προορισμούς στην Ευρώπη, μαζί με πόκερ και πλούσια έπαθλα, στο ιδανικό και άνετο περιβάλλον του φημισμένου Concord Card Casino.

Το πρώτο πακέτο από τα 20 πακέτα για το Greek Poker Tour, αποκλειστικά για Έλληνες παίκτες, θα δοθεί την Πέμπτη, 3/12/2009. Μπείτε τώρα στο λογισμικό του Paradise Poker και δηλώστε συμμετοχή. Αν δεν έχετε ακόμη λογαριασμό στο Paradise Poker, μπορείτε να λάβετε μπόνους εγγραφής στο πόκερ 200% μέχρι και €1.000 στην πρώτη σας κατάθεση!

Δημοφιλείς αναρτήσεις