Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2009

BET365 - Προσφορες


100% Παρολί Ποδοσφαίρου


Η φανταστική προσφορά μας για παρολί Ευρωπαϊκού Ποδοσφαίρου περιλαμβάνει τα κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης μαζί με τη φάση των ομίλων και τους νοκ-άουτ αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ.

Έτσι μπορείτε τώρα να κερδίσετε ένα μπόνους έως και 100% επί των κερδών σας, αν παίξετε παρολί στην Πρέμιερ Λιγκ, τη Σεριέ Α, την Πριμέρα Λίγκα, την Μπουντεσλίγκα 1 ή το Τσάμπιονς Λιγκ.

Στοιχηματίστε ένα παρολί πριν τον αγώνα σε 3 ή περισσότερες επιλογές με ομάδες από οποιοδήποτε από τα προαναφερόμενα πρωταθλήματα και αν κερδίσετε, θα προσθέσουμε στα κέρδη σας τα ακόλουθα μπόνους:

Τύπος Στοιχήματος - Μπόνους
Τριπλά - 5% μπόνους
4-επιλογών - 7.5% μπόνους
5-επιλογών- 10% μπόνους
6-επιλογών - 20% μπόνους
7-επιλογών - 30% μπόνους
8-επιλογών - 40% μπόνους
9-επιλογών - 50% μπόνους
10-επιλογών - 60% μπόνους
11-επιλογών - 70% μπόνους
12-επιλογών - 80% μπόνους
13-επιλογών - 90% μπόνους
14-επιλογών - Ένα εκπληκτικό 100% μπόνους

Each Way Πρώτοι Σκόρερ


Παίξτε ένα each-way στοίχημα για Πρώτο Παίκτη που θα Σκοράρει σε οποιοδήποτε αγώνα, και να είστε σίγουροι ότι αν ο παίκτης σας σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, θα σας πληρώσουμε! Τα each-way στοιχήματα διευθετούνται σε όλους τους σκόρερ, στο 1/3 των αποδόσεων και για απεριόριστες θέσεις στα 90 λεπτά του αγώνα.
Για πλήρεις λεπτομέρειες σχετικά με τη διευθέτηση των στοιχημάτων, παρακαλούμε ανατρέξτε στους κανονισμούς για Πρώτο Παίκτη που θα σκοράρει.

Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων





Μην αφήσετε ένα σκορ 0-0 να σας απογοητεύσει ξανά
, με τη φανταστική μας προσφορά Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων.Παίξτε ένα στοίχημα πριν τον αγώνα για Ακριβές Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό ή Scorecast σε ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ποδοσφαιρικό αγώνα και αυτός λήξει 0-0, θα σας επιστρέψουμε τα χαμένα στοιχήματα σε αυτές τις αγορές!Μια λευκή ισοπαλία δεν μπορεί ποτέ να είναι το χειρότερο αποτέλεσμα με τη bet365.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις