Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

Ανάλυση 1/4

Centrebet

Έχει αρκετά σημεία σήμερα για στοιχηματισμό . Για να δούμε τα παιχνίδια που με κέντρισαν το ενδιαφέρον. Αδικείτε ο Ισημερινός με την ισοπαλία που παραχώρησε στην Βραζιλία. Ήταν πολύ ανώτερη ομάδα μέσα στο γήπεδο και οι Βραζιλιάνοι πρέπει να έμειναν ευχαριστημένοι που δεν έχασαν . Σήμερα το παιχνίδι για τον Ισημερινό είναι μεγάλης σημασίας γιατί εάν δεν κερδίσει απομακρύνεται πολύ από την πεντάδα. Όπως σε όλα τα παιχνίδια στην έδρα της εκμεταλλεύεται το υψόμετρο της , κάτι που θα κάνει και σήμερα με την Παραγουάη που πηγαίνει και με σημαντικές απουσίες. Η Βοσνία πήρε το διπλό το Σάββατο από το Βέλγιο και ουσιαστικά το έβγαλε εκτός κόλπου. Το Βέλγιο μπορεί να είναι μόλις 2 βαθμούς κάτω από την Βοσνία που βρίσκεται στην δεύτερη θέση , έχει όμως πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Παίζει τέσσερα παιχνίδια εκτός έδρας (Βοσνία , Ισπανία , Εσθονία και Αρμενία ) και το μόνο εντός είναι με την Τουρκία. Θα ποντάρω την Βοσνία που έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από του Βέλγους.

Η Ελλάδα μας θα κερδίσει τους Ισραηλινούς και θα παραμείνει στην κορυφή. Τελευταίο παιχνίδι από την Κόνφερενς . Πολύ ανώτερη είναι η Κιντερμίνστερ από την Γουοκινγκ . Η Κιντερμίνστερ έχει να φάει γκολ επτά παιχνίδια και πιστεύω ότι ένα θα βάλει για να πάρει τους 3 βαθμούς. Η Γούοκινγκ θα κρεμαστούν από τα δοκάρια για να κρατήσουν το 0-0 . Πιθανό σκορ και το 0-1 για την Κιντερμίνστερ.
Μ' άυτα τα τέσσερα παιχνίδα θα κάνω παιχνίδι σήμερα .

O Μεγάλος Διαγωνισμός της bwin “Μini One” Ολοκληρώθηκε!

O Μεγάλος Διαγωνισμός της bwin “Μini One” Ολοκληρώθηκε!
Ένα ολοκαίνουργιο Mini Cooper κέρδισε ο υπερτυχερός Ευάγγελος Κ. στο Μεγάλο Διαγωνισμό της bwin ! Ο Ευάγγελος Κ. , στέλνοντας απλά sms και δηλώνοντας συμμετοχή , μπήκε στην κλήρωση και αναδείχτηκε ο Μεγάλος Υπερτυχερός που θα απολαύσει την πολυτέλεια και την άνεση στις καθημερινές του διαδρομές αλλά και αποδράσεις ενός ολοκαίνουργιου Mini Cooper που του χάρισε αποκλειστικά η bwin. Kάθε μέρα χιλιάδες παίκτες κερδίζουν στη bwin και η επιτυχία του τυχερού νικητή, είναι η απόδειξη πως η bwin.com αποτελεί το site των Πρωταθλητών! Για περισσότερες πληροφορίες όπως επικοινωνήστε pressoffice_gr@bwin.com

Image Hosted by ImageShack.us

Δημοφιλείς αναρτήσεις