Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

bwin.com: Συνάντηση αστέρων στη Μαδρίτη! Για ακόμα μια χρονιά η bwin μας «οδηγεί» στο «El Clasico»!






Η bwin.com η Νο1 online gaming εταιρεία και επίσημος χορηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, δίνει και φέτος στους χρήστες της την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά τη μοναδική εμπειρία του πολυαναμενόμενου αγώνα El Clasico, που κάθε χρόνο συγκεντρώνει τα βλέμματα των απανταχού φίλων του ποδοσφαίρου!

Οι αιώνιοι αντίπαλοι θα αναμετρηθούν, για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν, στο κατάμεστο Σαντιάγκο Μπερναμπέου και δύο VIP θέσεις στις κερκίδες του θρυλικού γηπέδου περιμένουν έναν τυχερό παίκτη της bwin.com! Ο τρόπος για να κερδίσετε το ταξίδι των ονείρων σας είναι απλός:

  • Αν είστε νέος χρήστης, εγγραφείτε στην bwin.com, καταθέστε τουλάχιστον 10 ευρώ, τοποθετήστε ένα στοίχημα και μπείτε στην κλήρωση για το μεγάλο δώρο! Παράλληλα, εκμεταλλευτείτε το μπόνους καλωσορίσματος 150%, έως 30 ευρώ, που προσφέρει η bwin.com!

  • Αν πάλι είστε ήδη χρήστης της bwin.com, στείλτε SMS στο 54306, γράφοντας BW6 (κενό) και το πλήρες ονοματεπώνυμό σας και μπείτε αυτόματα στην κλήρωση!

Ένα VIP πακέτο φιλοξενίας 2 ατόμων , που περιλαμβάνει, αεροπορικά, διαμονή και εισιτήρια για τον αγώνα, περιμένει το μεγάλο τυχερό της bwin.com! Τώρα είναι η ευκαιρία να ζήσετε live το δικό σας El Clasico!

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε τη σελίδα του διαγωνισμού www.bwin.com/elclasico!

Όσοι αποφασίσετε να ζήσετε τη μαγεία του El Clasico από τον καναπέ σας, τότε στην live streaming πλατφόρμα της bwin.com μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά και δωρεάν τον αγώνα, αλλά και να τοποθετήσετε live τα στοιχήματά σας!

bwin.com, play for real

ΑΓΓΛΙΑ - ΣΟΥΗΔΙΑ

Όταν η Αγγλία είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,60 στα ΔΦΕ


ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ - ΤΣΕΧΙΑ

Όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει απόδοση 2,40 στα ΠΕΠ



Δημοφιλείς αναρτήσεις