Παρασκευή 20 Μαρτίου 2009

Η Μάντσεστερ πρώτο φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Μάντσεστερ πρώτο φαβορί για το Τσάμπιονς Λιγκ
Η κλήρωση προημιτελικών και ημιτελικών του Champions League έφερε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην κορυφή της κούρσας για την κατάκτηση του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ. Με το που έγινε γνωστός ο βατός δρόμος των «μπέμπηδων» μέχρι τη Ρώμη, οι πελάτες της Betfair «βούλιαξαν την απόδοση τους για κατάκτηση από το 3,95 στο 3,20. Αντιθέτως, ίδιες είναι οι τιμές σε Τσέλσι και Λίβερπουλ, καθώς οι παίκτες δεν φαίνεται να γέρνουν προς τη μία ή προς την άλλη πλευρά μετά τον «εμφύλιο» που έβγαλε η κληρωτίδα. Σημειώθηκε, βέβαια, μια μικρή άνοδος για κάθε ομάδα κατά μία μονάδα περίπου (8,40 η Τσέλσι, 8,80 η Λίβερπουλ).
Ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα αντιμετωπίσει μία εκ των Μπαρτσελόνα ή Μπάγερν. Οι Καταλανοί ήταν το Νο1 φαβορί εδώ και πολύ καιρό, τώρα όμως είναι πίσω από τη Γιουνάιτεντ. Από το 3,70 η απόδοση στην Μπάρτσα έχει φτάσει στο 4,10. Εκτοξεύθηκε η τιμή στην Μπάγερν, που παρά το διασυρμό της Σπόρτινγκ ανταλλάσσεται στο 19,00 από 12,50 που ήταν πριν την κλήρωση. Ο εκπρόσωπος τύπου της Betfair, Michael Robb, δήλωσε: «Οι ουδέτεροι θα έχουν ένα σαρδόνιο χαμόγελο στο πρόσωπο τους με ένα ακόμη επικό ζευγάρι μεταξύ της Τσέλσι και της Λίβερπουλ στο Τσάμπιονς Λιγκ. Αδιαμφισβήτητα, οι οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι πλέον ευτυχισμένοι, καθώς η ομάδα τους έχει τον πιο εύκολο δρόμο για τον τελικό».
Στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ, η δύσκολη διασταύρωση της Μάντσεστερ Σίτι με τους Γερμανούς του Αμβούργου και εν συνεχεία της Βέρντερ την έριξε στη 2η θέση με απόδοση 6,40 από 5,00. Πλέον, το πρώτο φαβορί θεωρείται η Βέρντερ με απόδοση 5,50. Να σημειωθεί πως σε κάποιο χρονικό σημείο της διοργάνωσης, η ομάδα της Βρέμης άγγιξε το 100,00 για κατάκτηση του τροπαίου! Μικρές οι διαφοροποιήσεις στις υπόλοιπες ομάδες, με τις τιμές να πέφτουν από μισή έως μία μονάδα. Αναλυτικά οι μεταβολές:
Για πληρέστερη ενημέρωση για την αγορά των ποδοσφαιρικών στοιχημάτων της Betfair επισκεφθείτε το site της Betfair. Σχετικά με την Betfair Η Betfair, αποτελεί την παγκόσμια μεγαλύτερη διαδικτυακή στοιχηματική κοινότητα μετά την επιτυχημένη και καινοτόμο ιδέα ανταλλαγής στοιχημάτων που παρουσίασε τον Ιούνιο 2000. Η Betfair, δίνει μεγάλη βαρύτητα στην τεχνολογία που χρησιμοποιεί και προσφέρει τη δυνατότητα στους πελάτες της να επιλέγουν τις δικές τους αποδόσεις και να στοιχηματίζουν μεταξύ τους ακόμα και μετά την έναρξη ενός γεγονότος. Η εταιρεία επεξεργάζεται καθημερινά 5 εκατομμύρια συναλλαγές, από τους 2.000.000 εγγεγραμμένους πελάτες της. Πέραν του ανταλλακτηρίου, η Betfair διαθέτει επίσης ένα πλούσιο πορτφόλιο καινοτόμων προϊόντων που περιλαμβάνουν καζίνο, πόκερ, exchange games. Η Betfair έχει διακριθεί 2 φορές με τον τίτλο ‘Company of the Year’ στα British Industry’s Emerging Business Awards και αποτελεί την μοναδική εταιρεία στοιχήματος που έχει κερδίσει το Βραβείο της Βασίλισσας για τις Επιχειρήσεις καθώς το 2003 διακρίθηκε για την Καινοτομία της και πρόσφατα, το 2008, για το Διεθνές Εμπόριο. Η Betfair, απασχολεί περισσότερους από 1,350 υπαλλήλους κυρίως στο Λονδίνο, στη Μάλτα, στην Τασμανία. Η εταιρεία έχει άδεια λειτουργίας στο Ηνωμένο Βασίλειο καθώς και στην Αυστραλία, Γερμανία, Αυστρία, Ιταλία και Μάλτα.

ΚΟΜΠΛΕΝΤΖ - ΧΑΝΣΑ ΡΟΣΤΟΚ

Centrebet Όταν η Κόμπλεντζ είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,90 στην ΓΕ2
Free Image Hosting
Όταν η Χάνσα Ροστόκ παίζει σε έδρες του 1,90 στην ΓΕ2 Free Image Hosting
ΠΡΟΤΑΣΗ : X

ΑΜΙΑΝ - ΝΙΜ

Όταν η Αμιάν παίζει στην έδρα της με απόδοση 1,70 στην ΓΑ2
Free Image Hosting Όταν η Αμιάν παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 4,00 στην ΓΑ2 Free Image Hosting
Όταν η Νίμ είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 4,00 στην ΓΑ2 Free Image Hosting Όταν η Νίμ παίζει σε έδρες του 1,70 στην ΓΑ2 Free Image Hosting
ΠΡΟΤΑΣΗ : 1(X)

Δημοφιλείς αναρτήσεις