Σάββατο 10 Απριλίου 2010

ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ - ΜΠΟΡΝΤΟ


Όταν η Μπορντό είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,15 στην ΓΑ1



Όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει απόδοση 2,85 στην ΓΑ1


ΣΧΟΛΙΟ :  Το διπλό έχει πολύ καλές πιθανότητες επαλήθευσής και είναι σε αρκετα καλή απόδοση 
Εγώ θα παίξω : Μπορντό 2,40
Bookmark and Share

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ - ΙΝΤΕΡ

Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση 1,95 και η ισοπαλία έχει απόδοση 3,10 στην ΙΤ1



Όταν δίνεται το σετ 3,15 - 3,10 - 1,95  στην ΙΤ1


ΣΧΟΛΙΟ :  Το διπλό είναι το πρώτο αποτέλεσμα και στις δύο κάρτες και το βρίσκουμε σε καλή απόδοση .
Εγώ θα παίξω : Ιντερ  www.stanjames.com 2,20
Bookmark and Share

ΜΑΛΑΓΑ - ΣΕΒΙΛΛΗ

Όταν η Σεβίλλη είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,10 στην ΙΣ1



Όταν η Μάλαγα παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 2,10 στην ΙΣ1


ΣΧΟΛΙΟ : Η αποκωδικοποίηση του διπλού μας οδηγεί στο να παίξουμε Σεβίλλη  

Εγώ θα παίξω : Σεβίλλη  2,25
Bookmark and Share

ΤΟΡΚΙ - ΡΟΤΣΝΤΕΪΛ

Όταν η Ροτσντεϊλ είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 2,00 στην ΑΓ2



Όταν η Τορκί παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 2,00 στην ΑΓ2



Όταν η Τορκί είναι γηπεδούχος με απόδοση 2,90 στην ΑΓ2


ΣΧΟΛΙΟ : Το διπλό είναι το πρώτο αποτέλεσμα στις κάρτες και με απόδοση στο 2,00 αξίζει .  

Εγώ θα παίξω : Ροτσντεϊλ  ImageHost.org 2,10
Bookmark and Share

ΜΑΪΝΤΖ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ

Όταν η Μαϊντζ παίζει με φιλοξενούμενους με απόδοση 1,90 στην ΓΕ1



Όταν η Ντόρτμουντ είναι φιλοξενούμενη με απόδοση 1,90 στην ΓΕ1



Όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει απόδοση 3,15 στην ΓΕ1


ΣΧΟΛΙΟ : Το διπλό έρχεται πολύ συχνά και είναι και σε καλή απόδοση.
Εγώ θα παίξω : Ντόρτμουντ  www.stanjames.com ImageHost.org 2,00
Bookmark and Share

Ρεάλ Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα εντελώς δωρεάν στη UnibetTV!





Ρεάλ  Μαδρίτης vs Μπαρτσελόνα εντελώς δωρεάν στη UnibetTV!

Η Unibet, η εταιρία που κέρδισε για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια το βραβείο της «Καλύτερης Εταιρίας Στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming Review, συνεχίζει να προβάλει ζωντανά και εντελώς δωρεάν όλους τους αγώνες του συναρπαστικότερου πρωταθλήματος του κόσμου, της Πριμέρα Ντιβιζιόν! Αυτό το Σάββατο μάλιστα μπορείς να παρακολουθήσεις εντελώς δωρεάν τον απόλυτο αγώνα της χρονιάς, Ρεάλ Μαδρίτης – Μπαρτσελόνα, που αναμένεται να είναι συναρπαστικότερος και από τον τελικό του Champions League και στον οποίο μπορείς να ποντάρεις σε περισσότερα από 100 διαφορετικά στοιχήματα στη Unibet!
Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα στον Λιονέλ Μέσι μετά τα 4 γκολ που έβαλε στην Άρσεναλ, τα 26 σε 27 αγώνες συνολικά αλλά και τα 2 χατ-τρικ τις τελευταίες 8 ημέρες στην Λα Λίγκα! Η Unibet δίνει στον θαυματουργό Αργεντίνο 6,00 απόδοση να βάλει το πρώτο ή το τελευταίο γκολ ενώ το γεγονός να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ δίνει 2,10 απόδοση. Το αντίπαλο δέος της Ρεάλ, είναι ο συμπατριώτης του Γκονζάλο Ιγκουαϊν που βρίσκεται και αυτός σε δαιμονιώδη φόρμα έχοντας σημειώσει 24 γκολ σε 24 αγώνες! Η Unibet θεωρεί εξίσου πιθανό να σκοράρει το πρώτο ή τελευταίο γκολ ο Ιγκουαϊν δίνοντας του απόδοση 6,50 ενώ το να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή γκολ έχει απόδοση 2,20! 
Εσύ θα χάσεις την ευκαιρία να δεις αυτόν τον  αγώνα ζωντανά και μάλιστα  δωρεάν; Κάνε εγγραφή τώρα στη Unibet για να δεις το παιχνίδι στη UnibetTV το οποίο είναι πιθανό να κρίνει το που θα καταλήξει ο τίτλος, αφού Ρεάλ και Μπαρτσελόνα ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 77 βαθμούς, 8 αγωνιστικές πριν πέσει η αυλαία της Πριμέρα Ντιβιζιόν.
Και αν ψάχνεις  επιπλέον λόγους για να ξεκινήσεις να παίζεις στη Unibet, δεν έχεις παρά να εκμεταλλευτείς το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης που προσφέρει για όλους τους νέους παίκτες της αλλά και να λάβεις μέρος στη μεγάλη κλήρωση της Unibet για όλους τους παίκτες που ποντάρουν 1 ευρώ στο «Ελ Κλάσικο» και δίνει σε 10 τυχερούς επιπλέον μπόνους αξίας 25 ευρώ!

 
Το μοναδικό Live Betting, η δωρεάν ζωντανή μετάδοση όλων των αγώνων της Πριμέρα Ντιβιζιόν στη UnibetTV και το ca$h-in που σου επιτρέπει την εξαργύρωση των στοιχημάτων σου πριν καν λήξει ένας αγώνας, δημιουργούν το απόλυτο εργαλείο διασκέδασης που απλά θα λατρέψεις!  




Σχετικά με τη Unibet
Η Unibet ιδρύθηκε το 1997, είναι εισηγμένη στο χρηματιστήριο της Στοκχόλμης (OMX Nordic Exchange) και αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες εισηγμένες εταιρίες στον κλάδο, προσφέροντας τις υπηρεσίες σε 29 γλώσσες μέσω του website της www.unibet.com. Σήμερα, έχει περισσότερους από 4,1 εκατομμύρια χρήστες σε παραπάνω από 150 χώρες, ενώ κέρδισε για τις χρονιές 2006, 2008 & 2009 το βραβείο της «Καλύτερης εταιρίας στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το egaming review. Μάλιστα το 2009 έκανε το νταμπλ, αφού ανακηρύχθηκε και «Καλύτερη Εταιρία Live Καζίνο στην Ευρώπή» σαρώνοντας τα βραβεία για τη χρονιά!  
Η Unibet έχει πιστοποιηθεί με G4, Global Gaming Guidance Group, που πιστοποιεί ότι ακολουθεί τον Κώδικα Ορθής Πολιτικής σχετικά με τον υπεύθυνο στοιχηματισμό, καθώς επίσης είναι μέλος του European Gaming and Betting Association (EBGA) και του Remote Gambling Association (RGA) στη Μ.Βρετανία.


Bookmark and Share

El Clásico - Κερδίστε 5 € στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα




El Clásico - Κερδίστε 5 € στον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης - Μπαρτσελόνα



Ο νικητής του Ισπανικού Ντέρμπυ ίσως να κατακτήσει το Ισπανικό Πρωτάθλημα! Πόνταρε 21€ μονό στοίχημα (1Χ2, όχι Χάντικαπ) στο ντέρμπυ και κέρδισε 5€ ανεξαρτήτου αποτελέσματος!

Στοιχημάτισε στο El Clasico εδώ!
Bookmark and Share

El Clasico: Η Ρεάλ φαίνεται να είναι το φαβορί στον πολυαναμενόμενο αγώνα εναντίον της Μπαρτσελόνα





El Clasico: Η Ρεάλ φαίνεται να είναι το φαβορί στον πολυαναμενόμενο αγώνα εναντίον της Μπαρτσελόνα

Η bwin.com προσφέρει 500 διαφορετικές επιλογές στοιχημάτων, για τον κορυφαίο αγώνα της Primera Division ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Μπαρτσελόνα.

Για τη bwin.com, τη Νο 1 online gaming εταιρία, η «βασίλισσα» Ρεάλ αποτελεί φαβορί έναντι της Μπαρτσελόνας, με απόδοση 2.35. Αντίθετα, η νίκη της Μπαρτσελόνα έχει απόδοση 2.65, ενώ η απόδοση της ισοπαλίας είναι 3.60.

Επιπλέον, μόνο στην bwin προσφέρονται πολλά ακόμα ειδικά στοιχήματα για τους κορυφαίους σκόρερ Cristiano Ronaldo και Lionel Messi για το πολυαναμενόμενο αυτό παιχνίδι.

Μεγάλη έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Ρονάλντο, οποίος θα παραχωρήσει συνέντευξη με τις προβλέψεις του για τον αγώνα, εκτοξεύοντας την αθλητική δράση και αγωνία στα ύψη! Συγκεκριμένα, ο αστέρας της Ρεάλ, Cristiano Ronaldo, θα παρουσιάσει τις προβλέψεις του για τον αγώνα, αποκλειστικά στη bwin. Η συνέντευξη θα είναι διαθέσιμη στο www.bwin.com/ronaldo από την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 16:00.

Η bwin.com, κατέχει τα δικαιώματα για τη ζωντανή αναμετάδοση των αγώνων της Primera Division σε πολλές χώρες. Σε αυτές της χώρες, στις οποίες ανήκει και η Ελλάδα, οι πελάτες της bwin μπορούν, εκτός από το να στοιχηματίσουν live κατά την διάρκεια του αγώνα, να παρακολουθούν επίσης τους αγώνες δωρεάν στο www.bwin.com.

Επιλεγμένα στοιχήματα για τον αγώνα Ρεάλ Μαδρίτης- Μπαρτσελόνα

Τελικό Αποτέλεσμα

Ρεάλ Μαδρίτης 2.35 X 3.60 Μπαρτσελόνα 2.65

Ποιος θα βάλει τα περισσότερα γκολ στο “El Clásico”

Cristiano Ronaldo 2.25 και οι δύο το ίδιο 1.50 Lionel Messi 2.35

Ποιος θα αναδειχθεί πρωταθλητής?

Real Madrid 1.72 FC Barcelona 2.00

* Οι αποδόσεις των στοιχημάτων μπορούν να τροποποιηθούν




Bookmark and Share

Έτσι το βλέπουν οι επαγγελματίες της Ρεάλ! - Video







Οι επαγγελματίες της Ρεάλ λένε την άποψη τους μόνο για σας και μάλιστα μπροστά στις κάμερες της bwin. Αποκλειστικά για λογαριασμό σας, ο αστέρας της Ρεάλ Μαδρίτης Κριστιάνο Ρονάλντο αναλύει τους αγώνες της ισπανικής Λίγκα για το Σάββατο και την Κυριακή!

Κάντε κλικ τώρα και δείτε το Video



Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις