Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009

Περίοδος ηρεμίας και αποχής απο το αγαπημένο μας "Σπορ"

Αυτήν η περίοδο για όλους τους ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΖΗΔΕΣ είναι περίοδος ξεκούρασης και αποτοξίνωσης από το αγαπημένο μας ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Ο λόγος συνήθως είναι ότι όλα τα μεγάλα πρωταθλήματα που ποντάρουμε έχουνε τελειώσει και αυτήν την περίοδο υπάρχουν πρωταθλήματα που οι περισσότεροι δεν τα προτιμάμε . Για μένα ο μόνος λόγος είναι η ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ . Πρέπει να μείνουμε μακριά για λίγο καιρό ώστε να γεμίσουν οι μπαταρίες μας για τους επόμενους 10-11 μήνες . 'Όπως και στην δουλεία μας παίρνουμε άδεια για να ηρεμήσουμε έτσι και στο ΣΤΟΙΧΗΜΑ πρέπει να σταματάμε ένα διάστημα για να ξεκουραστούμε ψυχολογικά. Επειδή σε κάθε κανόνα υπάρχει και η εξαίρεση , έτσι και εδώ , αν φυσικά βρεθεί κάποια "καλή" επιλογή φυσικά και θα την ποντάρω. Το blog φυσικά και δεν θα σταματήσει να ανανεώνεται , αλλά θα ανανεώνεται ποιο αραιά . Θα μπει στον κανονικό ρυθμό με την έναρξη των μεγάλων πρωταθλημάτων . ΣΗΜ. Οι κάρτες που ανεβαίνουν δεν θα σταματήσουν να ανεβαίνουν . Όταν φυσικά δείχνουν κάτι.
ΣΥΜΒΑΛΕΤΕ και εσείς στην ΑΝΑΝΕΩΣΗ του BLOG
Είμαι της άποψης ότι ποτέ δεν πρέπει να μένει κάτι στάσιμο , αλλά να βελτιώνεται . Έτσι λοιπόν αποφάσισα να προσθέσω από την 'Νεα Στοιχηματική Χρονιά" μερικά καινούργια πράγματα. Επειδή όμως πρέπει να σεβόμαστε αυτούς που επισκέπτονται το blog , θέλω όσοι επιθυμούν να συμβάλουν στην αναβάθμιση του stoiximatzis.blogspot.com. Θέλω να μου πείτε απόψεις - σχόλια - προτάσεις για το Blog .
Μπορείτε να τα γράψετε στα ΣΧΟΛΙΑ που υπάρχουν στο τέλος του κειμένου ή να στείλετε e-mail στην διεύθυνση stoiximatzis@gmail.com
Θα ήθελα να μου πείτε
1)Τι σας αρέσει στο blog 2)Τι δεν σας αρέσει στο blog 3)Τι θα θέλατε να προστεθεί 4)Ότι άλλο νομίζετε εσείς
* Κατεβάστε την Toolbar του Στοιχηματζή .
Είναι μια Toolbar που έχει πολλές χρήσιμες σελίδες για τον παίχτη του στοιχήματος.
Έχει και Ραδιοφωνικούς Σταθμούς και Τηλεοπτικούς Αθλητικούς Σταθμούς και άλλα πολύ χρήσιμα πράγματα για τον παίχτη.
Προτείνετε και εσείς τα site που χρησιμοποιείτε ώστε να προστεθούν και αυτά μέσα στην Toolbar.
Φυσικά και θα ανανεωθεί με την ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ.

Δημοφιλείς αναρτήσεις