Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ - ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ

Όταν η Κάιζερσλάουτερν παίζει σε έδρες του 2,45 στην ΓΕ2
Όταν δίνεται το σετ 2,45 - 3,10 - 2,35 στην ΓΕ2
ΠΡΟΤΑΣΗ : X/X με ρίσκο

ΓΟΥΙΚΟΜ - ΡΟΔΕΡΑΜ

Όταν η Ρόδεραμ παίζει σε έδρες του 1,80 στην ΑΓ2
Όταν η Γουίκομ είναι γηπεδούχος με απόδοση 1,80 στην ΑΓ2
ΠΡΟΤΑΣΗ : 1(X)

Sportingbet

ΚΕΡΔΙΣΤΕ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΤΗΣ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ
Η Sportingbet.gr είναι ο υπερήφανος χορηγός της Ευρωλίγκας Μπάσκετ για τρίτη συνεχόμενη χρονιά και γιορτάζουμε αυτήν την αποκλειστική συνεργασία, προσφέροντας 10 πακέτα VIP για το Φάιναλ Φορ, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο της Γερμανίας (Μάιος 2009). Πώς μπορώ να συμμετάσχω;
  • Θα ΠΡΕΠΕΙ να εγγραφείτε για να συμμετάσχετε σε αυτήν την προσφορά - Παρακαλούμε συνδεθείτε στο λογαριασμό σας και πατήστε στο κουμπί 'Συμμετοχή' στο κάτω μέρος της σελίδας.
  • Υποβάλετε ένα στοίχημα αξίας τουλάχιστον €10 στις αγορές της Ευρωλίγκας αποκλειστικά μεταξύ 14 Ιανουαρίου και 12 Μαρτίου και λάβετε ένα κουπόνι για την κλήρωση.
  • Για κάθε ένα στοίχημα με δικαίωμα συμμετοχής που υποβάλετε, θα λαμβάνετε ένα κουπόνι για την κλήρωση. Όσα περισσότερα στοιχήματα υποβάλετε, τόσα περισσότερα κουπόνια θα λαμβάνετε και η πιθανότητα να κερδίσετε θα αυξάνεται (δεν υπάρχει όριο ως προς τις φορές που μπορείτε να συμμετάσχετε).
  • Στο τέλος των αγώνων του Top 16 (12η Μαρτίου), θα πραγματοποιηθεί κλήρωση και 10 τυχεροί νικητές θα επιλεχθούν τυχαία από όλες τις εγγραφές για να κερδίσουν από ένα ταξίδι VIP.

Τι μπορώ να κερδίσω;

Για τον εορτασμό της χορηγίας της Ευρωλίγκας, προσφέρουμε 10 πακέτα VIP για το Φάιναλ Φορ, που θα πραγματοποιηθεί στο Βερολίνο της Γερμανίας (1-3 Μαΐου 2009).

Τα βραβεία περιλαμβάνουν πτήσεις, γεύματα, διαμονή σε ξενοδοχείο, μεταφορά από και προς το στάδιο κ.λπ. και εισιτήρια για όλους τους αγώνες του Φάιναλ Φορ.

100% Bonus έως €100 στην αρχική σας κατάθεση!

Η Sportingbet.gr σας δίνει την ευκαιρία να ξεκινήσετε με ένα μοναδικό πλεονέκτημα: 100% Bonus στο ποσό της πρώτης σας κατάθεσης, μέχρι τα €100. Απέχετε τρία βήματα μακριά από το να κατακτήσετε αυτό το Bonus:

  1. Ανοίξτε ένα λογαριασμό στη Sportingbet.gr πατώντας εδώ
  2. Κάντε την πρώτη σας κατάθεση, με ελάχιστο όριο €10, ή αντίστοιχο ποσό σε άλλο νόμισμα.
  3. Επιλέξτε τον τρόπο κατάθεσης που προτιμάτε (αν θέλετε να δειτε όλους τους διαθέσιμους τρόπους κατάθεσης πατήστε εδώ)

Εάν η κατάθεση γίνει μέσω πιστωτικής/χρεωστικής/prepaid κάρτας, η πίστωση του Bonus θα γίνει αυτόματα στο λογαριασμό σας. Σε διαφορετική περίπτωση ειδοποιήστε μας με email στο info@sportingbet.gr ή τηλεφωνικά στο 00800-4413-1400 από Ελλάδα ή στο 80091185 καλώντας από Κύπρο (ή +353 15110819 από κινητό), λέγοντάς μας την επταψήφια ταυτότητα (ID) χρήστη σας και αναφέροντας το ποσό της αρχικής σας κατάθεσης, πχ. "Έκανα την πρώτη μου κατάθεση € XΧ στον λογαριασμό μου (αριθμός λογαριασμού) και επιθυμώ να λάβω το bonus αρχικής κατάθεσης."

*Τα μπόνους προσφέρονται σε παίκτες που στοιχηματίζουν για ψυχαγωγία. Επαγγελματίες παίκτες ή παίκτες που θεωρείται ότι καταχρώνται το σύστημα μπόνους με οποιοδήποτε τρόπο, ενδεχομένως να υποστούν αφαίρεση των μπόνους τους, εάν αυτό θεωρηθεί αναγκαίο από την διοίκηση της Sportingbet.gr

Παρακαλούμε διαβάστε τους Πλήρεις Όρους και Κανονισμούς μας απο την ιστοσελίδα Sportingbet

ΚΑΖΙΝΟ 300€ ΒONUS
€300 Δώρο στην πρώτη σας κατάθεση στο συναρπαστικό ParadiseCasino
POKER 500€ BONUS
Μέχρι €500 Bonus εγγραφής σε κάθε νέο παίκτη στο ParadisePoker!

Δημοφιλείς αναρτήσεις