Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

Οι αποδόσεις βγαζουν σημεία και οχι οι ομάδες

Όταν δίνεται η ισοπαλία 3,20 στα ΠΠΚ (U21)
ImageHost.org ΠΡΟΤΑΣΗ : - 2,10 / 3,50 / 4,20
ImageHost.org

ΑΓΓΛΙΑ(U21) - ΣΟΥΗΔΙΑ(U21)

Όταν δίνεται η ισοπαλία 3,20 στα ΠΠΚ (U21)
ImageHost.org ΠΡΟΤΑΣΗ : - 2,10 / 3,50 / 4,20

ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ - ΙΝΤΕΠΕΝΤΙΕΝΤΕ

Όταν η Άρσεναλ Σαράντι είναι γηπεδούχος με απόδοση 2,00 στην ΑΡΓ
ImageHost.org Όταν δίνεται το σετ 2,00 - 3,20 - 2,95 στην ΑΡΓ ImageHost.org

ΠΡΟΤΑΣΗ : - 2,00 / 3,75 / 4,40

BETOTO - Καυτές αποδράσεις στη Μύκονο από τη betoto.com

ImageHost.org
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Καυτές αποδράσεις στη Μύκονο από τη betoto.com
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι κληρώσεις των δύο πρώτων τυχερών νικητών του μεγάλου διαγωνισμού “play hot” της betoto.com, της Νο 1 ελληνικής on line gaming πλατφόρμας, που κέρδισαν δύο καλοκαιρινές αποδράσεις στη κοσμοπολίτικη Μύκονο.
Το πρώτο 3ήμερο κέρδισε ο τυχερός Elton Z., ενώ νικητής του δεύτερου ήταν η Μαρία Δ. Και οι δύο μεγάλοι τυχεροί, μαζί με ένα ακόμα άτομα που οι ίδιοι επέλεξαν, απήλαυσαν από ένα καυτό 3ήμερο στο hot spot του φετινού καλοκαιριού, την υπέροχη Μύκονο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα αποκλειστικά από τη betoto.com.
Οι δύο τυχεροί, κάνοντας απλά εγγραφή στο www.betoto.com/playhot , μπήκαν στη κλήρωση και κέρδισαν καλοκαιρινές διακοπές στο νησί των ανέμων εντελώς δωρεάν
Ο διαγωνισμός συνεχίζεται!!! Κάθε μέρα χιλιάδες παίχτες ζουν την εμπειρία του αληθινού παιχνιδιού στη betoto.com. Ακόμα 8 αποδράσεις σας περιμένουν.! Ποιος θα είναι άραγε ο επόμενος τυχερός; Η betoto.com σε προσκαλεί να μπεις κι εσύ στο παιχνίδι και να γίνεις ο αυριανός νικητής!!! ImageHost.org ImageHost.org

Bwin - Η bwin σε στέλνει διακοπές στη Μύκονο!!!

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ImageHost.org
Η bwin σε στέλνει διακοπές στη Μύκονο!!!
Οι δύο πρώτοι νικητές του καλοκαιρινού διαγωνισμού “summer madness” της bwin, της Νο 1 on line gaming πλατφόρμας, είναι πλέον γεγονός!
Ο πρώτος τυχερός ονομάζεται Ardid K. και ταξίδεψε στη Μύκονο μαζί με ένα ακόμα άτομο για ένα ξέφρενο 3ήμερο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα αποκλειστικά από τη bwin. Ο δεύτερος μεγάλος νικητής, Γιώργος Κ., απήλαυσε κι αυτός ένα αξέχαστο 3ήμερο για δύο άτομα στο νησί των ανέμων, εντελώς δωρεάν αποκλειστικά από τη bwin.
Αυτό το καλοκαίρι η bwin αναλαμβάνει τα έξοδα των διακοπών σου!!! Λάβε κι εσύ συμμετοχή και μπες στη κλήρωση για ένα μοναδικό 3ήμερο στη κοσμοπολίτικη Μύκονο. Και μη ξεχνάς το μεγάλο δώρο του φετινού διαγωνισμού, ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στην εξωτική Ibiza, με όλα τα έξοδα πληρωμένα αποκλειστικά από τη bwin. Λάβε μέρος έως τις 8 Αυγούστου και ίσως να είσαι εσύ ο μεγάλος τυχερός. Μπες κι εσύ στο παιχνίδι!!
Και η τρέλα συνεχίζεται…

ImageHost.org

ImageHost.org

Δημοφιλείς αναρτήσεις