Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

ΣΑΝΤΕΦΙΟΡΝΤ - ΒΑΛΕΡΕΝΓΚΑ

Όταν δίνεται το σετ 2,45 - 3,10 - 2,35 στην ΝΟ1



Όταν η Βαλερένγκα παίζει σε έδρες με απόδοση 2,45 στην ΝΟ1


ΣΧΟΛΙΟ : Αξίζει να παίξουμε το διπλό που το βρίσκουμε σε πολύ καλή απόδοση .  

Εγώ θα παίξω : Βαλερένγκα 2,60
Bookmark and Share

ΜΟΛΝΤΕ - ΣΤΡΟΜΓΚΟΝΤΣΕΤ

Όταν δίνεται το σετ 1,55 - 3,50 - 4,50 στην ΝΟ1


ΣΧΟΛΙΟ : Μόνο άσους φέρνει αυτο το σετ αποδόσεων μέχρι τώρα. Επειδή δεν παίζω τόσο χαμηλούς άσους θα ρισκαρω και θα παίξω τελικά σκορ.  

Εγώ θα παίξω : 2-0 και 2-1 10,00 &7,50
Bookmark and Share

H bwin.com μας ταξίδεψε στο El Clasico προσφέροντας για ακόμη μία φορά μία αξέχαστη εμπειρία!





Μόλις λίγες ημέρες έχουν περάσει από το El Clasico που πραγματοποιήθηκε στις 10 Απριλίου, στη Μαδρίτη, στο θρυλικό γήπεδο Santiago Bernabeu και όμως το ενδιαφέρον όλων των οπαδών του ποδοσφαίρου παραμένει στραμμένο ακόμα εκεί…σε έναν από τους πιο σημαντικούς αγώνες της χρονιάς!

Η δημοσιογραφική αποστολή της bwin.com, της Νο1 on line gaming εταιρείας, όπως ήταν φυσικό, βρέθηκε εκεί και απόλαυσε το El Clasico! Η αποστολή περιελάμβανε Έλληνες και Κύπριους δημοσιογράφους οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όχι μόνο τον πολυαναμενόμενο αγώνα, αλλά και να ζήσουν τις μοναδικές VIP υπηρεσίες που παρέχει η bwin στους φιλοξενούμενούς της.

Εκτός λοιπόν από αθλητική δράση, οι εκπλήξεις ήταν πολλές…την επομένη του αγώνα η αποστολή της bwin ακολούθησε ένα private tour στο θρυλικό γήπεδο Santiago Beranbeu όπου είχε την ευκαιρία να επισκεφτεί όλους τους χώρους του σταδίου, από τα αποδυτήρια της φιλοξενούμενης ομάδας έως τον τάπητα και τον πάγκο της ομάδας, ενώ δεν έλειπε και η επίσκεψη στο εντυπωσιακό μουσείο της Real, ένα χώρο που θυμίζει σε κάθε του σημείο την πλούσια ιστορία της ομάδας. Φωτογραφίες, φανέλες, παπούτσια και άλλα προσωπικά αντικείμενα παικτών, είναι μερικά από τα αναμνηστικά που μπορεί κανείς να δει κάνοντας μια βόλτα στους χώρους του μουσείου.

Πρόκειται συνολικά για μία καθόλα ξεχωριστή εμπειρία που μόνο η bwin.com, ο χορηγός των πρωταθλητών, μπορεί να προσφέρει!!!

...και μπορεί το τελικό αποτέλεσμα 0-2 υπέρ της Μπαρτσελόνα, να απογοήτευσε τους φιλάθλους της Ρεάλ, όμως δεν επηρέασε σε καμία περίπτωση το ενδιαφέρον του αγώνα ο οποίος κέρδισε τις εντυπώσεις όλων όσων τον παρακολούθησαν από κοντά στο Santiago Bernabeu!...


Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις