Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

BWIN - Summer Madness

Ακόμα δύο νικητές για τον διαγωνισμό “summer madness” της bwin
Η bwin, η Νο 1 on line gaming πλατφόρμα, κλήρωσε ακόμα δύο νικητές στα πλαίσια του καλοκαιρινού διαγωνισμού της “summer madness”. Οι μεγάλοι νικητές Κώστας Κ. και Γεώργιος Α. κέρδισαν από ένα 3ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στη Μύκονο, με όλα τα έξοδα πληρωμένα αποκλειστικά από τη bwin.
Και έπεται συνέχεια... ακόμα έξι 3ήμερα περιμένουν τους ταξιδιώτες τους…Και μη ξεχνάς το μεγάλο δώρο του φετινού διαγωνισμού, ένα 4ήμερο ταξίδι για δύο άτομα στην εξωτική Ibiza, με όλα τα έξοδα πληρωμένα αποκλειστικά από τη bwin.
Μπες κι εσύ στο παιχνίδι και γίνε ο αυριανός νικητής!!!

ImageHost.org

ImageHost.org

Betoto - Playboy Mansion Winner!

Μετά από ένα χρόνο και με ρεκόρ συμμετοχών ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία ο διαγωνισμός της betoto.com, της Νο 1 ελληνικής on line gaming πλατφόρμας, με έπαθλο ένα ταξίδι στο playboy Mansion, με όλα τα έξοδα πληρωμένα, αποκλειστικά από τη betoto.com. Ο υπερτυχερός, Δημήτρης Σ. , θα ταξιδέψει με όλα τα έξοδα πληρωμένα στο Los Angeles για να απολαύσει ένα υπερπολυτελές πενθήμερο σε ξενοδοχείο 5 αστέρων και να επισκεφτεί το θρυλικό Playboy Mansion του Hugh Hefner. Ο μεγάλος νικητής θα έχει την ευκαιρία να παραβρεθεί στο “Aces and Angels 2009” πάρτι που θα πραγματοποιηθεί στο Playboy Mansion και να συμμετάσχει σε ένα μοναδικό τουρνουά celebrity Poker. Επιπλέον ο τυχερός Δημήτρης Σ. θα καταφθάσει στο χώρο με μία υπερπολυτελή λιμουζίνα και θα περπατήσει στο κόκκινο χαλί, μπαίνοντας έτσι για λίγο στη θέση των διασημοτήτων του LA. Στη συνέχεια της βραδιάς ο νικητής θα παρευρεθεί στο μεταμεσονύχτιο πάρτι που θα γίνει στο χώρο της πισίνας και θα παρακολουθήσει συναυλίες και μουσική από διάσημους DJs. Τέλος θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει την επιθυμία κάθε άντρα, να περάσει λίγες ώρες με τα φημισμένα κουνελάκια του playboy και τις πανέμορφες playmate. Καθημερινά χιλιάδες παίχτες ζουν την εμπειρία του αληθινού παιχνιδιού στη betoto.com. H betoto.com κάνει τις επιθυμίες σου πραγματικότητα! Μπες κι εσύ στο παιχνίδι και γίνε ο επόμενος νικητής!

ImageHost.org

ImageHost.org

ΜΑΛΜΕ - ΚΑΛΜΑΡ

'Οταν δίνεται το σετ 2,00 - 3,30 - 2,85 στην ΣΟ1
ImageHost.org Όταν ο γηπεδούχος έχει απόδοση 2,00 και ο φιλοξενούμενος έχει απόδοση 2,85 στην ΣΟ1 ImageHost.org Όταν η Μάλμε παίζει στην έδρα της με απόδοση 2,00 στην ΣΟ1 ImageHost.org Όταν η Κάλμαρ παίζει σε έδρες του 2,00 στην ΣΟ1 ImageHost.org
ΠΡΟΤΑΣΗ : 1 2,22

Δημοφιλείς αναρτήσεις