Παρασκευή 11 Ιουνίου 2010

ΝΟΤΙΟΣ ΑΦΡΙΚΗ - ΜΕΞΙΚΟ

Όταν η γηπεδούχος ομάδα έχει απόδοση 2,70 στο ΠΚ



ΣΧΟΛΙΟ : Ακόμη δεν έχουν χάσει οι ομάδες με 2,70 απόδοση στον άσο . Για να δούμε τι θα κάνουν σήμερα. Εγω θα πάω ποιο συντηρητικα λόγο πρεμιέρας.
Εγώ θα παίξω : Νότιος Αφρική (Draw No Bet) www.stanjames.com 1,90
Bookmark and Share

Στατιστικά του "2" για το Μουντιάλ


 Παρακάτω έχω βγάλει τις αποδόσεις του διπλού  που είναι άξια προσοχής. 


Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση 1,30 στο ΠΚ
Συμπέρασμα : Πολύ κακή είναι η επαλήθευση για μία τόσο χαμηλή απόδοση . Αφού οι πιθανότητες είναι 50-50 γιατι να μην πάω με το 50% της έκπληξης που πληρώνει πολύ καλύτερα και έχω και δύο σημεία.


Όταν δίνεται το σετ 7,50 - 3,20 - 1,40 στο ΠΚ
Συμπέρασμα : Μόνο ισοπαλίες έχουν έρθει μέχρι τώρα σ' αυτό το σετ αποδόσεων και ας ήταν οι φιλοξενούμενη μεγάλα φαβορί. Αν το βάλει αυτο το σετ ο ΟΠΑΠ θα το τιμήσω.




Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση 1,90 στο ΠΚ

Συμπέρασμα : Πάρα πολύ καλή είναι η επαλήθευση για αυτο το διπλό . Τέτοια επαλήθευση θα ήταν πολύ καλή και σε διπλό του 1,40 , πόσο μάλιστα στο διπλό του 1,90. Θα πονταριστεί όταν δοθεί.


Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση 2,90 στο ΠΚ

Συμπέρασμα : Δεν μπορεί να κερδίσει φιλοξενούμενος με απόδοση 2,90 . Δυσκολεύεται όμως και η γηπεδούχος. Η ισοπαλία έχει έρθει σε 8 απο τους 14 αγώνες , καθόλου άσχημα .




Όταν δίνεται το σετ 2,10 - 2,75 - 3,10 στο ΠΚ

Συμπέρασμα : Σημεία που πρέπει να τα έχουμε υπόψιν για το Παγκόσμιο Κύπελλο . Θα πονταριστεί όταν δοθεί.


Όταν δίνεται το σετ * - 2,75 - 3,75 στο ΠΚ

Συμπέρασμα : Μόνο ισοπαλίες έχουν έρθει μέχρι τώρα. Άλλο ένα σετ που θα είναι προς παρακολούθηση.




Όταν η φιλοξενούμενη ομάδα έχει απόδοση 4,00 στο ΠΚ

Συμπέρασμα : Απόδοση που αξίζει να παιχτει όταν δοθεί.


Όταν  δίνεται το σετ 1,30 - 3,75 - 9,00 στο ΠΚ

Συμπέρασμα : Σετ που έρχεται πολύ ευκολα η έκπληξη . Θα το παρακολουθούμε και όταν έρθει θα το ποντάρουμε. 

Bookmark and Share

Βίντεο: O Xavi ανοίγει τα χαρτιά του στην Betfair για το Mundial και την Barcelona

Βίντεο: O Xavi ανοίγει τα χαρτιά του στην Betfair για το Mundial και την Barcelona

Αποκλειστική συνέντευξη στην Betfair παραχώρησε ένας από τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές στον κόσμο, ο μέσος της Barcelona, Xavi, λίγες μέρες πριν από την έναρξη του Mundial 2010.
O Ισπανός χαφ μίλησε για τα φαβορί του Mundial, θεωρώντας τις παραδοσιακές δυνάμεις, Βραζιλία, Ιταλία, Γαλλία, Γερμανία και Αργεντινή ως αυτές με τις περισσότερες πιθανότητες να το κατακτήσουν και όχι την Ισπανία, παρότι οι Ιβηρες είναι σε όλες τις αγορές το πρώτο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου.
«Ο Luis Aragones χάραξε μέσα μας την προσωπικότητα του νικητή, η οποία μας έλειπε. Και δείτε ότι στα δύο χρόνια μετά την κατάκτηση του Euro 2008 έχουμε χάσει μόνο ένα παιχνίδι. Η προσωπικότητα υπάρχει στην ομάδα, αυτό το πνεύμα του νικητή, που μας κάνει να μπαίνουμε στο γήπεδο και να αισθανόμαστε φαβορί για τη νίκη», είπε μεταξύ άλλων ο Xavi, που παραδέχτηκε ότι «υπογράφει τώρα» το σενάριο ενός τελικού μεταξύ Ισπανίας και Πορτογαλίας.
Δείτε το σχετικό βίντεο:



Στο δεύτερο κομμάτι της συνέντευξης ο χαρισματικός άσος μίλησε κυρίως για την Barcelona και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο ξεκίνημα της καριέρας του στην καταλανική ομάδα: «Την πρώτη χρονιά με συνέκρινανμε τον Guardiola και είχα ακούσει τα πάντα. Η ομάδα δεν πήγαινε καλά και φαινόταν ότι δεν κάναμε για την Barcelona. Εγώ, όμως, είμαι πολύ ξεροκέφαλος και πάντοτε πίστευα στον εαυτό μου. Επιπλέον, μου αρέσει πολύ η Barcelona, είμαι φανατικός οπαδός της και ήθελα να πετύχω εδώ. Ευτυχώς τα πράγματα άλλαξαν, αρχίσαμε να κερδίζουμε τίτλους».
Αναφέρθηκε επίσης στα ποδοσφαιρικά ινδάλματα που είχε ο ίδιος σε μικρότερη ηλικία, ξεχωρίζοντας, μεταξύ άλλων, τον Matt Le Tissier: «Δεν είδα ποτέ ολόκληρο παιχνίδι του Le Tissier, αλλά έβλεπα φάσεις και εξαιρετικά γκολ από έναν παίκτη με απίστευτο ταλέντο. Είχε την ικανότητα να ντριμπλάρει 7-8 παίκτες, χωρίς ταχύτητα. Ήταν εκπληκτικό για μένα. Εδώ υπήρχε μια τηλεοπτική εκπομπή, που έδειχνε τα καλύτερα γκολ του αγγλικού πρωταθλήματος. Εκεί τον παρατήρησα, γιατί ήταν πάντοτε κατά κάποιον τρόπο το αστέρι της εκπομπής!»
Δείτε αναλυτικά τι λέει ο Xavi στο 2ο κομμάτι της συνέντευξης του:



Να σημειωθεί πως η Betfair είναι επίσημος συνεργάτης της Barcelona, με την Betfair να εμφανίζεται σε μορφή γραφικών μέσω πολλαπλών καναλιών και τοποθεσιών της Barcelona συμπεριλαμβανομένων του διαδικτυακού τόπου, του σταδίου και άλλων εγκαταστάσεων. Χάρη σε αυτή τη συνεργασία τα μέλη και οι οπαδοί της Barcelona έχουν επωφεληθεί από αρκετές προσφορές της Betfair, ενώ η αγγλική εταιρία έχει πρόσβαση σε αποκλειστικό υλικό του συλλόγου.Bookmark and Share

Δημοφιλείς αναρτήσεις