Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ: ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ ΤΑ ΧΑΜΕΝΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΛΗΞΟΥΝ 0 - 0!






Άλλη μια μεγάλη προσφορά για την μεγαλύτερη διασυλλογική ποδοσφαιρική διοργάνωση! Επιστρέφουμε όλα τα χαμένα στοιχήματα στο Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Πρώτος και Τελευταίος Γκολ Σκόρερ σε όλα τα ματς του Τσάμπιονς Λιγκ το 2010 που θα λήξουν 0 – 0. Στοιχηματίστε άφοβα και αποζημιωθείτε για τις λευκές ισοπαλίες που όλοι μισούμε! Διαβάστε το πλήρες άρθρο για τους όρους και προϋποθέσεις της προσφοράς.



Όροι και προϋποθέσεις:
*Η προσφορά μας ισχύει για ΟΛΟΥΣ τους αγώνες του Τσάμπιονς Λιγκ που θα διεξαχθούν στις 19-20 Οκτωβρίου, 2-3 Νοεμβρίου, 23-24 Νοεμβρίου και 7-8 Δεκεμβρίου 2010.
*Μόνο στοιχήματα στο Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Πρώτος / Τελευταίος Γκολ Σκόρερ πριν την έναρξη του αγώνα λαμβάνουν μέρος στην προσφορά. Στοιχήματα στο Live Betting δεν ισχύουν για την προσφορά αυτή.
*Για την επιστροφή των χαμένων στοιχημάτων σας στο Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Πρώτος / Τελευταίος Γκολ Σκόρερ θα πρέπει ο αγώνας να λήξει 0 - 0 στο τέλος της κανονικής διάρκειας (90 λεπτά + καθυστερήσεις). *Επιστροφές στο Σωστό Σκορ ισχύουν μόνο για στοιχήματα στο Σωστό Σκορ (Τελικό). Στοιχήματα στο Σωστό Σκορ (Ημίχρονο) δεν λαμβάνουν μέρος στην προσφορά.
* Πρώτος / Τελευταίος Γκολ Σκόρερ είναι ο παίκτης που θα σκοράρει το πρώτο / τελευταίο γκολ ενός αγώνα. Τα αυτογκόλ δεν λαμβάνονται υπόψη.
*Τα αποτελέσματα της προσφοράς θα βασιστούν στα πρώτα στατιστικά της UEFA που θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα www.uefa.com.
*Δεν υπάρχει ελάχιστο ή μέγιστο όριο πονταρίσματος.
*Τα χαμένα στοιχήματα θα επιστραφούν μέσα σε 24 ώρες από την λήξη του αγώνα.
*Η προσφορά ισχύει για μονά ή πολλαπλά στοιχήματα. Στην περίπτωση πολλαπλού στοιχήματος το χαμένο στοίχημα στο Σωστό Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό και Πρώτος / Τελευταίος Γκολ Σκόρερ θα υπολογιστεί ως μονάδα και το υπόλοιπο στοίχημα θα ισχύσει κανονικά.
*Η Unibet διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει ή να αποσύρει την προσφορά οποιαδήποτε στιγμή.
*Ισχύουν οι γενικοί όροι και κανονισμοί της Unibet.
*Η Unibet διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει τις αποδόσεις και να μειώσει τα όρια του πονταρίσματος οποιαδήποτε στιγμή.


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις