Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Η bwin.com ανανέωσε τη συμφωνία χορηγίας με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ!


Η bwin.com ανανέωσε τη συμφωνία χορηγίας με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ!

Φέτος, το πρόγραμμα περιλαμβάνει και ενέργειες φιλανθρωπικής δράσης!
Μια πρωτοβουλία προσφοράς και στήριξης στην κοινωνία της Κύπρου από την bwin.com, σε συνεργασία με τα Ιδρύματα «Θεοτόκος», «Fundraising» και
τo «Σύνδεσμο Ατόμων με Αυτισμό»

Η bwin.com, η παγκόσμια εταιρεία online gaming, ανανέωσε τη συνεργασία της με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, ως επίσημος Υποστηρικτής του κορυφαίου Κυπριακού Συλλόγου. Το νέο ανανεωμένο χορηγικό πακέτο παρουσιάστηκε πρόσφατα σε Συνέντευξη Τύπου, που διοργανώθηκε στην αίθουσα διασκέψεων του Alegra, στη Λευκωσία.
Η bwin.com αποτελεί επίσημο Υποστηρικτή του ποδοσφαιρικού ΑΠΟΕΛ για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Το νέο συμβόλαιο υπογράφηκε στις 4 Οκτωβρίου 2010 και θα ισχύει έως τo τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου, με προοπτική ανανέωσης για περισσότερα χρόνια.
Και οι δύο πλευρές, δήλωσαν απόλυτα ικανοποιημένες με την ανανέωση της χορηγίας.
Ο κ. Ποταμίτης, εκ μέρους του ΑΠΟΕΛ δήλωσε: «Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά για την ανανέωση της συνεργασίας μας και τη νέα αγωνιστική περίοδο με μια εταιρεία κολοσσό όπως την bwin. Είμαστε περήφανοι που έχουμε την bwin ανάμεσα στους υποστηρικτές της ομάδας μας, γιατί η πραγματικότητα είναι ότι η bwin ως εταιρεία αναγνωρίζει την ανάγκη προβολής μέσω της ποδοσφαιρικής χορηγίας με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ και την αξιοποιεί στο μέγιστο βαθμό. Το φετινό πρόγραμμα συνεργασίας μας επεκτείνεται και εξωγηπεδικά με τη συμμετοχή φιλανθρωπικών οργανώσεων και συνδέσμων, κάτι που ως ΑΠΟΕΛ όχι μόνο υποστηρίζουμε αλλά και επικροτούμε».
Η φετινή συνεργασία της bwin με το ΑΠΟΕΛ δεν περιορίζεται μόνο στα χορηγικά προνόμια προβολής που αποκτά η εταιρεία, αλλά επεκτείνεται και εξωγηπεδικά. Το εν λόγω χορηγικό πρόγραμμα του ΑΠΟΕΛ, περιλαμβάνει σημαντικές ενέργειες φιλανθρωπικού χαρακτήρα, σε συνεργασία με τα Ιδρύματα «Θεοτόκος», «Fundraising» και το «Σύνδεσμο Ατόμων με Αυτισμό» που εντάσσονται στο πλαίσιο του Προγράμματος Κοινωνικής Ευθύνης της bwin. Συγκεκριμένα, για κάθε εντός έδρας γκολ που θα σημειώνει η ομάδα του ΑΠΟΕΛ, η bwin θα δίνει €100 σε ένα από τα παραπάνω Ιδρύματα, μέχρι και το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου.
Με την ανανέωση της χορηγίας με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ, η bwin.com επισφραγίζει τον τίτλο της ως ο «χορηγός των πρωταθλητών»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις