Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2010

Δείτε στη UnibetTV απολύτως δωρεάν το 1ο ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ Μπαρτσελόνα - Βαλένθια




Δείτε στη UnibetTV απολύτως δωρεάν το 1ο ντέρμπι της χρονιάς μεταξύ Μπαρτσελόνα - Βαλένθια 

Η Μπαρτσελόνα υποδέχεται την πρωτοπόρο Βαλένθια στο Νου Καμπ με μοναδικό σκοπό την κατάκτηση των 3 πόντων που θα της επιτρέψουν να πιάσουν τις νυχτερίδες στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν, σε ένα παιχνίδι που μπορείτε να παρακολουθήσετε εντελώς δωρεάν στη UnibetTV το Σάββατο στις 21:00. 
Τα μάτια  όλων όμως θα βρίσκονται στη συμμετοχή ή όχι του Νταβίντ Βίγια απέναντι στην πρώην ομάδα του αν και οι απουσίες του Τσάβι και του Πέδρο κάνουν ήδη πιο δύσκολο το έργο του Πέπε Γκουαρντιόλα. Από την άλλη μεριά η Βαλένθια θα στερηθεί τον Χοακίν αλλά θα παρατάξουν την καλύτερη δυνατή 11άδα με σκοπό την νίκη.
Όπως αναφέρει ο Erik Bäcklund, υπεύθυνος του Στοιχήματος στη Unibet, στις τελευταίες αναμετρήσεις των δύο ομάδων, η Μπαρτσελόνα επικράτησε εύκολα και για αυτό οι traders της Unibet τη δίνουν στο υψηλό 1.40, για αγώνα της Μπάρτσα μέσα στο Νου Καμπ. Παρόλο αυτά, οι αρκετές απουσίες των γηπεδούχων σε συνδυασμό με την εξαιρετική φόρμα των φιλοξενούμενων δίνουν αξία στο 4.70 της ισοπαλίας ή ακόμη και στο 8.00 για το διπλό! 
Σε έναν αγώνα  που μπορείτε να διαλέξετε ανάμεσα  από περίπου 100 ειδικά στοιχήματα, η  Unibet προσφέρει στο 1.78 τον Μέσι να βάλει γκολ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα ενώ η αντίστοιχη τιμή για τον Ρομπέρτο Σολδάδο, πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της Βαλένθια, είναι στο 4.00.
Η Unibet, η εταιρία που κέρδισε για 3η φορά τα τελευταία 4 χρόνια το βραβείο της «Καλύτερης Εταιρίας Στοιχημάτων στην Ευρώπη» από το eGaming Review, προβάλει ζωντανά και εντελώς δωρεάν και τους υπόλοιπους αγώνες του συναρπαστικότερου πρωταθλήματος του κόσμου, της Ισπανικής Πριμέρα Ντιβιζιόν, καθώς επίσης και του Καμπιονάτο, του Πορτογαλικό πρωταθλήματος και πολλών ακόμη κορυφαίων  διοργανώσεων από όλο τον κόσμο.

Κάντε εγγραφή τώρα στη Unibet για να δειτε ζωντανά και δωρεάν το Μπαρτσελόνα – Βαλένθια στη UnibetTV και ξεκινήστε να παίζετε στη Unibet με €100 μπόνους πρώτης κατάθεσης που προσφέρει για όλους τους νέους παίκτες της.  
Το μοναδικό Live Betting, η δωρεάν ζωντανή μετάδοση των αγώνων στη UnibetTV και το ca$h-in που σου επιτρέπει την εξαργύρωση των στοιχημάτων σου πριν καν λήξει ένας αγώνας, δημιουργούν το απόλυτο εργαλείο διασκέδασης που απλά θα λατρέψεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις