Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Bet24 - Προσφορες για το Παγκόσμιο Κύπελλο


Περισσότερη δράση - Περισσότερες προσφορές στα πλαίσια του Παγκοσμίου Κυπέλλου!

Match Centre - Πληροφορίες και στατιστικά σχετικά με το Παγκόσμιο Κύπελλο +livescore (Θα βρεις τον αντίστοιχο σύνδεσμο κάτω αριστερά στην κεντρική μας σελίδα www.bet24.com






ΠΚ - Ερωτηματολόγιο - Καθημερινά θα ποστάρουμε ερωτήσεις σχετικά με τους αγώνες της ημέρας και θα δίνονται βραβεία στους παίκτες σε καθημερινή βάση (Θα βρεις τον αντίστοιχο σύνδεσμο κάτω αριστερά στην κεντρική μας σελίδα www.bet24.com


Παίξε τώρα στο δωρεάν παιχνίδι της Bet24 WC 2010 “Free-Kick Game” και κέρδισε μέχρι και 300 ευρώ!

 

Επιτέλους πλησιάζουμε στην έναρξη του Παγκόσμιο Κύπελλο 2010 και στη Bet24 σου δίνεται τώρα η δυνατότητα να αισθανθείς κι εσύ επαγγελματίας ποδοσφαιριστής! Τέσταρε τις δυνατότητές σου στο νέο δωρεάν  παιχνίδι WC2010 “Free-Kick game και άρπαξε την ευκαιρία για να κερδίσεις κι εσύ δωρεάν στοιχήματα στη Bet24 αξίας μέχρι και €300!

Κάθε Παρασκευή, κατά τη διεξαγωγή των αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010, θα επιλέγονται μέσω κλήρωσης 3 παίκτες που υπέβαλλαν τα υψηλά τους σκορ στο παιχνίδι. Τα έπαθλα σε κάθε κλήρωση θα είναι δωρεάν στοιχήματα αξίας €300, €150, €50, τα οποία στη συνέχεια μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιοδήποτε αγώνα του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010.


*Παρακαλώ σημείωσε πως οι νικητές θα κληρωθούν στις 11, 18, 25 Ιουνίου και 2, 9 Ιουλίου. Μόνο ένα δωρεάν στοίχημα μπορεί να κερδηθεί ανά παίκτη/διεύθυνση IP/κατοικία. Στη συνέχεια, το δωρεάν στοίχημα χρειάζεται να τοποθετηθεί σε κάποιο αθλητικό στοίχημα, με ελάχιστη απόδοση 1,50, προτού πραγματοποιηθεί κάποια ανάληψη. Οι νικητές θα ενημερωθούν σχετικά μέσω e-mail.








Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις