Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Centrebet - Προσφορες Παγκοσμίου Κυπέλλου




100€ Bonus ÅããñáöÞò


** Το 1ο σας LIVE στοίχημα σε αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο δε χάνει με τίποτα!**

Το «Στοίχημα που δε χάνει» επιστρέφει στη Centrebet πάνω στην ώρα για το Μουντιάλ! Εσείς, απλά εισάγετε τον κωδικό προσφοράς LIVEWC προτού τοποθετήσετε το πρώτο σας στοίχημα αξίας €15 (ή και παραπάνω) σε οποιοδήποτε παιχνίδι και σε οποιαδήποτε αγορά προσφέρεται στο Live Betting της Centrebet και σε περίπτωση που τελικά το στοίχημα δεν κερδίσει, εμείς θα σας δώσουμε άλλα €15 για να δοκιμάσετε ξανά στο Live!

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ: Για να μπορέσετε να διεκδικήσετε την προσφορά θα πρέπει να έχετε εισάγει τον κωδικό της προσφοράς «LIVEWC» προτού τοποθετήσετε κάποιο στοίχημα στο Live Betting της Centrebet.

Για τις αποδόσεις των παιχνιδιών που προσφέρονται στο Live Betting πατήστε εδώ.

Να πώς μπορείτε να διεκδικήσετε την προσφορά:

1. Πραγματοποιήστε είσοδο στο λογαριασμό σας και στη συνέχεια κλικάρετε στο tab «Ο λογαριασμός μου» και μετά στο tab «Τα freebets μου»
2. Στο ειδικό πεδίο που θα βρείτε εκεί εισάγετε των κωδικό LIVEWC
3. Τοποθετήστε ένα στοίχημα αξίας €15 ή και παραπάνω σε οποιαδήποτε αγορά του Παγκοσμίου Κυπέλλου2010.
4. Αυτό ήταν! Σε περίπτωση που το δελτίο σας δεν κερδίζει, ο λογαριασμός σας θα πιστωθεί αυτόματα με ένα freebet αξίας €15 για να το χρησιμοποιήσετε σε κάποια άλλη αγορά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2010 στο Live Betting της Centrebet! Μόνο προσοχή: το freebet σας θα ισχύει μέχρι και τον μεγάλο τελικό της 11ης Ιουλίου.

Σε αυτό το Μουντιάλ ρίξτε το παρολί σας στη Centrebet!

Σας αρέσει να στοιχηματίζετε σε παρολί; Αν ναι, τότε κατά τη διάρκεια αυτού Μουντιάλ ετοιμαστείτε να αναμετρηθείτε με τους υπόλοιπους παίκτες της Centrebet για να δούμε ποιος θα είναι ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής των Παρολί!

Πέρα από το γόητρο, ο νικητής του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος των Παρολί θα έχει δικαίωμα να επιλέξει ανάμεσα σε €7.500 σε μετρητά ή σε ένα ταξίδι για δύο άτομα για έναν από τους δύο μεγάλους ευρωπαϊκούς τελικούς της περιόδου 2010/11 (Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας ή Τελικός Champions League)... Αν ήσασταν εσείς τι απ’ τα δύο θα διαλέγατε;

Για να συμμετάσχετε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα των Παρολί απλά τοποθετήστε ένα παρολί αξίας €10 ή και παραπάνω επιλέγοντας το πόσα γεγονότα θα περιέχει, καθώς και τη συνολική απόδοση που βγάζει… Η συνολική απόδοση είναι πολύ σημαντική, γιατί βάσει αυτής καθορίζετε το πόσο ψηλά μπορείτε να ανεβείτε στον πίνακα κατάταξης (ΣΗΜ: η συνολική απόδοση υπολογίζεται επί της απόδοσης που έχει το παρολί στο €1) .

Σε όλη τη διάρκεια του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος των Παρολί, θα μπορείτε να παρακολουθείτε την κατάταξη των συμμετεχόντων στο σχετικό πίνακα των 20 πρώτων θέσεων (‘Leaderboard’). Ωστόσο, για να ανεβάσουμε λίγο την ένταση, σκεφτήκαμε να φτιάξουμε και το ‘Nearlyboard’ όπου θα εμφανίζονται οι αμέσως επόμενοι 10 συμμετέχοντες οι οποίοι έχουν ακόμα μία ή παραπάνω επιλογές από το παρολί τους σε εκκρεμότητα.

ΘέσηΈπαθλο
€7.500 ΜΕΤΡΗΤΑ Ή ΤΑΞΙΔΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΕΛΙΚΟΥΣ ΤΟΥ 2011
4 Freebets x €750
2 Freebets x €750
1 Freebets x €750
1 Freebets x €550
6η – 10η1 Freebets x €180
11η – 20η1 Freebets x €75



Σκοράρετε με τη Centrebet σε κάθε παιχνίδι του Π.Κ. 2010!

Αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο παίζεται στο κέντρο του παιχνιδιού - παίζεται στη Centrebet.com! Δε θα ήταν υπερβολή να πούμε ότι έχουμε ετοιμάσει κυριολεκτικά ένα πλήθος προσφορών ώστε ο κάθε παίκτης να μπορεί να επιλέξει αυτήν του ταιριάζει περισσότερο!

Οι παρακάτω 3 ειδικές προσφορές επιστροφής χρημάτων θα ισχύουν σε ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ του Παγκοσμίου Κυπέλλου, γιατί οι παίκτες της Centrebet παίζουν πάντα με αβαντάζ!
1 – Ποιος είπε ότι το ματς τελείωσε; Στοιχηματίστε στο ακριβές σκορ οποιουδήποτε αγώνα του Π.Κ. 2010 και εμείς θα σας επιστρέψουμε το ποντάρισμά σας σε περίπτωση που το σκορ που είχατε επιλέξει αλλάξει από ένα γκολ που σημειώθηκε από το 87:01 και έπειτα!

2 – Σε κανέναν δεν αρέσει να παρακολουθήσει 90 λεπτά ποδόσφαιρο και να μη δει ούτε ένα γκολ! Ε, ούτε σε εμάς! Στοιχηματίστε στο ποιος παίκτης θα είναι ο Α’ σκόρερ του αγώνα και εμείς θα σας επιστρέψουμε το ποντάρισμά σας σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 0-0!

3 – Κάθε γκολ μετράει! Στοιχηματίστε στο ποιος θα είναι ο τελευταίος σκόρερ του αγώνα και εμείς θα σας επιστρέψουμε το ποντάρισμά σας σε περίπτωση που ο παίκτης που είχατε επιλέξει σκοράρει και ας μην σκοράρει τελευταίος!.

Και κατά τη διάρκεια του Π.Κ. προσθέστε αξία στις επιλογές σας – παίξτε στο κέντρο του παιχνιδιού!


Bookmark and Share

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις