Σάββατο 12 Ιουνίου 2010

Bet365 - Προσφορες για το Παγκόσμιο Κύπελλο


Μουντιάλ 0-0 - Επιστροφή Χρημάτων

Η προσφορά μας Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων επεκτείνεται και για Πρώτο, Τελευταίο και Οποιαδήποτε Στιγμή Σκόρερ σε κάθε αγώνα του Μουντιάλ!

Οπότε παίξτε ένα στοίχημα πριν από οποιοδήποτε αγώνα του Μουντιάλ και ο αγώνας λήξει 0-0, θα επιστρέψουμε όλα τα χαμένα στοιχήματα για τις ακόλουθες αγορές:

* Πρώτος Παίκτης Που Θα Σκοράρει
* Τελευταίος Παίκτης Που Θα Σκοράρει
* Παίκτης Να Σκοράρει Οποιαδήποτε Στιγμή
* Ακριβές Σκορ
* Ημίχρονο/Τελικό
* Scorecast

Μην αφήσετε ένα σκορ 0-0 να σας απογοητεύσει στο Μουντιάλ αυτό το καλοκαίρι.

Μην ξεχνάτε ότι η κανονική μας προσφορά Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων εξακολουθεί να ισχύει για όλους τους άλλους Ποδοσφαιρικούς αγώνες. Οπότε παίξτε ένα στοίχημα πριν από οποιοδήποτε αγώνα ποδοσφαίρου για Ακριβές Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό ή Scorecast και αν ο αγώνας λήξει 0-0, θα επιστρέψουμε όλα τα χαμένα στοιχήματα για αυτές τις αγορές.

Μια ισοπαλία χωρίς γκολ δεν μπορεί ποτέ να είναι το χειρότερο αποτέλεσμα με τη bet365.

Προηγούμενοι Πληρωμένοι Αγώνες σε Λευκή Ισοπαλία - Επιστροφή Χρημάτων :

Εσθονία v Κροατία

Αζερμπαιτζάν v Ονδούρες

Πολωνία v Σερβία

Λουξεμβούργο v Νήσια Φερόε

Πολωνία v Φινλανδία


Μουντιάλ - Ήττα στα Πέναλτι

Στοιχηματίστε στον Νικητή του Μουντιάλ 2010 και αν η ομάδα που επιλέξατε αποκλειστεί στα πέναλτι, θα σας επιστρέψουμε το χαμένο στοίχημά σας.

Αυτή η προσφορά ισχύει εξίσου για στοίχηματα νίκης και each-way.

Μην ξεχνάτε ότι θα προσφέρουμε αυτή την αγορά Σε-Εξέλιξη καθ' όλη της διάρκεια της διοργάνωσης, με αυτή τη φανταστική προσφορά να είναι διαθέσιμη μέχρι την έναρξη του τελικού του Μουντιάλ, την Κυριακή 11 Ιουλίου.

Όποια ομάδα κι αν πιστεύετε ότι θα σηκώσει το τρόπαιο στη Νότια Αφιρκή, μπορείτε να στοιχηματίσετε με ασφάλεια, γνωρίζοντας ότι δε θα υποφέρετε κατά τη διαδικασία των πέναλτι αυτό το καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δημοφιλείς αναρτήσεις